ne yani guzelmi oldumu oldumu yalniz wlan varligini kaldiraman icin ekrana wlan widged koy ordan kapat en azinda ben oyle yaptim.cunku wlan arama ekranina girince kapaniyorKurtuLuş Kardeşim FW'yi kurduktan sonra Hard Format attınmı ? Bu FW'nin İngilizcesinde HARD Format atmadan 6 ev ekranı gelmiyordu Format atıncada Oviyi yükleyemiyorsun şaka gibi

KurtuLuş Kardeşim FW'yi kurduktan sonra Hard Format attınmı ? Bu FW'nin İngilizcesinde HARD Format atmadan 6 ev ekranı gelmiyordu Format atıncada Oviyi yükleyemiyorsun şaka gibi
Yaa su ivo777'nin CFW'sini kullansaydiniz keske en duzgun calisan hackli versiyon o.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ovi yükleniyor hocam. Ben her flashtan sonra hard format atıyorum sistem gereksiz yazılımlardan arınsın diye. Sonra da Ovi Maps ve Mağaza yükleme dosyalarıyla yüklüyorum. Hem telefonun rami 10 mb artıyor açılışta, hem de telefon hafızası daha fazla oluyor.
Dün ß Hard Format attım Yok aßi Yüklemedi Sen Bana Dosyaları ßi atarmısın zahmet oLmazsa..
DDDDDDDDBendede bulunsun TeşekkürlerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ovi Maps için de uygulamalar bölümünde son sürümü indirip yükleyebilirsin.
Yükledim))))
----------Eklendi @ 00:41:25 ---------- Yazıldı @ 00:33:20 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İçerisinde Yüklü Gelen Rompatcher'ı Sildim Çünkü daha Yüksek Versiyonu Çıktı Yükleyemeyecektiniz + Font'u OrjinaL Olarak Değiştirdim.