5800 ın kötü yanları neden bu kadar çok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
outofdark

outofdark

Üye
5230'da bile bu sorunlar yok:ohannes:

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
1- 3G'yi kapatıp Edge hızında kullanırsan şarjının 1 değil 3 günde bittiğini farkedersin
2- Bende tek aşırı ısınma güneş altında kalınca oluyor
3- mp4 temel video formatıdır 5800'da. Codec farkındandır sende açmaması. Doğru codecle Convert edeceksin.
4- Video ekranına çift tıklarsan açılır
5- TV denemedim bir şey diyemem
6- Hackli CFW at yada Serifika alıp telefonu hackle
7- Bende her şeyi açıyor sorun sende olsa gerek
8- Sesi stereo odaklı olduğu için çok yüksek çıkmıyor ayrıca yüksek ses kulağa zararlıdır hoperlör sesi de ortam içinde bile gayet iyi duyuluyor.
9- CFW atarsan daha hızlı çalışacaktır ayrıca 500 liraya aldığın ve Nokia'nın ilk dokunmatik örneklerinden biri olan telefondan sen Real 3D oyunları açmasını bile beklersin...
10- AIO Patch ile önbelleği E'ye alırsan bu problem ortadan kalkar.

Problem çözüldü...

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
5800 xp de eksiler bulmaya devam ediyorum malesef

1.Telefonun sarjı cok hızlı gidiyo neden kaynaklandığını hala bulamadım

----hangi akıllı telefonda 1 hafta gidiyor bu şarj acaba ?

2.Aşırı ısınma oluyo özellikle sarja koyduğum zamanlarda

----sorun senin telefonda

3.mp4 videoları açmıyo

----bu konuda haklısın malesef her video desteklenmiyor

4.Youtube videolarını tam ekranda açmıyo

----sorun senin telefonda bende oynatıyor

5.Sbp dahil ne kadar tv programı denediysem hiç birini açmadı

----bende açıyor gayet güzel

6.Yüklediğim çoğu uygulamada sertifika hatası veriyo

----sertifikasız her uygulama nokia tüm telefonlarında sertifika hatası verir

7.S60v3 uyumlu dosyaları açmıyo v5 olmasına rağmen v3 ü neden açmıyosa :)

----s60 v3 v5 ayrı şeyler o kadarına dikkat edemiyormusun s60 v3 ekranı ile s60 v5 aynımı

8.xp tel olmasına rağmen mp3 veya video sesi az çıkıyo

----sorun sende gayet güzel çıkıyor çin malı telefon al o aman ses anlaşılmasın en iyi ses çipseti şu an 5800 da

9.Aşırı yavaşlık var telefonda

10.Bazı internet sitelerine girince hafıza dolu uyarısı veriyo

----sorun senin telefonda

demekki neymiş telefonu kullanmmayı bilmeyenler her kabaati telefonda buluyormuş

'Patron

'Patron

Üye
oha mıllet hiç üşenmıyor nasıl da yazıyor :D ama yerı gelincede androdile 5800ı ezmesınıde biliyolar .valla anlamıyorum sizi...

ultrayer6

ultrayer6

Üye
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
yani bütün sorun benim telde hade iade edem bare

mangdaşire

mangdaşire

Üye
yani bütün sorun benim telde hade iade edem bare
yok şimdi bende de sorunlar çıkmaya başladı :D teli her kapatıp açtıgımda uygulamaların yerleri degişiyor.menueditor programıyla bi işim vardı az önce kurdum ama açılmadı.(menu programları birtek menü düzeninde bir hata olunca açılmaz.)bende romdan orjinal dosyayı kopyalayıp yerine attım,ama hala açılmadı.yani menü de sorun var.2. sorun bugün ufak boyutlu bir java oyun oynarken 2 defa resetledi.daha buldukça yazacam.

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi

yok şimdi bende de sorunlar çıkmaya başladı :D teli her kapatıp açtıgımda uygulamaların yerleri degişiyor.menueditor programıyla bi işim vardı az önce kurdum ama açılmadı.(menu programları birtek menü düzeninde bir hata olunca açılmaz.)bende romdan orjinal dosyayı kopyalayıp yerine attım,ama hala açılmadı.yani menü de sorun var.2. sorun bugün ufak boyutlu bir java oyun oynarken 2 defa resetledi.daha buldukça yazacam.
Reis görüyon işte bi bizim tellerde sorun var herkesin ki fena çalışıyo :ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Reis görüyon işte bi bizim tellerde sorun var herkesin ki fena çalışıyo :ehe
sen alalı ne kadar oldu?benim ilk parti cihazlardan 2 yıl önce aldım.yeni çıkanlarda bir sorun yok diyorlar.yani bende olması normal.he birde ekranı tuş kilidi yapınca ara sıra çizgi çizgi oluyor.

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi

sen alalı ne kadar oldu?benim ilk parti cihazlardan 2 yıl önce aldım.yeni çıkanlarda bir sorun yok diyorlar.yani bende olması normal.he birde ekranı tuş kilidi yapınca ara sıra çizgi çizgi oluyor.

yeni ya bana hediye geldi 2 ay falan oldu :)

maxIm4

maxIm4

Üye
5800 xp de eksiler bulmaya devam ediyorum malesef

1.Telefonun sarjı cok hızlı gidiyo neden kaynaklandığını hala bulamadım

2.Aşırı ısınma oluyo özellikle sarja koyduğum zamanlarda

3.mp4 videoları açmıyo

4.Youtube videolarını tam ekranda açmıyo

5.Sbp dahil ne kadar tv programı denediysem hiç birini açmadı

6.Yüklediğim çoğu uygulamada sertifika hatası veriyo

7.S60v3 uyumlu dosyaları açmıyo v5 olmasına rağmen v3 ü neden açmıyosa :)

8.xp tel olmasına rağmen mp3 veya video sesi az çıkıyo

9.Aşırı yavaşlık var telefonda

10.Bazı internet sitelerine girince hafıza dolu uyarısı veriyo

Bende tam tersi =D

Deleted.

Üye
1.Telefonun sarjı cok hızlı gidiyo neden kaynaklandığını hala bulamadım=>batarya bozuktur. bendede oluyo. Çok internete giriyosan,telle konusuyosan gps çok açıyosan, wifi falan filan... çabuk gider

2.Aşırı ısınma oluyo özellikle sarja koyduğum zamanlarda=> bendede oluyo. şarjda olduğu içindir. sonuçta bataryaya elektrik geliyo...

3.mp4 videoları açmıyo=> videonun çözünürlüğü 640x360 dan büyüktür. ondan

4.Youtube videolarını tam ekranda açmıyo=> videonun üstüne dokununca açıyo

5.Sbp dahil ne kadar tv programı denediysem hiç birini açmadı => onu bende çözemedim :aha:

6.Yüklediğim çoğu uygulamada sertifika hatası veriyo => free signer yükle sertifika al imzala uğraşma. veya hackle...

7.S60v3 uyumlu dosyaları açmıyo v5 olmasına rağmen v3 ü neden açmıyosa :) => bazen s60v5 leri bile çalıştırmıyo :ehe

8.xp tel olmasına rağmen mp3 veya video sesi az çıkıyo => xm olması yuksek olacagı anlamına gelmiyor. Ses netliğine bak sen çok nettir müziğin sesi :naughty:

9.Aşırı yavaşlık var telefonda => ramden kaynaklanıyor. yapacak bişey yok. sadece taskman kurarsın arka planda bazı gereksiz şeyler var. ama onlada en fazla 5mb falan artıyo ram...

10.Bazı internet sitelerine girince hafıza dolu uyarısı veriyo => o da ramden işte. internet sitesi bol resimliyse çok uzunsa olur. ve o siteye girerken aynı zamanda müzik falan açıksa ondandır.... :yuru

ertugruldege

Üye
Bukadar sorunu üşenmeden yazmışsın keşke telefonun versiyonunada baksaydın
*#0000#

Şuan 2011/12/02 V50,000,02 Falan olması lazım bi kontrol et güncellemeleri tekrardan yükle bakalım.
Benim abimde var ve telefondan alıcam inş. senin yazdığn sorunları ilk defa duyuyorum.

mp4 videoları açmaması olabilir. ancak
Format Factory indir videonu at ve tüm mobil aygıta çevir %100 Açıcaktır.

birde aşırı yavaşlık var demişsin.
Yavaş olamsı hafıza kartından ileri gelebilir çözümü
hafıza kartını biraz boşalt ve telefonunu güncelle .

Sqcc

Üye
bu hackleme olayi icin bi link istiyorum simdiden thank you

user6

Üye
telefonun sesinin az çıkması senin dandik kulaklık kullanman. sennheiser marka kulaklık kullan bak ses nasıl baslı ve yüksek cıkıyor. bangır bangır...

Tuba

Tuba

Üye
konu sahibinin isteği üzerini :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt