FM Verici Kapsama Alanı (!)

Sponsorlu Bağlantılar

kartal334

kartal334

Üye
radyolar tarafından kullanılmayan bi frekans seçmeyi dene ve telefonu radyonun yakınlarına koy sorun çözülür.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bi arkadaş japon bandı fln demişti o nasıl oluyo? pek araştırmadım..

----------Eklendi @ 14:38:56 ---------- Yazıldı @ 14:38:37 ----------

bazı arabalarda oluyomuş,,

Jomolocco

Jomolocco

Üye
yha nın anlamını bir türlü çözemedim haydi hayılırsı

Jomolocco

Jomolocco

Üye
aynn bhéndé bhiR thürlü çözémédim yha

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
:d::kop: koptunuz mu olum yhaa

muminaydin

Üye
boş bir frekansta yayın yapmanız gerekir.aksi halde radyo dalgaları girişim yapar. ben 10 metreden net sonuç aldım.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
arkadaslar tamemen teyp in alıcısıyla alakalı nokia zaten yazmis 2 metre diye

mcrunner

mcrunner

Üye
boş frekans bul canavar gbi olur kardeş (Y)

trontr

Üye
ben alıcı olarak samsung bir telefon kullandım. arada engel olmadan 4 metreye kadar çekio c7. ama dandik radyo kullanırsan 1 metrede bile parazit oluyor.

----------Eklendi @ 10:01:17 ---------- Yazıldı @ 09:59:21 ----------

bi de telefonun arkası radyoya dönük olunca daha iyi oluyor.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
valla bugüne kadar ankarada doğru düzgün fm transmitter kullanamıodum çok doluydu frekanslar ama dün piknikteydim bi açtım ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş muhteşem kalitede ses geliyo ;) olay bence şehir dışındayken kullanmaya uygun gibi

delidolunet

delidolunet

Üye
Arkadaşlar ben de çanakkaledeyim şuan. Bizim anten de oldukça yukarıda arabada ama radyonun hemen altındaki alana koyduğum zaman harika çalıyor. Antene yakınlığı hiç aklıma gelmedi ama radyoya yakınken çok iyi ses alıyorum, radyodan uzaklaşınca ses bozuluyor. Antenle arası 1.5 metre falan radyonun. Radyoya yaklaştırın boşverin anteni :)

serinaga

serinaga

Üye
ARACINIZDAKI Radyo antenini sökün ve bir deneyin, Çoğu frekansı Radyonuz antensiz çekemiyeceğinden C7 FM Bandı HARİKA Çalışacaktır :yuru

----------Eklendi @ 05:38:21 ---------- Yazıldı @ 05:37:19 ----------

Arkadaşlar ben de çanakkaledeyim şuan. Bizim anten de oldukça yukarıda arabada ama radyonun hemen altındaki alana koyduğum zaman harika çalıyor. Antene yakınlığı hiç aklıma gelmedi ama radyoya yakınken çok iyi ses alıyorum, radyodan uzaklaşınca ses bozuluyor. Antenle arası 1.5 metre falan radyonun. Radyoya yaklaştırın boşverin anteni :)

Ahanda daha dün çanakkale'deydim :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ARACINIZDAKI Radyo antenini sökün ve bir deneyin, Çoğu frekansı Radyonuz antensiz çekemiyeceğinden C7 FM Bandı HARİKA Çalışacaktır :yuru

----------Eklendi @ 05:38:21 ---------- Yazıldı @ 05:37:19 ----------

Ahanda daha dün çanakkale'deydim :)
vay zekice dostum :D yalnız tek sorun bu antenler söküp takılabiliyo mu kafaya göre zaten son model arabaların bazılarında anten olayı değişik küçük bişey

Üst Alt