:) :)
Necmati Üye TaDaGoPiE' Alıntı: Nasýlsýn Kardeþim Genişletmek için tıkla ... Eh iste sen
Necmati Üye TaDaGoPiE' Alıntı: Kardeşim dengesizlerle uğraşma vaktine yazık az kalmış banlanacak zaten Genişletmek için tıkla ... biz böylelerini çok gördük boşver uğraşırım ben adamla uğraşıyom o kardeşime laf atıyo çığrımdan çıktım ..
TaDaGoPiE' Alıntı: Kardeşim dengesizlerle uğraşma vaktine yazık az kalmış banlanacak zaten Genişletmek için tıkla ... biz böylelerini çok gördük boşver uğraşırım ben adamla uğraşıyom o kardeşime laf atıyo çığrımdan çıktım ..
Necmati Üye TaDaGoPiE' Alıntı: bani duyunca mesajları değiştirmiş Genişletmek için tıkla ... istesem gönderirimde boşver bir hatasını daha bekliyim
TaDaGoPiE' Alıntı: bani duyunca mesajları değiştirmiş Genişletmek için tıkla ... istesem gönderirimde boşver bir hatasını daha bekliyim
Necmati Üye ' KalendeR '' Alıntı: Nabıyonuz beyler var mı kimseler Genişletmek için tıkla ... Sen varsan bende varim
' KalendeR '' Alıntı: Nabıyonuz beyler var mı kimseler Genişletmek için tıkla ... Sen varsan bende varim