600 TL'ye kadar tavsiye cep telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

curse.

Üye
    Konu Sahibi
600 TL'ye kadar tavsiye cep telefonu
600 TL'ye kadar cep telefonu almak istiyorum cep telefonu konusunda çok fazla bilgiye sahip olmadığım için sizlere sorma gereği duydum bana yardımcı olursanız çok sevinirim, önereceğiniz telefonun ana özelliklerini yazarsanız benim için daha aydınlatıcı olur.

Teşekkür ederim.

futbol123

futbol123

Üye
dostum o fiyata en iyi bulabileceğiniz telefon bence nokia C6-01 8megapiksel kamerası var symbian 3 olduğu için bir sürü oyun ve program kaldırır:oke:

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
symbian devri kapandı ister 3 olsun ister 4 devir android devri sana tavsiyem galaxy fit al 5 mp kamera android 600 mhz hız kapasitif ekran ve daha fazlası al bunlarda özellikleri

Teknik Özellikler

Şebeke: GSM 900 / 1800 / 1900 – HSDPA 900 / 1900 / 2100
Boyutlar: 110.2 x 61.2 x 12.6 mm
Ağırlık: 108 g
Ekran:

Tipi: TFT kapasitif dokunmatik ekran, 16M renk
Boyut: 3.3", 240 x 320 piksel
Kamera: 5 MP, 2592 x 1944 piksel, QVGA@15fps video, otofokus
İşlemci:

600 MHz işlemci
İşletim Sistemi:

Android 2.2 Froyo
Hafıza özellikleri:

Dahili hafıza: 160 MB
Genişletilebilir hafıza: Var, 32GB'a kadar MicroSD, 2GB kart ile geliyor
Telefon rehberi: Teknik olarak sınırsız kayıt
Veri iletişim özellikleri:

Bluetooth: Var, v2.1
EDGE: Var
Wireless: Var
USB bağlantı desteği: Var
Infrared: Yok
GPS: Var, A-GPS destekli
3G: HSDPA, 7.2 Mbps
Multimedya Özellikleri:

MP4/H.264/H.263/MP3/WAV/eAAC+ oynatıcı
Ajanda
FM radyo
Ekstra Özellikler:

TouchWiz v3.0 arayüz
Çoklu dokunma desteği
Ofis doküman düzenleyicisi
Akselerometre
Yakınlık sensörü
Pil:

Li-Ion 1350 mAh pil
421 saat bekleme, 6.45 saat konuşma süresi

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia C6-01 diyorum. HD Video kayıt-8mp kamera-3g-680 mhz işlemci-3d hd oyunlar. O fiyata alabileceğin en iyi telefondur.

• Beğen
Tepkiler: 52mrt1905
futbol123

futbol123

Üye
symbian devri kapandı ister 3 olsun ister 4 devir android devri sana tavsiyem galaxy fit al 5 mp kamera android 600 mhz hız kapasitif ekran ve daha fazlası

symbian 3 C6-01 in işlemcisi 680mhz dır 8mp kamera vardır symbian 3 daha kullanıslı bence androıt biraz bana karısık geliyor

• Beğen
Tepkiler: 52mrt1905
Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
c6-01 ;)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
dostum o fiyata en iyi bulabileceğiniz telefon bence nokia C6-01 8megapiksel kamerası var symbian 3 olduğu için bir sürü oyun ve program kaldırır:oke:

symbian öldü artık daha büssürü oyun program diyo 2 tane kaliteli hd oyun çıkardı halbuki o oyunlar android de kaç aydan beri var :kop: devir android devri fit veya galaxy ace al pişman olmassın binlerce uygulama indirebilirsin android marketten c6 falan filan hikaye

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
c6-01 :oke:

Kefelon

Üye
c6-01 güzel tele indirim felan bugün bunu yazdığım 3. yer galiba ama en uygunu o..

eç038

eç038

Üye
huawei x5 :D

52mrt1905

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
umut681

umut681

Üye
Kesinlikle c6-01 almalısın:oke:

celatx

celatx

Üye
huawei ideos x5 hiç pişman olmazsın aman yanlışlık yapma

----------Eklendi @ 12:13:30 ---------- Yazıldı @ 12:09:45 ----------

bu arada symbian uygulamaları ile android uygulamalarının karşılaştırılması çok saçma apk sis ten daha üstün 3d ve hd oyunlar androidte ki sensörlü araba yarışı tarzı oyunlardan 100 lerce var hepsi birbirinden kaliteli gangstar var gta san andreas (pc) tan daha iyi bence yani bu oyunlar hd sensörlü 3d oyunlar androidte 1000 se symbianda 10 dur

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Osmanlı Evladı

hakanharun06

Üye
tabiki c6-01 anna güncellemeside eli kulağında geliyor, işletim sistemine takılma androidde iyi symbianda özelliklerini karşılaştır diğer cihazlardan üstün olduğunu görürsün, nokiadan şaşma derim :aha: bu lafa gıcık olanlar var ama olsun (h)

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Huawei ideos x5 al kesinlikle o fiyata alıncak en iyi telefon pişman olmazsın s60v5 yerine android her şekilde üstün.:oke:

umut681

umut681

Üye
Huawei ideos x5 al kesinlikle o fiyata alıncak en iyi telefon pişman olmazsın s60v5 yerine android her şekilde üstün.:oke:

güzel kardeşim biz burda s60v5 den söz etmiyoruz.c6-01 S^3 işletim sistemine sahip.yakında gelecek olan anna güncellemeside cabası.

sreamt

Üye
C6-01 ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt