Mantık ilişkisi yapayım diyorum ne dionuz panpişlerim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CreedStar

CreedStar

Üye
    Konu Sahibi
Mantık ilişkisi yapayım diyorum ne dionuz panpişlerim?
Hacılar aşk ilişkisi yaşayım dedim kabız oldum yataklardan çıkamadım güneş yüzü göremedim inna bile dinleyemedim. Ne diyonuz mantık ilişkisi mi yapsam la çok kafam karışık bu aralar :dry:

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
ilişkiye girme en iyi si :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
y n s c n

y n s c n

Üye
:) hocam derdine derman geceler diyeyim :) bizde çektik baya baya ancak zamanla geçiyor bu gerçekten... hızlandırmak istiyorsan yeni birisini bul :) yanında eğlendiğin herhangi bir dostunla takıl gez diğer türlü kafayı yersin :) salla kız milletine güven olmaz ;) benim yediğim kazığı kimse yememiştir ;)

CreedStar

CreedStar

Üye
    Konu Sahibi
ilişkiye girme en iyi si :)

Tabi bu da farklı bir bakış tanjantı

----------Eklendi @ 17:19:16 ---------- Yazıldı @ 17:17:52 ----------

:) hocam derdine derman geceler diyeyim :) bizde çektik baya baya ancak zamanla geçiyor bu gerçekten... hızlandırmak istiyorsan yeni birisini bul :) yanında eğlendiğin herhangi bir dostunla takıl gez diğer türlü kafayı yersin :) salla kız milletine güven olmaz ;) benim yediğim kazığı kimse yememiştir ;)

Geceleri yatağa girdiğimde hep aklıma gelior aklımdaki seslerden dolayı uyuyamıorm :dry:

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
bu konu tutar.takipçisiyim :oke:

• Beğen
Tepkiler: CreedStar
bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
dostum belli bi yaşa gelmiş her erkek bu kazığı sonuna kadar yer doğaldır fazla kafaya takmamaya çalış yanında eğlendiğin kişiler olsun hep yoksa onu ararsın o gece kafandaki seslerde yeni kişiler tanıdıkça son bulacaktır ;)

CreedStar

CreedStar

Üye
    Konu Sahibi
dostum belli bi yaşa gelmiş her erkek bu kazığı sonuna kadar yer doğaldır fazla kafaya takmamaya çalış yanında eğlendiğin kişiler olsun hep yoksa onu ararsın o gece kafandaki seslerde yeni kişiler tanıdıkça son bulacaktır ;)

O zmn burdan duyrulur Dul, 1.80 boyunda kara kaşlı kara gözlü esmer hamurunda az duygusallık, karizmatik ve az birazda votka katılıp yoğurulmuş biriyim, köyde 1 dönüm arsamız var ama babanneme ait yarı bnm sayılır ilgililere duyrulur pm bekliyorum :hmmm

PureFood

PureFood

Üye

Ooo bende aşık olduğum kızdan öyle kazık yedim ki yalnız değilsin... Kızlar çok garip kısaca. Olmaz güven tabi kendileri bile diyor biz garipiz gerçekten diye kabulleniyor çoğu arkadaşım (hakikatli,dürüst,insan halinden anlayan tipler dedi bunu bana hep).

Kardeş konuya gelince,
en güzeli kafa dağıtmak :D Takılcan bütün kızlarla samimi olcan falan anladın sen :D

Ama şu var ki ben yeniden bir kıza aşık olmak istiyorum :(
Yalnızlık zor duramıyorum bende niye böyle oluyorum çözemedim..:hmmm

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Aşık olmak kolay ama sorun kızı kendine aşık etmek

CreedStar

CreedStar

Üye
    Konu Sahibi

Ooo bende aşık olduğum kızdan öyle kazık yedim ki yalnız değilsin... Kızlar çok garip kısaca. Olmaz güven tabi kendileri bile diyor biz garipiz gerçekten diye kabulleniyor çoğu arkadaşım (hakikatli,dürüst,insan halinden anlayan tipler dedi bunu bana hep).

Kardeş konuya gelince,
en güzeli kafa dağıtmak :D Takılcan bütün kızlarla samimi olcan falan anladın sen :D

Ama şu var ki ben yeniden bir kıza aşık olmak istiyorum :(
Yalnızlık zor duramıyorum bende niye böyle oluyorum çözemedim..:hmmm

Hacı çok zormuş ya ben kendimi bu kadar zayıf bilmezdim tamam sevgiliyken iyi hoşta ayrılıon daha da beter sürünüon :kotu:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Aşık olmak kolay ama sorun kızı kendine aşık etmek

Valla ben ilk kez aşık oldum zamanında, ama aşık olduğum kız ilk aşkından ayrılalı pek uzun zaman olmamıştı aşk işte insanın gözünü de kör ediyor...

----------Eklendi @ 18:15:16 ---------- Yazıldı @ 18:13:16 ----------

Hacı çok zormuş ya ben kendimi bu kadar zayıf bilmezdim tamam sevgiliyken iyi hoşta ayrılıon daha da beter sürünüon :kotu:

Öyle hacı bende çok ama çok çektim, ve benim aşık olduğum kız bana aşık değildi 6 kere ayrıl çık ayrıl ağla ağla öldüm gecelerce krizlere girdim en sonunda tamamen koptuk yapacak bişey yok benim de arada aklıma geliyor unuttum evet ama hatıralar, yada bi elele çift görünce aklıma geliyor kısaca arada hatırlıyorum ama irademle artık unutturuyorum kendime.

Bu yüzden bir daha aşık olsam gerçek aşk yaşayacağım bir kız olsa o da bana aşık. Ama dur bakalım zaman her an herşey olabilir..

CreedStar

CreedStar

Üye
    Konu Sahibi
Biriniz de beni iplesin lan ne çok dertliymiysiniz ben gidiyorum olm daha beter ettiniz beni:ah

CreedStar

CreedStar

Üye
    Konu Sahibi

Valla ben ilk kez aşık oldum zamanında, ama aşık olduğum kız ilk aşkından ayrılalı pek uzun zaman olmamıştı aşk işte insanın gözünü de kör ediyor...

----------Eklendi @ 18:15:16 ---------- Yazıldı @ 18:13:16 ----------

Öyle hacı bende çok ama çok çektim, ve benim aşık olduğum kız bana aşık değildi 6 kere ayrıl çık ayrıl ağla ağla öldüm gecelerce krizlere girdim en sonunda tamamen koptuk yapacak bişey yok benim de arada aklıma geliyor unuttum evet ama hatıralar, yada bi elele çift görünce aklıma geliyor kısaca arada hatırlıyorum ama irademle artık unutturuyorum kendime.

Bu yüzden bir daha aşık olsam gerçek aşk yaşayacağım bir kız olsa o da bana aşık. Ama dur bakalım zaman her an herşey olabilir..

Bir daha çıkarsam çorumlu, liseli ve metin2 oynayan olmamasına gayret ediciğim diyorum başka bir şey demiyorum :off:

PureFood

PureFood

Üye

Bir daha çıkarsam çorumlu, liseli ve metin2 oynayan olmamasına gayret ediciğim diyorum başka bir şey demiyorum :off:

Metin 2 mi oynuyormuş :D Ooo neye denk gelmişin sen :D
Zaten erkeklerin aşık olduğu kişiler hiç doğru kişiler olmuyor, aşık olduğumuz gidiyor o da başka birine aşık olmuş oluyor..
Haketmiyoruz :dry:

CreedStar

CreedStar

Üye
    Konu Sahibi

Metin 2 mi oynuyormuş :D Ooo neye denk gelmişin sen :D
Zaten erkeklerin aşık olduğu kişiler hiç doğru kişiler olmuyor, aşık olduğumuz gidiyor o da başka birine aşık olmuş oluyor..
Haketmiyoruz :dry:

evt hacı ama aldım metin2 hesabını elinden hehe ben de anlamadım halbuki 2 eline 2 bacağına 2 gözüne aldandım
ne tür bi yaratığa denk geldim anlamadım :kotu:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
greenmile

greenmile

Üye
öncelikle yaş kaç?

PureFood

PureFood

Üye
greenmile

greenmile

Üye
20 yaşında mantık ilişkisi biraz saçma değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt