Symbian Anna (PR2.0) N8 Türkçe Yazma Dili Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Kullanış olarak arada fark yok arkadaşlar.. Küçük olsada yazması kolay..

• Beğen
Tepkiler: mustafakamikaze

o.basar86

o.basar86

Üye
Hocam bakınız bilgisiz birine benzemiyorsunuz. Kaç karakter var saydınızmı bi satırda ? Sizce ikiside aynı ise diyecek birşeyim yok :) Türkçe de bir satırda 11 karakter varken. İngilizcede bir satırda 10 karakter var bu gördüğünüz resimlerde. Böyle saçmalık olurmu demeyin. benim 5800 bile ingilizce qwerty klavye Türkçe klavyeye göre daha geniş tuşlara sahipti. Türkçe karakterler gerçekten azımsanamayacak kadar fazla (Ç, Ğ, İ, Ö, Ş, Ü) bunun içinde adamlar araya bir karakter ekleyerek Türkçe klavyeyi daraltmışlar... Yapacak bişi yok. Ayrıca saçmada değil. Sadece kabullenin yeter :) Buyrun size aynı boyutlarda iki ekran....

Hocam sağdaki e-mail gönderme ekranı mı acep ?

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
bırakın küçük büyük olsn baidunun klavyesnden iyidir arkadaşş :ehe

aydnzara

Üye
arkadaşlar sadece tek sorum var sizlere,wep tarayıcısında kopyala yapıştır,ve resim kaytetme özelliği var mı?Anna güncellemesinde,şimdiden teşekkürler.

ahmetdemircim

Üye
qt uygulamaları yükleyebiliyormusunuz arkadaşlar??? ben yükleyemediğim için kaldırdım programı

WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
ozgurknown
Kardeşim rica etsem refurbish yapabileceğim şekilde tüm dosyaları uplaod edebilirmisin acaba? Bi türlü flash atamadım

ayasin

Üye
ya virgül yerine keşke nokta olsaymış :(( ben ingilizceye alıştım bu gidişle türkçe yazma dilini seçmem :)) bu arada emeğinize sağlık

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ya virgül yerine keşke nokta olsaymış :(( ben ingilizceye alıştım bu gidişle türkçe yazma dilini seçmem :)) bu arada emeğinize sağlık

büyültme işaretine basınca nokta gelir küçültünce virgül gelir

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Ben yükleyebiliyorum bi format at sende düzelir sanırım

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Kardeş onların lnkini koysan buraya ben bulamadım ya..

suat1111

suat1111

Üye
meersi

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
ya dosyayı indirdim sonra ne yapçam :S ???

serkan.35

Üye
arkadaslar bende dosyayı indirdim nasıl yüklücem telefona ??

distakjo

distakjo

Üye
konuları neden birileri sürekli hortlatıyor? Anna orijinali çıkalı çok oldu.

Üst Alt