kararım galaxy s 2 sizce şu şekilde hata yapmış olabilir miyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
kararım galaxy s 2 sizce şu şekilde hata yapmış olabilir miyim ?
ama bazen tip olarak sony ericsson xperi arc ve htc evo 3d arasında kalıyorum

ama xperia arcı tek çekirdek ve 512 mb diye eliyorum kafamdan

htc evo ise aynı performansı şu ayı galaxy s deviren yok ama biraz tipi kötü be hacı olastik mlastik ama sağlam arka kapak çok ince diyorlar ama özel bir yapıya özgünmüş adam kağıtgiibi büktü birşey olmadı nitr.polimer mi öyle bişi işte tam hatırlamıyorum

sizce son kararım iyi midir galaxy s 2

isteğim kasmasın ve iyi kamerası olsun sizce bunu kaldıra bilir mi ??

enaa_881

enaa_881

Üye
kesinlikle doğru tercih

61semih

61semih

Üye
şu saatten sonra htc evo 3d yı bekle derım gs2 den daha cok hayranlık uyandıracagı kesın

viranufuk

viranufuk

Üye
kardeş eğer imkanın varsa s2 al derim yada htc evo 3d yi bekel onu da incele öyle karar ver ama benim tavsiyem s2 15 gündür kullanıyorum cihaz çok kaliteli rka kapak iceliği doğru ama ben 20 sefer çıkarıp taktıp hiç bi zorluğu yok

fahreneit

Üye
xperia arc yerine xperia duaya bak istersen. hepsi kendi alanında iyi son kararı sen vereceksin ne de olsa :naughty:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
şakamısın :D
S2 şu an en iyi telefon :D

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
geçen yıl galaxy s ve wave aldım ikisininde teknik özellikleride aynı onlarda en iyilerde ama bir navigasyon ve internet müzik açınca cpu %99 olunca donup kaldı ve hayvan gibi ısındı bu durumu yaşamak istemediğim için performans olabildiğince yüksek olmalı eğer galaxy s 2 den performansı daha iyi olan varsa onu alıcağım

AYNA

AYNA

Üye
tabikide güzel karar s2..
3d çekim ihtiyacın yoksa hiç bekleme 3d evoyu şuanda en iyisi s2..

61semih

61semih

Üye
tabikide güzel karar s2..
3d çekim ihtiyacın yoksa hiç bekleme 3d evoyu şuanda en iyisi s2..

takıbı suanda pıyasada olan en ıyı 1 2 cıhazdan bırısı belkıde en ıyısı,fakat okadar para verdıkten sonra neden 3d lı bır telefon olmasınkı.donanımsal ozellıklerı aynı 3d nın gs2 ıle +olarak gozluksız 3d ıle hem vıdeo hem resım cekılebılıyor.bu yaygınlaşırsada 3d lı oyunlar ceptelefonunada gelebılır

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson xperia duo ve htc evo ne zaman gelicek peki

----------Eklendi @ 16:16:15 ---------- Yazıldı @ 16:14:18 ----------

takıbı suanda pıyasada olan en ıyı 1 2 cıhazdan bırısı belkıde en ıyısı,fakat okadar para verdıkten sonra neden 3d lı bır telefon olmasınkı.donanımsal ozellıklerı aynı 3d nın gs2 ıle +olarak gozluksız 3d ıle hem vıdeo hem resım cekılebılıyor.bu yaygınlaşırsada 3d lı oyunlar ceptelefonunada gelebılır

sony ericsson xperia duo ve htc evo ne zaman gelicek peki

AYNA

AYNA

Üye

bende ondan dedim işte 3d çekim ihtiyacı yoksa s2 alsın ama 3d var istiyorum diyorsa bekler..

berkcombil

Üye
Bak arkadaşım sana ne dicem.Ben şu anda Galaxy S kullanıyorum ve önceden ciddi ciddi S2'ye geçmeyi düşünüyordum.Fakat cihazın bir türlü çözülemeyen ısınma sorunu(cihaz ısındıkça pil ve donanım ömrünü azaltır),Wi-Fi sorunu(çok az çektiği söyleniyor),Şarj sorunu(kullanıma bağlı olsa da 1 günü devirebilmenin oldukça zor olduğu söyleniyor)ve kamerasının aslında beklendiğinden daha düşük kalitede olması(Arc özellikle fotoğrafta daha kaliteliymiş)beni düşündüren konular.S2 kaba bir hesapla S'in 2,5 katı donanımında fakat kronik problemleri var ve yazılımla da kar etmeyecek gibi görünüyor.Sensation'a hiç girmiyorum.Onunda aynen kronik problemleri var ve sanki tek çekirdekli telefonmuş gibi performans gösterebiliyor.Evo 3D benim de aklım da.Sensationdan daha yeni bir işlemci mimarisi taşıdığından kesinlikle performansı daha fazla olacaktır+3D var.Fakat galaxy'nin Super Amoled Plus'ı kafamı karıştırıyor.S2'nin fiyatının yurtdışı telefonlarında bile halen yüksek olması beni beklemeye itiyor.Bekledikçe Evo 3D'de yaklaşıyor.Şimdi Galaxy S'im de S2 özelliklerini içeren TW4'lü custom rom ve performansı da pil süresi de gayet başarılı.Yapım numarasında F1 Galaxy S2 V6 yazıyor.Herkese öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt