Teröre karşı siyah kurdele eylemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
Saygı duymak mı? Yarım saattir balık beyinli diosun bu dediğim balık beyinlilere hakaret olur diosun sonra saygı bekliosun öylemi sana bi saygı duyardım şimdi de neyse...
Tamam uzatmayın.

pelın_

Konu Sahibi
ya kavga edın dıye acmadım ben konuyu sadece masum şehıtler ıcın enazında 1 gun su lanet avatarınıza bı kurdele takaın dedım
çok zar bısey dıyıl enazından bısey yapmadım demeyın dıye
ben 2 sehıt verdım aİlemden ının bızım bu yaptıgımız sey bı ewde acının bırazda olsa dınmesı demk sız bunun farkında dıyılsınız ama nese
dedıgım gıbı ısteyen koyar ısteyen koymaz zorlamada yok ben kendımce bıey yaptım sadece

Elektr0

Elektr0

Üye
Ya bişi mi yapmak istiyorsunuz Namaz kılıp dua edelim... her gün 5 defa manevi huzur ve kuvvet verir...kuranı kerimden uzaklaşmayalım ne silahla ne kurdele ile olacak şey degil... şehitler ölmez bu vatan bölünmez canlar feda oldu 13 ev için için aglıyor...biz siyah kurdele taktık mi diyecezz.... Allah'a aglaya aglaya dua ettik mi diyecez...yarın kandil..Hayırlı kandiller...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392, minoo ve Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
saol Allah razı olsun kardes
Ya bişi mi yapmak istiyorsunuz Namaz kılıp dua edelim... her gün 5 defa manevi huzur ve kuvvet verir...kuranı kerimden uzaklaşmayalım ne silahla ne kurdele ile olacak şey degil... şehitler ölmez bu vatan bölünmez canlar feda oldu 13 ev için için aglıyor...biz siyah kurdele taktık mi diyecezz.... Allah'a aglaya aglaya dua ettik mi diyecez...yarın kandil..Hayırlı kandiller...

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi ve Elektr0

pelın_

Konu Sahibi

varya agar konucam olmuycak takma arkadasım sana zorlayan yok duamı bız zaten edıyoz merak ertme ama cok zor bısey dıyl ya nese

By_AkA

By_AkA

Üye
ya ben yabancı dil mi konuşuyorum burda ben sadece kurdela takalım sonra gülüp oynayalım demedim tabiki bende yasinimi okuyorum duamı ediyorum fakat benim duyduğum bu saygıya hakaret edilmesi sinirimi bozdu bilmem anlatabilomuyum kurdelayla bitmiyceni bizde biliyoruz ama biraz ağır geliosunuz yavaş olun

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
pelın konu kapanms suan sen polemık yaratıyosun farkındamısın ?

herkes fıkrını söyluyo agır konuscam dıyosun hala bence uzatmayalm daha fazla herkes dusuncesını yazsn brakta

varya agar konucam olmuycak takma arkadasım sana zorlayan yok duamı bız zaten edıyoz merak ertme ama cok zor bısey dıyl ya nese

'Patron

'Patron

Üye

Tamam ama polemik yaratıyosun.Konu amacından sapmasın.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

pelın_

Konu Sahibi
nese cnm ben soledım solıycemı bızde sızın kadar bılıyoz bu ısın boyle cozulmuycenı ama enazından ufak bı parca katkı ya cok bişey dıyıl
tmm yapmıyomusun saygı duyarım

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
eyvallah
nese cnm ben soledım solıycemı bızde sızın kadar bılıyoz bu ısın boyle cozulmuycenı ama enazından ufak bı parca katkı ya cok bişey dıyıl
tmm yapmıyomusun saygı duyarım

Elektr0

Elektr0

Üye

Sende haklısın sanal bir merak ve bir tepkimiz olsun diyorsun ben sana bişi diyor muyum düşüncemi yazdım tartışmaya gerek yok ... isteyen koyar ..+ ben dua edelim dedim etmiyorsunuz demedim... Allah'a çok şükür ...

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

pelın_

Konu Sahibi
Sende haklısın sanal bir merak ve bir tepkimiz olsun diyorsun ben sana bişi diyor muyum düşüncemi yazdım tartışmaya gerek yok ... isteyen koyar ..+ ben dua edelim dedim etmiyorsunuz demedim... Allah'a çok şükür ...

tmm saygı duyarım koyma

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ben Türk Bayrağı yaptım hem burayı hem faceyi

• Beğen
Tepkiler: 'Patron, Tuba.Erva, By_AkA ve 2 diğerleri
By_AkA

By_AkA

Üye
önemli değil canım illaki siyah kurdela şart değil tabi

pelın_

Konu Sahibi
yok dıyıl tabıkı duyarlı olamk bıseylerın farkınd aolmakta yetıyo nese

Elektr0

Elektr0

Üye
Aynen Bayrak Degerdir..önemdir.Canım fedadir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt