Galaxy Ace- C6-01 sizce hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace- C6-01 sizce hangisi ?
Beyler hangisini alsam daha iyi olur kafam çok karışık :S Fiyatım en fazla 650 görüşlerinizi bekliyorum kamera müzik ve oyun önemli benim için

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ce6 tire 01 diyorum baskada bisey demiyorum sana :pro:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tabi ki Nokia C6-01. Zaten Ace 750 tl'de satışta, C6-01 ise 599 tl.

futbol123

futbol123

Üye
kamera müzik ve oyun için tabiki C6-01 :oke: fiyatıda uygun

nonamex

Üye
Ace alirdim, 2 tane HD oyun cikti diye Symbian kullanicilari bayram etti, 500 den fazla mesaj yazildi yarim gunde.. kac aydir Androidde olan oyunlar :).. C6-01 in kamerasi inceleyebildigim kadariyla rezalet AF olmadigindan midir net cekmiyor telefon. 8 mp goz boyamak icin, Müzik olarak C6-01 onde..

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Ace alirdim, 2 tane HD oyun cikti diye Symbian kullanicilari bayram etti, 500 den fazla mesaj yazildi yarim gunde.. kac aydir Androidde olan oyunlar :).. C6-01 in kamerasi inceleyebildigim kadariyla rezalet AF olmadigindan midir net cekmiyor telefon. 8 mp goz boyamak icin, Müzik olarak C6-01 onde..

katılıyorum onun yerine fit veya ace alman daha iyi olacak hemde android

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Kafam karıştı şimdi :(

61semih

61semih

Üye
ace :good:

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
C6-01 en uygunu

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kesinlikle ace veya fit al kardeşim pişman olmassın android şimdilerin yıldızı nokia android çıkarmadıgı sürece telefon piyasası lideri samsung olacaktır ace veya fit al pişman olmayacaksın artık syimbian devri kapandı ister 3 ister 4 olsun syimbian öldü artık çin mallarında bile android var trident bile android kullanıyo c6 dan falan vazgeç sen fit veya ace al pişman olmassın

farukozer4444

farukozer4444

Üye
Ace al. Param yetmez diyosan gio veya fit almalısın bence :)

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

Kefelon

Üye
c6-01 eskiden berbattı ama şimdi fiyatı uygun bi seviyeye çekilince süper bi telefon oldu. video incelemelerine bir bak bayılırsın :oke:

52mrt1905

Üye
C6 01 king hacı

pRime.

pRime.

Üye
C6-01 şiddetle öneririm.

ghost_17

Üye
Kafam karıştı şimdi :(
ace nasıl bilmiyorum ama c6-01 harika 5aydır kullanıyorum çok memnunum kamera kesinlikle mükemmel video harika gece foto çekmede biraz pasif ki oda diğer telefonlarla kıyaslandığında yinede çok iyi sonuçta le flaşla bi yere kadr. Duyduğuma göre ağustosta işlettim sisteminide geliştirip anna diye bi versiyon ile çıkarıcakarmış aldığımdan bu zamana iki güncelleme çıktı süreklide geliştiriyolar beğenmeyen neyini beğenmiyo çok merak ediyorm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt