Logitech z506 mı x540 mı ??? acilll

Sponsorlu Bağlantılar

kaancıkım

Üye
    Konu Sahibi
Logitech z506 mı x540 mı ??? acilll
arkadaşlar logitech z506 mı x540 mı tavsiye edersiniz acill

ben %45 z506 %54 x540 %1 x530 düşünüyorumda:ehe

ultrayer6

ultrayer6

Üye
üçünü de kullanmış biri olarak x540 öneririm.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
X540'ı bulabilirsen al ama yenilikçi bir yapı istersen Z506 derim. Ve unutma Logitech X540'ın dağıtımını bitirdi kendi sitesinde bile kartelasında X540 yok.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
x540 gibisi çıkmaz bi daha kolay kolay, x540 al dostum :oke: ondaki özellikler falan z506'da yok

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
x540 gibisi çıkmaz bi daha kolay kolay, x540 al dostum :oke: ondaki özellikler falan z506'da yok

Özelliklerden kastın nedir? 2011 yılında hala 5+1 ses sistemi desteklemeyen bir bilgisayar sahibi mi var dünyada? Matrix mod çok da büyütülecek bir özellik değil hele son 4-5 yıldır anakartların üzerindeki o/b sound chipset'ler bile 7+1'i destekliyor. Bilmediğim başka bir özelliği mi var? Ses kalitesinden bahsettiğini sanmıyorum sonuçta "Özellik" diyorsun "Performans" yada "Kalite" demiyorsun.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
bak ben ikisini de kullandım. Matrix mod büyütülecek bir mod da sayılabilir dostum. Çünkü 2011 yılında olsak da hala laptop gibileri üretiliyor ve onlar desteklemiyor biliyorsun. Ayrıca her ne kadar z506'nın bass'ı daha güçlü yazsa da x540 pratikte daha fazla. Artı olarak kumanda var.

Ha arkadaş eğer ki bass istemiyorum tiz istiyorum derse o zaman z506 alabilir. Çok güzel tiz ses veriyor z506.

Üçünü de bizzat kullandığımı belirteyim.

----------Eklendi @ 09:52:55 ---------- Yazıldı @ 09:49:09 ----------

ha bir de z506'larda bazılarında cızırtı sorunu var, istersen google'da ara herkeste var, bende de var. Şehir elektriğinden etkileniyor. Laptopa bağladığımda laptop şarj oluyorsa cızırdıyor, şarj olmuyorsa cızırdamıyor. Öyle az bir cızırtı da değil, gerçekten sinir bozucu.
Ama tekrar edeyim, hepsinde var demiyorum, bazılarında var.

----------Eklendi @ 09:58:56 ---------- Yazıldı @ 09:52:55 ----------

illa kötülüyorum değil, eğer ki arkadaşta ipod, ipad, mp3 çalar gibi multimedya cihazları varsa ve bunları ses sistemine bağlayacaksa yine tercih edebilir z506'yı.

kaancıkım

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ediyorum herkeze x540 sipariş ettim yolda :ehe:ehe

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Z serisinde Matrix mod denen gereksizliği kaldırmak için ses dağıtımını kartın üstüne değil Subwoofer'ın üstüne yüklediler. Bu sayede Z506'nın böyle bir moda ihtiyacı yok. Neyse siparişini vermişsin hayırlı olsun :)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
kardeşim bana inanmıyorsan araştır, z506'da dahili olduğu söylenen o matrix modu diye birşey yok o cihazda.

Hayırlı olsun kardeş, ufacık pişman olursan gel ben burdayım tükür suratıma.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Logitech alan birinin pişman olmasına imkan yok :D

bence sen bir Z serisini araştır kullanırken hiçbir şeye dikkat etmemişsin Matrix mod sadece X540 da var çünkü Z serisinde buna ihtiyaç yok dedim. Zaten Matrix mod Z serisinde yok diye söyledim ben.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
z serisinde sadece z5500'ü tek geçerim gerisi fos :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
seninle tartışmayacağım egonu tatmin etmeye devam et sen, her yeni çıkan şey illa iyi olacak değildir unutma bunu da.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
seninle tartışmayacağım egonu tatmin etmeye devam et sen, her yeni çıkan şey illa iyi olacak değildir unutma bunu da.

Ego yapacak son adamım dünyada. Sen daha dediğimi anlayamıyorsun. Z serisinde 5500'den başkası fos diyorsun sen daha ürünleri denemeden bakmadan bilmeden yorum yapıyorsun burda.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
göster bi tane z serisi içerisinde, z5500'den iyi olduğunu düşündüğün.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Z5500'ün fiyatı 650 TL seviyesinde farkındasın dimi? Atla eşeği kıyaslıyorsun. O zaman X serisi Z'nin yanında tamamen bir kayıptır! Ayrıca Z serisindeki ürünlerin ortama ses yayma kabiliyeti çok daha üstündür ki bir çok modelinde 360 derece ses özelliği vardır.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
fiyatına, sesine bişey mi dedik hocam. Sadece z serisindeki en iyisi dedim, diğer z serisi bunun yanında fos demek istedim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt