Nokia 5800 V60 Gerçek Oluyor !!! ( Yeni Yazılım Haftaya Yolda )

Sponsorlu Bağlantılar

onur_Q7

onur_Q7

Üye
arkadaş kim dedi çıkmayacak diye nokia kendi sitesinde bu telefonda dahil dendi elbet çıkacak ya

Madem çıkacak deniyo neden bi tarih wermıyolar şu tarihte çıkacak diye...Sıkıldık artık her sabah ben şahsen bakıyorum çıktı mı diye ama yok :S belirli bi tarihte de çıkacakta demıyolar.Bu ne ya :off: Adamı komalık eder bu nokia :@

hasan231

Üye
*#0 tuslari dokunmatik olmasaydi bozulmustu :)

onur_Q7

onur_Q7

Üye
Yok beyler böyle olmuyo bu nokia bizi parmağnda oynatıyo :off: toplanalım bu nokia yı basalım en iyisi :D Kafa göz girelim ertesi günü bak nasl çkıyo v60 :D :D Yeter bea :megafon:

hasan231

Üye
Bu arada beratiniz mubarek olsun ;)

izmitli1983

izmitli1983

Üye
beklemeyelim derim ben onlar bizi beklesin yüklesinler diye :)) c6 nın cfw si süper olmus sanki güncelleme :))

SilentOne

SilentOne

Üye
yükleyib yha c6 fw si yha

onur_Q7

onur_Q7

Üye
Şmdi teli usb ile pc ye taktım nokia ovi suıte de 1 yeni yazılım war.Fakat normalde telefonda yazılım güncellemeye baktım orda tüm uygulamalar güncel diyor.Bi bakın derim v60 la ilgili deil sanırım üzülerek söylemek gerekirse :( ama war bnde belki sizde de wardır.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
yahu yok gelmicek.adamlar işi sallıyor.sanırım bende cfw yükleyecem ama 5-6 aydır cfw atmadıgım için nasıl yükleniyodu unuttum :D

GöLgE_PrEnS

GöLgE_PrEnS

Üye
inşallah güzel bişey olur bekliyoruz

erdi_s

erdi_s

Üye
ya ben de atmak istiyorum ama korkuyorum çökertirim diye

hasan231

Üye
Şmdi teli usb ile pc ye taktım nokia ovi suıte de 1 yeni yazılım war.Fakat normalde telefonda yazılım güncellemeye baktım orda tüm uygulamalar güncel diyor.Bi bakın derim v60 la ilgili deil sanırım üzülerek söylemek gerekirse :( ama war bnde belki sizde de wardır.

bence ovi suitin guncel deildir

bide cfw nasil atilir ilgili resimli guzel bir anlatim bulurmusunuz ;)

erdi_s

erdi_s

Üye

maalesef :(

onur_Q7

onur_Q7

Üye
Cfw ne oluyo peki brz blgi wrirmsnz?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi

hasan231

Üye
yahu n 97 mini 3 gün önce güncellenmiş adamlar 8000 kişi ama yavaşlar :) 2 haftaya gelir (lütfen küfür etmeyin :) ) siz şuna dua edin şimdiki hazırladıkları fw 5800 olsun diye xD

mangdaşire

mangdaşire

Üye
yahu n 97 mini 3 gün önce güncellenmiş adamlar 8000 kişi ama yavaşlar :) 2 haftaya gelir (lütfen küfür etmeyin :) ) siz şuna dua edin şimdiki hazırladıkları fw 5800 olsun diye xD
ne 3 günü 1 hafta oldu kardeş :D.5800lara gelmesi zor gibi bence.

hasan231

Üye
s ymbian 5.0
Nokia C6-00 ok
Nokia C5-03 ok
Nokia 5230 ok
Nokia 5235
Nokia 5250
Nokia X6 tam bilmiyorum çıkmış sanırım
Nokia N97 mini ok
Nokia 5800 XpressMusic sıradaki
Nokia 5530 XpressMusic

arkadaşlar ötekiler enson çıkar(52xx ler) bence sıradaki bizimki ;) ama x6 çıkmamışsa o dur

Üst Alt