x6 16 gb ((350 tl))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
    Konu Sahibi
x6 16 gb ((350 tl))
kullnmakta olduğum x6 16 gb ı satmak itiyorum ilgilene arkadaşlar 5452574480 veya mesaj atsınlar

'Patron

'Patron

Üye
özelliklerini nekadar kullandığını falan belirtseydın :hmmm

futbol123

futbol123

Üye
başlıkta yazıyor zaten arkadaslar

den1905

den1905

Üye
ekranı çatlak 9700 bold ile takas düşünürmüsün??

farukozer4444

farukozer4444

Üye
Başlıkta yazmıyor. Ne kadar kullandığını belirtmelisin. Garantisinden falan da bahset. Resim de koymalısın. Bu ne biçim ilan !!

• Beğen
Tepkiler: schnellmajestic
futbol123

futbol123

Üye
Başlıkta yazmıyor. Ne kadar kullandığını belirtmelisin. Garantisinden falan da bahset. Resim de koymalısın. Bu ne biçim ilan !!
kardeşim görmüyormusun?
x6 16 gb ((350 tl)) yazıyor baslığı okuyun

farukozer4444

farukozer4444

Üye
kardeşim görmüyormusun?
x6 16 gb ((350 tl)) yazıyor baslığı okuyun

önceki arkadaş özelliklerini ve ne kadardır kullanıldığını sölemiş sen de demişsin ki ilanda yazıyor ben de dedm yine aynısını dedin biz fiyatını söylemiyoruz. ben de onların başlıkta yazmadığını söyleyerek ne kadar kullanıldığını falan tekrar sordum. asıl sen görmüyor musun :d:

futbol123

futbol123

Üye
önceki arkadaş özelliklerini ve ne kadardır kullanıldığını sölemiş sen de demişsin ki ilanda yazıyor ben de dedm yine aynısını dedin biz fiyatını söylemiyoruz. ben de onların başlıkta yazmadığını söyleyerek ne kadar kullanıldığını falan tekrar sordum. asıl sen görmüyor musun :d:
Ben başlıkta yazıyor zaten arkadaslar yazmışım ama sen Başlıkta yazmıyor yazmışsın bana ne kadar kullandığını yazıyorsun ? kim görmüyor acaba?:kop:

farukozer4444

farukozer4444

Üye
Ben başlıkta yazıyor zaten arkadaslar yazmışım ama sen Başlıkta yazmıyor yazmışsın bana ne kadar kullandığını yazıyorsun ? kim görmüyor acaba?:kop:

lütfen ikimizde böyle konuşmayalım :d: ama MaxiHipHopLife arkadaşım demiş ki " özelliklerini nekadar kullandığını falan belirtseydın " sen de onun üstüne başlıkta yazıyor demişsin ben de onu diyorum :kop:

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefon yurt dışından geldi pasaport ile kayıt yapılmıştır telefonda hiç bir sorun yoktur samsun içi olnlar gelsin elden baksın son fiyat 330 tl olur acil paraya ihityaçım var para bulursam satmayı düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt