Nokia 5800 V60 Gerçek Oluyor !!! ( Yeni Yazılım Haftaya Yolda )

Sponsorlu Bağlantılar

cres557

cres557

Üye
arkadaşlar ben geçen bi bakınıorm internette abi millet abartsıız söylüorm 2009 dan beri v60 beklior:D benim ümidim yok sonuç gene hüsran olacak gibi:)

ediz96

ediz96

Üye
peki flash palyer ?

izmitli1983

izmitli1983

Üye
gene çıkmadı güncelleme bi nokia çukura güncelleme atmış 40 user çıkaramamış :-):)

hasan231

Üye
bence bu güncelleme ile facebook daki videolar açılcak nokia nın forum sitesinde real player hakkında tartışıyorlardı :))

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
bence bu güncelleme ile facebook daki videolar açılcak nokia nın forum sitesinde real player hakkında tartışıyorlardı :))

hayır facedeki videoların açılması için fecebook sitesinin videolarına html 5 desteği vermesi gerekir bide bu bahs ettiğin real player konusunun linkini verirmisin

izmitli1983

izmitli1983

Üye
eylülden önce çıkmaz bana göre güncelleme

cemorhun

Üye
Yine mi başladı bu V60 konusu =)) Allah yardımcınız olsun =D

hasan231

Üye
Yine mi başladı bu V60 konusu =)) Allah yardımcınız olsun =D

Saolasın kardeşim ::)

----------Eklendi @ 17:40:05 ---------- Yazıldı @ 17:37:59 ----------

hayır facedeki videoların açılması için fecebook sitesinin videolarına html 5 desteği vermesi gerekir bide bu bahs ettiğin real player konusunun linkini verirmisin

Benden isteyebileceğin en zor şey nese bulmaya çalışım xD

----------Eklendi @ 17:45:03 ---------- Yazıldı @ 17:40:05 ----------

discussions.europe.nokia.com/t5/Software-Updates/What-will-in-nokia-5800-v60/td-p/687736/page/2 translate yapınca ole anladım

onur_Q7

onur_Q7

Üye
v60 da inş. (Tek ben mı yaşıyorum blmıyorum ama) İnternettyken hafıza dolu diyo bazı ayar oldm :angry: İnş. buna çözüm bulmuşlardır.Kafayı yicem arkadaş... :@ Aynı sorunu olan warmı acaba? Olan warsa çözüm bulduysa bi zahmet yazarsa çok makbule geçer :hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
hani bnce güncellem bekleyeceqinize cfw yükleyin derim

hasan231

Üye
v60 da inş. (Tek ben mı yaşıyorum blmıyorum ama) İnternettyken hafıza dolu diyo bazı ayar oldm :angry: İnş. buna çözüm bulmuşlardır.Kafayı yicem arkadaş... :@ Aynı sorunu olan warmı acaba? Olan warsa çözüm bulduysa bi zahmet yazarsa çok makbule geçer :hmmm

Tek çare tel hafızasını yer olmalı ve opera kullanmalısın aslında buda yetmiyor nedeni ise mesela c6 da tel hafızası 250 mb 5800 60 diyorlar gerekli olanlar yüklendikten sonra 10 mb kalıyor bence çözümü yok varsa söleyin bizi merakta bırakmayın :) Bide ben soru sorim 8 gb hafıza kartı var bütün oyunlar resimler falan filan onun içinde telefona takınca acayip yavaşlıyor ne yapim son bir soru daha bu nalet olası v60 nerde

----------Eklendi @ 08:31:41 ---------- Yazıldı @ 08:26:05 ----------

hani bnce güncellem bekleyeceqinize cfw yükleyin derim

Bir link atta gecek önce navigasyonu olacak c6 ev ekranı olacak hızlı olacak oyunlar sorunsuz çalışa bilecek bişey olsun geçerim :)

adnan16

adnan16

Üye
hadi hayırlısı

'Patron

'Patron

Üye
Gün cuma bugunde gelmedı :D Bence ümidi kesin.

hasan231

Üye
Hayaldi hayalde kaldı NOKIA XD

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş kim dedi çıkmayacak diye nokia kendi sitesinde bu telefonda dahil dendi elbet çıkacak ya

Dtn

Üye
Umarım Galeri`nin tarama hızında bir iyileştirme olur,telefonun anası ağlıyor galeri açılana kadar :vur

onur_Q7

onur_Q7

Üye
Tek çare tel hafızasını yer olmalı ve opera kullanmalısın aslında buda yetmiyor nedeni ise mesela c6 da tel hafızası 250 mb 5800 60 diyorlar gerekli olanlar yüklendikten sonra 10 mb kalıyor bence çözümü yok varsa söleyin bizi merakta bırakmayın :) Bide ben soru sorim 8 gb hafıza kartı var bütün oyunlar resimler falan filan onun içinde telefona takınca acayip yavaşlıyor ne yapim son bir soru daha bu nalet olası v60 nerde

Tel hafızasında 29 küsür mb yer war.Operayı da kullanıyorum ama eşek yne aynı eşek :S

rsm39

rsm39

Üye
c6 v40 yukleyin aynı ozellikler mevcut yazılımda

Üst Alt