Şok Şok Cepte Metin2 AcıkIama İceride

Sponsorlu Bağlantılar

cfly_cnbrk

Üye

baransuer

Üye
kardeş bunda nasıl skill acılacak 16 lvl oldum hala skil aclmadı

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
kardeş visit e tıkla oradan hep en üstteki ni şeç 7-8 kez dene skill seçmene izin verilmiyor kendi istedği skilli artırıyo veya yeni bir skill veriyor

BrinqMeToLiFe

BrinqMeToLiFe

Üye
Gerçekten çooook güzeeel bir oyun! Paylaşım için çoook teşekkürler arkadaşıım! :)

gfbkemal23

Üye
beyler ben yükledim. gibi statü vermesi gerçekci tek yani oyundaki bi kasım elinde bi kılıç tepeden gösteriyor vuruyo mal gibi sword 2 lw falan yazıyo hem çok karışık hem gibi boşuna zamanınızı harcamayın beyler.:bigstar:

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
cannım oynamayı biIemiyecek kadar s.I.ksan oynama diğerIerinin kafaIarını karıştırma eğer beğenmediysen kendine sakIa :vur

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Üslubuna dikkat et kaba olman gerekmez :evet:
Emeğin için teşekkürler ayrıca :)

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
Ö.D ama artık dayanıImıyor nedir bu miIIetimizdeki kıskancIık kardeşim :nono:

thecan08

Üye
Çok saçma oyun ayrıca missuons Görevlere tıkladığımda konuşma gelirken donuyor.Bunun işletim sistemiyle alakası yok Benim telefon en yükseği :S:nono:

emkar85

Üye
saol super oyun harika cok tesekkur ediorum
:bigstar:

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
Çok saçma oyun ayrıca missuons Görevlere tıkladığımda konuşma gelirken donuyor.Bunun işletim sistemiyle alakası yok Benim telefon en yükseği :S:nono:

he canım he sen şampiyonsun senin teIefonun süper ama bizim oyunu kaIdırmıyo samsun vb. teIefonIarın coğunda sorun aIabiIirsiniz ama nokia teIefonIarda aImazsınız bazı modeIIer haric cünkü samsun Ig gibi teIefonIarın java yazımIarı ve işIetim sistemIeri eski teIefonunun markasını siteden sorun biIdir böIümünden veya buradan gönder haIIedeIim kendini kasma:nono:

----------Eklendi @ 19:46:37 ---------- Yazıldı @ 19:43:49 ----------

arkdaşIar .com Iu siteye geciyoruz en kısa zamanda eğer bana bu adresten : referans oIursanız 9 referans sonra - adresIerimiz acıIacak aciI destekIerinizi bekIiyorum:megafon:

krazzo

krazzo

Üye
teşekkürler..

Genzo *

Genzo *

Üye
he canım he sen şampiyonsun senin teIefonun süper ama bizim oyunu kaIdırmıyo samsun vb. teIefonIarın coğunda sorun aIabiIirsiniz ama nokia teIefonIarda aImazsınız bazı modeIIer haric cünkü samsun Ig gibi teIefonIarın java yazımIarı ve işIetim sistemIeri eski teIefonunun markasını siteden sorun biIdir böIümünden veya buradan gönder haIIedeIim kendini kasma:nono:

----------Eklendi @ 19:46:37 ---------- Yazıldı @ 19:43:49 ----------

arkdaşIar .com Iu siteye geciyoruz en kısa zamanda eğer bana bu adresten : referans oIursanız 9 referans sonra - adresIerimiz acıIacak aciI destekIerinizi bekIiyorum:megafon:

ByWanex Bılgısayarda Gece Gunduz Oturuyorum Eger Banada Yazmayı Ogretebılırsen Ikımız Yaparız Bu Isı Senınle. Ve Daıma Yardımcı Olurum Sana Baska Oyunlarda Yazarız Sadece Bu Degıl Oyun Satarız Super Yerlere Gelırız..

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
ByWanex Bılgısayarda Gece Gunduz Oturuyorum Eger Banada Yazmayı Ogretebılırsen Ikımız Yaparız Bu Isı Senınle. Ve Daıma Yardımcı Olurum Sana Baska Oyunlarda Yazarız Sadece Bu Degıl Oyun Satarız Super Yerlere Gelırız..

kardes bu benim ogretebilecegim birsey degil ama umudunu kesme her yetenege acigiz bilgisayrda hangi konuda yetenekliysen gorev alirsn

efsane261997

efsane261997

Üye
6300 n
e olmuyo yha
ouf bende denedim bendede olmadı niye bide jar dosyası :hmmm

----------Eklendi @ 22:07:27 ---------- Yazıldı @ 22:06:03 ----------

wolf team vrmı vrsa bana özel mesajda link atarmısnız:dry:

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
ByWanex bende photshop biliyorum yardım edebilirim

efsane261997

efsane261997

Üye
6300 a uyarlayabilirmisiniz lütfen :tşk:

atakan25

atakan25

Üye
saol

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
ByWanex bende photshop biliyorum yardım edebilirim

bana özelden sana kesin ulaşabilceğim bir iletişim adresi bırakırsan bu konuyu görüşürüz

teşekkür eden herkese bende teşekkür ederim arkdaşalar

----------Eklendi @ 18:28:58 ---------- Yazıldı @ 18:22:43 ----------

Malesef 6300 a uyarlanamıcak bildiğiniz üzere yeni özellikler ekliyoruz ve buda oyunun mb tını artırıyor java (cep telefonu içerisinde)belli mb sınırları içerisinde çalışan bir programlama mümkün olduğunca bu mb sınırlarını geçmemeye çalışıyoruz. şuan için yeni versiyon çıkarmaya uğraşıyoruz oyun sizlerin istediği seviyeye ulaşıncaya dek versiyonları çıkmaya devamedicektir oyun gerçekliğe en yakın olduğunda sorunlar tek tek ortadan kalkacaktır bu yılın sonlarına doğru i-phone versiyonunu yapmaya çalışacağız

alicag

alicag

Üye
teşekkürler
:oke: