Turkce anna N8

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İndiriyorum%40 dayım

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Kullanıcıların böyle bir şey yapması çok güzel.

Devamını merakla bekliyoruz, eline sağlık.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
neyse artık orjinal yazılımı beklemezsiniz çoğu kişiyi rahatlattın :ehe:tşk:

OzGuRKnowN

Üye
Rofs2'deki Rompacther'i silelim Yazı fontunu değiştirelim. bence sorunlar yazı fontundan kaynaklanıyor gibi gözüküyor..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet şuanda flash atmaya başlıyorum,haydi hayırlısı

OzGuRKnowN

Üye
KurtuLuş Kardeşim FW'yi kurduktan sonra Hard Format attınmı ? Bu FW'nin İngilizcesinde HARD Format atmadan 6 ev ekranı gelmiyordu Format atıncada Oviyi yükleyemiyorsun şaka gibi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet oldu vede şuanda hiçbir sorun yok,teşekkürler

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
Yaa su ivo777'nin CFW'sini kullansaydiniz keske en duzgun calisan hackli versiyon o.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
KurtuLuş Kardeşim FW'yi kurduktan sonra Hard Format attınmı ? Bu FW'nin İngilizcesinde HARD Format atmadan 6 ev ekranı gelmiyordu Format atıncada Oviyi yükleyemiyorsun şaka gibi
ne yani guzelmi oldumu oldumu yalniz wlan varligini kaldiraman icin ekrana wlan widged koy ordan kapat en azinda ben oyle yaptim.cunku wlan arama ekranina girince kapaniyor:aha::aha::aha::d::d::d::ehe:ehe:ehe

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

Ovi yükleniyor hocam. Ben her flashtan sonra hard format atıyorum sistem gereksiz yazılımlardan arınsın diye. Sonra da Ovi Maps ve Mağaza yükleme dosyalarıyla yüklüyorum. Hem telefonun rami 10 mb artıyor açılışta, hem de telefon hafızası daha fazla oluyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yaa su ivo777'nin CFW'sini kullansaydiniz keske en duzgun calisan hackli versiyon o.

arkadasim zaten oda ama o sadece ingilizce onuda yaparsam paylasirim:yuru:yuru

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
telefonlarla oyuncak gibi oynuyosunuz ya ne hale getirdiniz hadi hayırlısı :D

OzGuRKnowN

Üye
Ovi yükleniyor hocam. Ben her flashtan sonra hard format atıyorum sistem gereksiz yazılımlardan arınsın diye. Sonra da Ovi Maps ve Mağaza yükleme dosyalarıyla yüklüyorum. Hem telefonun rami 10 mb artıyor açılışta, hem de telefon hafızası daha fazla oluyor.

Dün ß Hard Format attım Yok aßi Yüklemedi Sen Bana Dosyaları ßi atarmısın zahmet oLmazsa..

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

Dün ß Hard Format attım Yok aßi Yüklemedi Sen Bana Dosyaları ßi atarmısın zahmet oLmazsa..

Ovi Maps için de uygulamalar bölümünde son sürümü indirip yükleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye
Bende Kendi Kafama Göre Yaptım Rompatcher'ı sildim Yazı tipini Orjinal N8 ile Aynısı yaptım Flash Atıyorum Hadi HayırLısı oLursa Koyarım Buraya..

Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backing up data items
Backing up data items
Getting Data Package
Reading product state
Initializing datafile
Backup/restore result: 0 out of 0 items were not backed up
Backup complete
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Scanning image files...

Yanlış Tuşa Bastık N8 Göçtü :DDDDDDDDD

OzGuRKnowN

Üye
Yükledim :)))))

----------Eklendi @ 00:41:25 ---------- Yazıldı @ 00:33:20 ----------

onedollar

Üye
phoenix 11 ile flash atınca sorun çıkıyor mu... yoksa daha eski versiyonu ile mi flash atmak lazım...?

laplace06

laplace06

Üye
Yükledim :)))))

----------Eklendi @ 00:41:25 ---------- Yazıldı @ 00:33:20 ----------

İçerisinde Yüklü Gelen Rompatcher'ı Sildim Çünkü daha Yüksek Versiyonu Çıktı Yükleyemeyecektiniz + Font'u OrjinaL Olarak Değiştirdim.

hocam birde nasıl flash yapacağız sadece bu dosyayımı göstereceğiz phoneix'e teşekkürler

OzGuRKnowN

Üye
Yüklemeyin WLAN Kapanmıyor ;)