Ben ramazanda da içiyorum, kadir gecesinde falan da. Ne olacak şimdi? :hmmm yanacaksın :oke:
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap minoo' Alıntı: Ben ramazanda da içiyorum, kadir gecesinde falan da. Ne olacak şimdi? Genişletmek için tıkla ... yanacaksın
minoo' Alıntı: Ben ramazanda da içiyorum, kadir gecesinde falan da. Ne olacak şimdi? Genişletmek için tıkla ... yanacaksın
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: aynen elektro banada öyle diyolardı Genişletmek için tıkla ... demekki dogru ustaa besmele çekelim.. her daim
Burak' Alıntı: aynen elektro banada öyle diyolardı Genişletmek için tıkla ... demekki dogru ustaa besmele çekelim.. her daim
-efşan Üye Mert' Alıntı: İyi geceler herkese. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim seni sormalı
Mert' Alıntı: İyi geceler herkese. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim seni sormalı
ChavRash Emekli Yönetici Arada soğuk soğuk mesajlar görüyorum. Hiç gerek yok kanımca. Özeli foruma yansıtmayın 'gençler'.
Elektr0 Üye Mert' Alıntı: İyi geceler herkese. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyi gecele hoş geldin iyidir . seni sormalı
Mert' Alıntı: İyi geceler herkese. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyi gecele hoş geldin iyidir . seni sormalı
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Tuba_erva' Alıntı: matrax var cok komık starda Genişletmek için tıkla ... radyoda değil miydi ya o stara mı geçmiş
Tuba_erva' Alıntı: matrax var cok komık starda Genişletmek için tıkla ... radyoda değil miydi ya o stara mı geçmiş
Tuba.Erva Üye mert gelms hosgeldın kartal iiyidr senı sormalı Mert' Alıntı: İyi geceler herkese. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:16:18 ---------- Yazıldı @ 01:15:33 ---------- evet starda artık .:: Enver ::.' Alıntı: radyoda değil miydi ya o stara mı geçmiş Genişletmek için tıkla ...
mert gelms hosgeldın kartal iiyidr senı sormalı Mert' Alıntı: İyi geceler herkese. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:16:18 ---------- Yazıldı @ 01:15:33 ---------- evet starda artık .:: Enver ::.' Alıntı: radyoda değil miydi ya o stara mı geçmiş Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye minoo' Alıntı: Yanacak mıyım? Buna siz mi karar verdiniz? Oof ölüyorum şu muhabbete Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: Yanacak mıyım? Buna siz mi karar verdiniz? Oof ölüyorum şu muhabbete Genişletmek için tıkla ...
Mert Üye mert gelms hosgeldın kartal iiyidr senı sormalı Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldummm. İyiiimmm yaa
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap minoo' Alıntı: Yanacak mıyım? Buna siz mi karar verdiniz? Oof ölüyorum şu muhabbete Genişletmek için tıkla ... yani öyle gözüküyo
minoo' Alıntı: Yanacak mıyım? Buna siz mi karar verdiniz? Oof ölüyorum şu muhabbete Genişletmek için tıkla ... yani öyle gözüküyo
Elektr0 Üye TheM-CK' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... çok şey demek istiyorsunda sanki parmakların dilee gelmiyor muş gibi
TheM-CK' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... çok şey demek istiyorsunda sanki parmakların dilee gelmiyor muş gibi
Mert Üye iyi geceler kardeşim seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyi gecele hoş geldin iyidir . seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Çok iyiyim
iyi geceler kardeşim seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyi gecele hoş geldin iyidir . seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Çok iyiyim