TUKSEDON
Üye
nokia care de çalışan arkadaş vardı bilgilendirsin bizi yükleyelim mi sorun çıkar mı sonra ...
Lütfen rica ediyorum yüklemeyin arkadaşlar. Hem bunu RM kodu Türkiye verilen C7'lerden farklı. Az kaldı biraz daha sabır.
nokia care de çalışan arkadaş vardı bilgilendirsin bizi yükleyelim mi sorun çıkar mı sonra ...
iştahım kabardı ama sabretmem lazım , şeytana uyma meg1ddo şeytana uyma sabreeet!...
inşallah bir an önce gelir 

) bnce temaları deneyin gözlerimiz alışmaya başlasın yakında çıkcak artık eminiz 
arkadaşlar bu görüntülerine baktıgım kadarıyla anna degil boşona yüklemeyin.. forumdailyde t-mobilenin yazılımını x7 firmvaresinden singeler kullanılarak yeniden düzenlenmesi kanıtı rehberde video arama özelligi yok dikkat edersiniz ayrıca sürüm 20.37.. c-7.00.1 bunada dikkat... anna degil anlıcanız t-mobile nin modlanmış hali
----------Eklendi @ 22:52:27 ---------- Yazıldı @ 22:50:43 ----------
ayrıca bu firmvare yeni degil aylar x7 firmvaresi naviye düştükten sonra yapılmıştı dailymobily de...![]()
arkadaşlar bu görüntülerine baktıgım kadarıyla anna degil boşona yüklemeyin.. forumdailyde t-mobilenin yazılımını x7 firmvaresinden singeler kullanılarak yeniden düzenlenmesi kanıtı rehberde video arama özelligi yok dikkat edersiniz ayrıca sürüm 20.37.. c-7.00.1 bunada dikkat... anna degil anlıcanız t-mobile nin modlanmış hali
----------Eklendi @ 22:52:27 ---------- Yazıldı @ 22:50:43 ----------
ayrıca bu firmvare yeni degil aylar x7 firmvaresi naviye düştükten sonra yapılmıştı dailymobily de...![]()
forumdaily de yayınlandıgını biliyosun o zaman ve yayınlayan kişinin acıklamasında bu firmwarenin nasıl yapıldıgınıda,kaynagının t mobile firm varesi oldugunuda, görmüş olman lazım inglizce varsa tabi.. milleti kandırır gibi konu başlıgı acmasın kimse.. bu firmvareyi yükledim ve kullandım biliyoruzda konuşuyoruzarkadas bilmedigin ve kullanmadigin seye önceden yorum yapma,ben kendim bunu kullaniyorum sirf bu amerikaya cikan versiyonu herkesin n8e yükledigi anna sirf versiyonu degisik o bide bu versiyon dailyde 22 haziranda sunuldu aylar evvel degil.

olayı nerelere götürdün arkadaşım 3g ile konuş konuşma t mobilenin buglarıını taşıyor bu firmvare mahiyetinde söyledim..Sizden bir paylaşım bekliyoruz şöyle orjinal anna olsun Türkçe dili olsun v.s. Sen bulabilir misin böyle bir firmware, anna çıkmadı tabiki de orjinal olmayacak T-Mobile kanıtını gören var mı firmware de sanki sabah akşam 3G ile konuşuyorsun. Sanki ömrünün sonuna kadar bu firmwareyi kullanacaksın anna yakında gelecek hiç beklemene de gerek kalmayacak. Ve ilk çıktığı zaman sorunsuz yükleyeceksin. Üst versiyonu bekleme derdin de yok. Sen paylaş biz kuralım dediğim özelliklerde olsun.
benden cok paylaşım istiyosan anna naviye düşsün sana pm atarım
biz senin kine anna degil demiyoruz kardeşim bu firmware t mobilenin kidir diyoruz. sanki farklı yayınlanmış bir sürüm müş gibi ordan burdan alıntı yapıp insanlar yanlış bilgilenmesin diyoruz..slm,orada sunulan t-mobilenin amerikaya cikan anna yazilimi elbette üzerinde oynama yapilacak cünkü icindeki t-mobile dosyalari cikarilmis ,sadece amerikaya cikan annanin versiyonu düsük ,suan ortada dönen n8 icin olanda ayni hepsi oynanmis benim yükledigim anna olmamis olsaydi nfc aktiv olmazdi,dikey qwerty klavye olmazdi.
tmobiledekide anna buglarıyla beraber..Herşeyi sen biliyorsun profesörsün oldu mu şimdi rahatladın mı?forumdaily de yayınlandıgını biliyosun o zaman ve yayınlayan kişinin acıklamasında bu firmwarenin nasıl yapıldıgınıda,kaynagının t mobile firm varesi oldugunuda, görmüş olman lazım inglizce varsa tabi.. milleti kandırır gibi konu başlıgı acmasın kimse.. bu firmvareyi yükledim ve kullandım biliyoruzda konuşuyoruz
----------Eklendi @ 11:27:04 ---------- Yazıldı @ 11:24:00 ----------
olayı nerelere götürdün arkadaşım 3g ile konuş konuşma t mobilenin buglarıını taşıyor bu firmvare mahiyetinde söyledim..heee heeeyyy...
benden cok paylaşım istiyosan anna naviye düşsün sana pm atarım
![]()
Konu başlığına RM-675 yazsam haklısın konuda da yazmıyor RM-675 çok saçma konuşuyorsun.biz senin kine anna degil demiyoruz kardeşim bu firmware t mobilenin kidir diyoruz. sanki farklı yayınlanmış bir sürüm müş gibi ordan burdan alıntı yapıp insanlar yanlış bilgilenmesin diyoruz..tmobiledekide anna buglarıyla beraber..
ayrıca amerikaya cıkan anna diye bişey yok amerikaya cıkan c-7.00.1 modeli vardır bu firmwarede bu telefon için nokia nın özel yazılımıdır.. yazılım sürüm ismi anna olarak dailyforumda modlanmış..
Herşeyi sen biliyorsun profesörsün oldu mu şimdi rahatladın mı?
----------Eklendi @ 01:29:04 ---------- Yazıldı @ 01:28:02 ----------
Konu başlığına RM-675 yazsam haklısın konuda da yazmıyor RM-675 çok saçma konuşuyorsun.
iştahım kabardı ama sabretmem lazım , şeytana uyma meg1ddo şeytana uyma sabreeet!...

Yanındayım kardeş, bende sabrediyorum![]()
sen daha bb5 telefonların ne oldugunu bilmezken biz bu formlarda flaşlama işlemi yapıyoduk..Herşeyi sen biliyorsun profesörsün oldu mu şimdi rahatladın mı?
----------Eklendi @ 01:29:04 ---------- Yazıldı @ 01:28:02 ----------
Konu başlığına RM-675 yazsam haklısın konuda da yazmıyor RM-675 çok saçma konuşuyorsun.
üyelik tarihine bak ondan sonra konuş...
sen daha bb5 telefonların ne oldugunu bilmezken biz bu formlarda flaşlama işlemi yapıyoduk..üyelik tarihine bak ondan sonra konuş...
![]()
Arkadaşlar bencede bekleyin n8in sızıntı annasını yükleyenler oldu fakat ben ve bir kaç arkadaşım yüklemedik. Şurda fazla birşey de kalmadı.