sizce nasıl yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
    Konu Sahibi
sizce nasıl yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum :)
arkadaşlar ben geçenlerde laptop almaya karar vermiştim bi arkadaşıma sordum bana bi laptop önerirmisin diye oda bana bu laptopu önerdi sizce iyimi?

SAMSUNG
RV511-S03TR

- İntel Core İ3 İşlemci 380M (2.53 GHz, 3 MB L2 Cache)
- 4 GB DDR3 RAM, 320 GB HDD
- 15.6" LED WXGA (1366x768 dpi)
- 1024 MB Nvidia G315 ekran kartı
- DVD Super Multi Drive sürücü
- Wireless, Bluetooth, kart okuyucu, Web kamera
- Windows 7 Home Basic TR
- 2.4 kg.

şimdiden teşekkür ediyoum. sizce nasıl iyi bir laptop mu ? alıyımmı? GÖRÜŞ VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Samsung Laptop dünyasına sonradan giren bir şirket ve özellikle televizyon, telefon ve tablet gibi cihazlar ürettiği için Laptop bakımından geniş bir yelpazeye sahip değildir. Fakat tüm Laptopları sade bir şekilde üretilir ve abartıya kaçılmaz. Onun için şu durumda bu Laptop'u inceleyecek olursak İşlemci ve Ram bakımından sıkıntı yaşamazsınız. Nvidia G315'in özellikleri de yerindedir. Yani HDMI, DVI, HDCP, HD, 3D Vision vb. son teknoloji özellikleri destekler. Fakat 64 Bit olarak üretilmesi, ileride sıkıntılara yol açabilir. Onun için Ekran kartı daha iyi olan bir Laptop almak sağlıklı olacaktır. Bütçenizi belirtirseniz, ona göre Laptop tavsiyesinde bulunabiliriz.

futbol123

futbol123

Üye
oyun oynamayacaksanız güzel laptop :oke: ekran kartı kötü fiyat aralığınız nedir?

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşkkürler beni çok aydınlattınız. demek istediklerinizden anladımki bu laptopu almayım zaten laptopu genel de bilindik oyunlar olan "metin2" ve " counter-strike" oyunlarını rahatça oynayabilmek için alıyorum. bilgasayara çok yüklenmem genelde bütün bilgisayarlarım yeni gibi sorunsuzdur. ama siz yani bilenler diyosa bi bildiğiniz vadır. Bu laptopun fiyatı 600tl fiyat aralığım 500-1000 tl arası laptop önermenizin devanı beklerim ama ben bu laptopu genelde oyun için kullanacağım. oyun için iyiyse alıcam Yorumalrınızın Devamını Beklerim...

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
1000 TL'lik Laptop idealdir ve stabil çalışır. GTA IV, Crysis, Call of Duty : Black Ops vb. oyunları da bu verdiğim Laptoplar ile oynamak mümkündür. Onun için tavsiyem şu Laptoplar'dan biridir. Birinci linkte verdiğim HP Pavilion DV6-3017ET, 969 TL'dir ve fiyatına göre iyi Donanımlar barındırır ve beklentilerinizi karşılayacak bir Laptop'dur. Performansı üst seviyede olan bir Laptop'dur ve tavsiyelerim arasındadır.

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
    Konu Sahibi
1000 TL'lik Laptop idealdir ve stabil çalışır. GTA IV, Crysis, Call of Duty : Black Ops vb. oyunları da bu verdiğim Laptoplar ile oynamak mümkündür. Onun için tavsiyem şu Laptoplar'dan biridir. Birinci linkte verdiğim HP Pavilion DV6-3017ET, 969 TL'dir ve fiyatına göre iyi Donanımlar barındırır ve beklentilerinizi karşılayacak bir Laptop'dur. Performansı üst seviyede olan bir Laptop'dur ve tavsiyelerim arasındadır.

Senin önerdiğin laptoplarda metin2 ve counter strike oynanabiliyomu rahat mı kasıyomu

farukozer4444

farukozer4444

Üye
Bence onun yerine hp pavilionlara bak :oke:

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Senin önerdiğin laptoplarda metin2 ve counter strike oynanabiliyomu rahat mı kasıyomu

GTA IV, Crysis, Call of Duty : Black Ops vb. oyunları da bu verdiğim Laptoplar ile oynamak mümkündür. Tavsiye ettiğim Laptop'ta, HP Pavilion serisinden DV6-3017ET'dir. Yani bu yazıdan ne anlıyorsunuz? :) Bu oyunları destekleyecek Laptop, Metin 2 ve Counter Strike'i çekirdek niyetine kullanır. Kasma sorunuda olmaz.

lolaman

lolaman

Üye
counterı benim emektar bile çalıştırıyo

acer TravelMate2420 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
    Konu Sahibi
GTA IV, Crysis, Call of Duty : Black Ops vb. oyunları da bu verdiğim Laptoplar ile oynamak mümkündür. Tavsiye ettiğim Laptop'ta, HP Pavilion serisinden DV6-3017ET'dir. Yani bu yazıdan ne anlıyorsunuz? :) Bu oyunları destekleyecek Laptop, Metin 2 ve Counter Strike'i çekirdek niyetine kullanır. Kasma sorunuda olmaz.

Önerilerin için teşekkür ederim ve dediğin "HP Pavilion DV6-3017ET" laptopunu almaya karar verdim. Genelde oyun için kullanacağım bir bilgisayar olduğu için alıyorum. Peki son sorum: HP Pavilion DV6-3017ET intternette aynı böyle forumlara girmede yavaşmıdır hızlımıdır. Yani internette sörf yapmada kasarmı kasmazmı ?

----------Eklendi @ 11:47:40 ---------- Yazıldı @ 11:46:07 ----------

counterı benim emektar bile çalıştırıyo

acer TravelMate2420 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

O bilgisayar taş gibidir dayımdada var :D

• Beğen
Tepkiler: şerbetci
futbol123

futbol123

Üye
media mart ta i5 460m gt540m ekran kartlı acer 999tl bu laptop diğer laptoplardan kat kat üstündür..
999tl 4 çekirdekli işlemci amd 6650m hp lerden daha üstündür gösterdiklerim laptoplar

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
    Konu Sahibi
Ozaman size tek bir sorum va önceden beri söylediğim gibi benim laptop alma amacım fazlasıyla oyun için ama tabiki arasırada internete girmek içinde kullanıcam. Önerdiklerinizden "Acer AS5552G N954G50" markalı laptopmu? yoksa "HP Pavilion DV6-3017ET" markalı laptopumu alıyım. Dediğim gibi oyunu rahatça kaldırabilecek ve internette sörf yaparken kasmayacak bir laptop hangisi daha iyi söyleyin onu alıyım.

M.D.hakan

M.D.hakan

Üye
Eğer internette rahat gezinmek istiyorum diyosan bu daha çok programsaldır.Sana önerim İnternet Explorer 9 u kullanman şiddetle tavsiye ederim diğer tarayıcılardan 2-3 kat daha hızlı ve stabil
Ama kullanabilmen için Win7 yada Vista kullanamn lazın XP desteği yok:oke:

futbol123

futbol123

Üye
Ozaman size tek bir sorum va önceden beri söylediğim gibi benim laptop alma amacım fazlasıyla oyun için ama tabiki arasırada internete girmek içinde kullanıcam. Önerdiklerinizden "Acer AS5552G N954G50" markalı laptopmu? yoksa "HP Pavilion DV6-3017ET" markalı laptopumu alıyım. Dediğim gibi oyunu rahatça kaldırabilecek ve internette sörf yaparken kasmayacak bir laptop hangisi daha iyi söyleyin onu alıyım.
acer 4 çekirdekli olduğu için daha çok internet sekmesini rahat acacaktır i3 de iyi bir işlemci ama 2 çekirdek biraz bekleyin fiyatı 899tl ye düşüyor acele etmeyin:oke: amd n950 i3 ten daha üstündür her konuda oyun hız açılış vb..

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
    Konu Sahibi
acer 4 çekirdekli olduğu için daha çok internet sekmesini rahat acacaktır i3 de iyi bir işlemci ama 2 çekirdek biraz bekleyin fiyatı 899tl ye düşüyor acele etmeyin:oke: amd n950 i3 ten daha üstündür her konuda oyun hız açılış vb..

Yani diyosunki berke "Acer AS5552G N954G50" markalı laptop bana daha uygun. ama benim internette çok işim olmayacak oyun için alıcam hangi laptop oyunda daha çok kasmaz rahat olur
Acer AS5552G N954G50" "HP Pavilion DV6-3017ET".

----------Eklendi @ 17:12:14 ---------- Yazıldı @ 17:08:17 ----------

Psygnosis bide senin önerilerini almak isterim sence genelde oyun için ama arasıra internete girmek için hangisi daha uygun: "Acer AS5552G N954G50" mi? "HP Pavilion DV6-3017ET" mi ?

futbol123

futbol123

Üye
bak esat acer 4 cekirdekli oldugu icin daha gucludur tamammi? acer daha iyidir ve ekran karti 6650m dir hp nin 5650 dir yani 6650m daha iyi performans verir.

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
    Konu Sahibi
bak esat acer 4 cekirdekli oldugu icin daha gucludur tamammi? acer daha iyidir ve ekran karti 6650m dir hp nin 5650 dir yani 6650m daha iyi performans verir.

interneti iyi tmm peki oyunları rahatça kaldırırmı?

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
    Konu Sahibi
tabiki kaldırır neden kaldırmasınki?

önerilerin için çok teşekkürler berke dediğin laptopu bugün elektroworld de bakttım yetkili kişi laptopu çok tavsiye etti herhangi bir sorun yaşamazsınız dedi. Bu da senin sayende önerilerin ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim

futbol123

futbol123

Üye
önerilerin için çok teşekkürler berke dediğin laptopu bugün elektroworld de bakttım yetkili kişi laptopu çok tavsiye etti herhangi bir sorun yaşamazsınız dedi. Bu da senin sayende önerilerin ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim

önemli değil kardeşim ne demek :) fiyatı gecen hafta 899tl ye düşmüştü bu haftada indirime girer kesin biraz bekle 100tl kağırın olur acele etme az para değil çunku:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt