ilişkiye girme en iyi si![]()
hocam derdine derman geceler diyeyim
bizde çektik baya baya ancak zamanla geçiyor bu gerçekten... hızlandırmak istiyorsan yeni birisini bul
yanında eğlendiğin herhangi bir dostunla takıl gez diğer türlü kafayı yersin
salla kız milletine güven olmaz
benim yediğim kazığı kimse yememiştir
![]()

dostum belli bi yaşa gelmiş her erkek bu kazığı sonuna kadar yer doğaldır fazla kafaya takmamaya çalış yanında eğlendiğin kişiler olsun hep yoksa onu ararsın o gece kafandaki seslerde yeni kişiler tanıdıkça son bulacaktır![]()

hocam derdine derman geceler diyeyim
bizde çektik baya baya ancak zamanla geçiyor bu gerçekten... hızlandırmak istiyorsan yeni birisini bul
yanında eğlendiğin herhangi bir dostunla takıl gez diğer türlü kafayı yersin
salla kız milletine güven olmaz
benim yediğim kazığı kimse yememiştir
![]()
Takılcan bütün kızlarla samimi olcan falan anladın sen 

Ooo bende aşık olduğum kızdan öyle kazık yedim ki yalnız değilsin... Kızlar çok garip kısaca. Olmaz güven tabi kendileri bile diyor biz garipiz gerçekten diye kabulleniyor çoğu arkadaşım (hakikatli,dürüst,insan halinden anlayan tipler dedi bunu bana hep).
Kardeş konuya gelince,
en güzeli kafa dağıtmakTakılcan bütün kızlarla samimi olcan falan anladın sen
Ama şu var ki ben yeniden bir kıza aşık olmak istiyorum
Yalnızlık zor duramıyorum bende niye böyle oluyorum çözemedim..
Aşık olmak kolay ama sorun kızı kendine aşık etmek
Hacı çok zormuş ya ben kendimi bu kadar zayıf bilmezdim tamam sevgiliyken iyi hoşta ayrılıon daha da beter sürünüon![]()
Biriniz de beni iplesin lan ne çok dertliymiysiniz ben gidiyorum olm daha beter ettiniz beni

Valla ben ilk kez aşık oldum zamanında, ama aşık olduğum kız ilk aşkından ayrılalı pek uzun zaman olmamıştı aşk işte insanın gözünü de kör ediyor...
----------Eklendi @ 18:15:16 ---------- Yazıldı @ 18:13:16 ----------
Öyle hacı bende çok ama çok çektim, ve benim aşık olduğum kız bana aşık değildi 6 kere ayrıl çık ayrıl ağla ağla öldüm gecelerce krizlere girdim en sonunda tamamen koptuk yapacak bişey yok benim de arada aklıma geliyor unuttum evet ama hatıralar, yada bi elele çift görünce aklıma geliyor kısaca arada hatırlıyorum ama irademle artık unutturuyorum kendime.
Bu yüzden bir daha aşık olsam gerçek aşk yaşayacağım bir kız olsa o da bana aşık. Ama dur bakalım zaman her an herşey olabilir..

Bir daha çıkarsam çorumlu, liseli ve metin2 oynayan olmamasına gayret ediciğim diyorum başka bir şey demiyorum![]()
Ooo neye denk gelmişin sen

Metin 2 mi oynuyormuşOoo neye denk gelmişin sen
![]()
Zaten erkeklerin aşık olduğu kişiler hiç doğru kişiler olmuyor, aşık olduğumuz gidiyor o da başka birine aşık olmuş oluyor..
Haketmiyoruz![]()
öncelikle yaş kaç?
evt hacı ama aldım metin2 hesabını elinden hehe ben de anlamadım halbuki 2 eline 2 bacağına 2 gözüne aldandım ne tür bi yaratığa denk geldim anlamadım![]()
Yapcak bişey yok ..