Over Clock - Telefonunuzu 800 MHz'ye kadar Overclocklayın

Sponsorlu Bağlantılar

mystiery_

mystiery_

Üye
E bu fpc bench yazılımıyla yaptıgımz testlerdeki fark neyin nesi?

bluee_06

Üye
arkadaşlar benim tel hackli unsignet dosyaları yükleyebiliyorum ama bunu yükleyemiyorum güvenilmeyen saglayıcıdan alınan dosya yükienemez diyo napabilirim yardım :S

karizma2501

Üye
telim hackli program sorumsuz kuruluyor ama program hiçbiryerde yok kurulu görünüyor bulamıyorum

bluee_06

Üye
arkadaşlar benim tel hackli unsigned dosyaları yükleyebiliyorum ama bunu yükleyemiyorum güvenilmeyen saglayıcıdan alınan dosya yükienemez diyo napabilirim yardım :S

----------Eklendi @ 21:18:46 ---------- Yazıldı @ 21:01:56 ----------

arkadaşlar benim tel hackli unsigned dosyaları yükleyebiliyorum ama bunu yükleyemiyorum güvenilmeyen bi sağlayıcıdan alınan korumalı nesne yüklenemez diyo napabilirim yardım :S​

mangdaşire

mangdaşire

Üye
arkadaşlar benim tel hackli unsigned dosyaları yükleyebiliyorum ama bunu yükleyemiyorum güvenilmeyen saglayıcıdan alınan dosya yükienemez diyo napabilirim yardım :S

----------Eklendi @ 21:18:46 ---------- Yazıldı @ 21:01:56 ----------

arkadaşlar benim tel hackli unsigned dosyaları yükleyebiliyorum ama bunu yükleyemiyorum güvenilmeyen bi sağlayıcıdan alınan korumalı nesne yüklenemez diyo napabilirim yardım :S​
o zaman hackli degildir.sadece sertifikalıyorsundur.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
yok kardeş unsignedleri direk hiçbişey istemeden yüklüyor valla acaba hackimi yanlış yaptım :/
birde sertifikasını silmeyi dene o zaman.yani bu uygulama sertifikalı bi uygulama sertifikası özel imeiye yapılmışsa da bu hatayı verir.

52mrt1905

Üye
UYARI Overclock işlemi riskli bir işlemdir, bu nedenle Uygulama geliştiricisi, Maxicep veya ben; hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz

Bu uygulama sayesinde telefonunuzu maksimum 800 MHz'ye kadar overclocklayabilir, telefonunuzu daha hızlı bir biçimde kullanabilirsiniz. Ben 650 MHz'de deneme yaptım C5-03 ile. Az bir fark da olsa Asphalt 4 çok daha akıcı grafiklere sahip. Uygulama signed'dir. Hackli / Hacksiz her telefona yüklenir. Yalnızca S60v5 Nokia telefonlar içindir. Omnia ve Vivaz'da çalışmaz.

bunu c7 yüklesek 800 mhz çıkarsak sorun olurmu:hmmm

tolgabes64

Üye
belki kimse farketmedi ama program overclock yapmiyor. tus kilidini c6 fw gibi yapiyor! 5230 v50 orjinalde sildim denedm tus klidi nomal.yandaki kaydirdigimiz oluyo. prog kuruncq tus kilidinde iken menu ye basin slide cikiyo.. zaten oc olsw 2kat hizlanmasi gerekirdi... 434>800 az degil yani

futbol123

futbol123

Üye
eline sağlık n97 de deniycem..:oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Heryerde s60v5 için overclock imkansızdır diye okudum. Burada 150mhz den 1ghz ye kadar düşünenler var. Madem istediğimiz gibi overclock yapabiliyoruz. Bunu biri bize 5800 üzerinden biraz hız aşırtımı yapıp speedy go ile "reported" işlemci hızının ekran görüntüsünü siteye koyabilir mi?

----------Eklendi @ 15:52:14 ---------- Yazıldı @ 15:29:27 ----------

5230 ile test ettim. Konuda verilen ekteki dosyayı kullanarak 600 mhz yi yükledim telefon hafızasına. Telefonu yeniden başlattım. Speedy Go ile raporlanan işlemci hızı 434 mhz idi.

tolgabes64

Üye
2 önceki mesajda açıkladım!

tolgabes64

Üye
peki programı kaldırınca o tuş kilidi nereye gidiyo?

blaizer555

Üye
sanki netimd bi hizlanma oldu direk 800 yptm bi sknti yk .d kasmayn bnce yanar falan filan bsi olmz bs gtsn hc bsi olmd ama hzlanma war gbi

----------Eklendi @ 11:11:33 ---------- Yazıldı @ 10:37:49 ----------

bu arada x clener da islemci hizim 192 mhz gzukuyo .d

ali.oren

ali.oren

Üye
Kardeş ben 600 mhz e çıkarttım fakat x-plore den baktığımda halâ 434 mhz yazıyor. Ya da bunun yükseldiğini nerden kontrol edebilirim?

----------Eklendi @ 09:15:41 ---------- Yazıldı @ 09:14:19 ----------

internette biraz hızlanma oldu gibi ama ben yine de 600 mhz yazısını görmek istiyorum

mreren38

mreren38

Üye
Hay Allah razı olsun :)

NomadCRY

NomadCRY

Üye
aslında 5800 orjinal saat hızı (arm9 işlemcisi) 800 mhz dir ama nokia bunu şarj uzun gitsin diyerek 434 mhz ye çekmiştir.
yani aslında burda overclock yapmıyoruz işlemcinin orjinal saat hızına ayarlıyoruz yani 800 mhz... patlama diye bir riski yok bence:hmmm
1- 5800'ın işlemcisi ARM11'dir.ARM9 değildir.
2- Orijinal saat hızı 369 MHz'dir.128 MB RAM'i ve 2081 kodlu 256 MB ROM'u vardır.
3- V40 ile işlemci hızı 434 MHz'e çıkmıştır.
4- Nokia geliştiricileri testlerde 5800'ın işlemcisini 458 MHz'de yakmıştır.Siz orijinal hızı aslında 800 MHz'dir Nokia bunu şarjı uzun gitsin diye 434 MHz'e çekmiştir diyerek belki de hayatınızdaki en büyük sallama cümleleri kullandınız.

** şimdi açıklamalarıma geçeyim.

Bu program overclock falan yapmamaktadır.Hepiniz saçmalıyorsunuz.Ve konuyu açan arkadaş lütfen insanları kandırma.Yok hızlanma varmış ta falan lütfen yapma bunu.

Speedy Go ile yaptığım testte programı yüklemeden önce verdiği işlemci hızı değeri 434 MHz'di.Programı kurdum.Direk +100 verdim çünkü overclock yapmadığını falan biliyorum zaten yanma riski falan yok.Sonra Speedy Go'yu açtım.Ve yine 434 MHz verdi.:dry:

FPS ölçümü yapan programlar var.Maze Labyrinth adlı program programdan önce 7 FPS verirken program kurulumu sonrası yine 7 FPS verdi.

Xplorer ile de test ettim.O da aynı şekilde 434 MHz diyordu.

Unutmayın bu programlar hata yapmaz işlemci hızı neyse onu gösterir.

PKEY'in yayınladığı bir emülatör var.Bilgisayar telefonun işlemci hızını RAM değerini,transistör sayısını bile ekranda gösteriyor.Bu programın hata yapma olasılığı imkansızdır.Güya verdiğiniz programdan işlemci hızını 600 MHz yaptım bilin bakalım bilgisayar hangi değeri verdi? Yine 434 MHz.

Lütfen insanları kandırmayın.5800'ın daha fazla overclock olması imkansızdır.Beta Labs forumlarını okuduysanız ( ki çoğunuzun bunun ne olduğunu bildiğinizi bile sanmıyorum ) geliştiricilerin işlemci hızını 369'dan 434'e çıkarırken ne güçlüklerle karşılaştıklarını testler sırasında kaç tane telefonu yok ettiklerini görürsünüz.Nokia'da çalışan geliştiriciler 458 MHz'de telefonu yakmışlar siz amatörler 600 MHz'e çıkardım 1 GHz'e kadar yolu var diye insanlarla kafa buluyorsunuz.Oo evet hızlandı falan diyorsunuz da bunun tamamen psikolojik bir surum olduğundan haberdar bile değilsiniz.

Yukarıda da bir kaç arkadaş test etmiş programın işe yaramadığını.İşte o arkadaşları tebrik ediyorum.Hemen her şeye inanmayıp test edip programın işe yaramadığını kanıtladıkları için.Bir de ekran görüntüsü koyarlarsa çok güzel olur.Ben tatildeyim.Cafe'den yazıyorum bunu.Maalesef ekran görüntüsü koyma imkanım yok.

Yok birisi gelmiş demiş programın dosyalarını parçaladım mantığını anladım falan :ehe

Yazık yahu ne diyeyim.

• Beğen
Tepkiler: tolo63, Zat-ı Muhterem, MEnesCansiz ve 1 kişi daha
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
aslında 5800 orjinal saat hızı (arm9 işlemcisi) 800 mhz dir ama nokia bunu şarj uzun gitsin diyerek 434 mhz ye çekmiştir.
yani aslında burda overclock yapmıyoruz işlemcinin orjinal saat hızına ayarlıyoruz yani 800 mhz... patlama diye bir riski yok bence:hmmm
1- 5800'ın işlemcisi ARM11'dir.ARM9 değildir.
2- Orijinal saat hızı 369 MHz'dir.128 MB RAM'i ve 2081 kodlu 256 MB ROM'u vardır.
3- V40 ile işlemci hızı 434 MHz'e çıkmıştır.
4- Nokia geliştiricileri testlerde 5800'ın işlemcisini 458 MHz'de yakmıştır.Siz orijinal hızı aslında 800 MHz'dir Nokia bunu şarjı uzun gitsin diye 434 MHz'e çekmiştir diyerek belki de hayatınızdaki en büyük sallama cümleleri kullandınız.

** şimdi açıklamalarıma geçeyim.

Bu program overclock falan yapmamaktadır.Hepiniz saçmalıyorsunuz.Ve konuyu açan arkadaş lütfen insanları kandırma.Yok hızlanma varmış ta falan lütfen yapma bunu.

Speedy Go ile yaptığım testte programı yüklemeden önce verdiği işlemci hızı değeri 434 MHz'di.Programı kurdum.Direk +100 verdim çünkü overclock yapmadığını falan biliyorum zaten yanma riski falan yok.Sonra Speedy Go'yu açtım.Ve yine 434 MHz verdi.:dry:

FPS ölçümü yapan programlar var.Maze Labyrinth adlı program programdan önce 7 FPS verirken program kurulumu sonrası yine 7 FPS verdi.

Xplorer ile de test ettim.O da aynı şekilde 434 MHz diyordu.

Unutmayın bu programlar hata yapmaz işlemci hızı neyse onu gösterir.

PKEY'in yayınladığı bir emülatör var.Bilgisayar telefonun işlemci hızını RAM değerini,transistör sayısını bile ekranda gösteriyor.Bu programın hata yapma olasılığı imkansızdır.Güya verdiğiniz programdan işlemci hızını 600 MHz yaptım bilin bakalım bilgisayar hangi değeri verdi? Yine 434 MHz.

Lütfen insanları kandırmayın.5800'ın daha fazla overclock olması imkansızdır.Beta Labs forumlarını okuduysanız ( ki çoğunuzun bunun ne olduğunu bildiğinizi bile sanmıyorum ) geliştiricilerin işlemci hızını 369'dan 434'e çıkarırken ne güçlüklerle karşılaştıklarını testler sırasında kaç tane telefonu yok ettiklerini görürsünüz.Nokia'da çalışan geliştiriciler 458 MHz'de telefonu yakmışlar siz amatörler 600 MHz'e çıkardım 1 GHz'e kadar yolu var diye insanlarla kafa buluyorsunuz.Oo evet hızlandı falan diyorsunuz da bunun tamamen psikolojik bir surum olduğundan haberdar bile değilsiniz.

Yukarıda da bir kaç arkadaş test etmiş programın işe yaramadığını.İşte o arkadaşları tebrik ediyorum.Hemen her şeye inanmayıp test edip programın işe yaramadığını kanıtladıkları için.Bir de ekran görüntüsü koyarlarsa çok güzel olur.Ben tatildeyim.Cafe'den yazıyorum bunu.Maalesef ekran görüntüsü koyma imkanım yok.

Yok birisi gelmiş demiş programın dosyalarını parçaladım mantığını anladım falan :ehe

Yazık yahu ne diyeyim.

Bende seni tebrik ederim arkadaşım. Herkesi uyarmışsın a dan z ye.
Betalabs ve dailymobile forumlarından bildiğim üzere overclock zaten imkansız birşeymiş. Hatta bu konuda verilen güya overclock dosyası Ngage emülatör dosyasıymış. Oradan çekilmiş. Hiçbir fw de bu overclock programının içerisindeki dosya yok. İşte ngage emülatörü yüklenmediğindendir. Bu overclock dosyası ngage oyunlarını hızlandırıyormuş :ehe .

Ekran görüntüsü koymaya gerek yok bence. Aynı değerleri alıyoruz.

Ben bu programı kullanmadığım halde bir programda yaklaşık 450 mhz değerini gösteriyordu. Sonradan 434 oldu yine. Sanırım telefonun çalışma aralığıda var. 450 ye çıkabiliyor bazen.

Her neyse, fazla kurcalamadan şunu tekrar söyleyeyim: O/C yi unutun. Tam aksine hafızayı yoran programları azaltın hem hız hem pil kazanın :oke:

Üst Alt