İnternetten Ayda 90-200 TL kazanç saglamak ister misinuz?

Sponsorlu Bağlantılar

aevrenm

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten Ayda 90-200 TL kazanç saglamak ister misinuz?
Merhaba arkadaşlar. Ekibi yavaş yavaş kuruyoruz. Sizleri ekledim. Bu yolda herkes kazanacak. Önemli olan beni yarı yolda bırakmamanız. Ben tam 1000 kişilik ekip hazirlıyorum. Ayda yaklaşık 90 ile 200 tl arası kazanç sağlayabilirsiniz. Sistemimizden şu şekilde bahsedeyim.

Sitemiz: *https://sanslipara.com*

1)Bu sitemize üye olmanız gerekmekte. Siteye üye olurken gerçek isim soyisminizle üye olmanız gerekiyor. (Bu banka hesabıniza para çekebilmeniz için ibaniniz isim soyisimle uyuşmuş olması gerekmekte)

2l Siteye her gün görevler ekliyoruz. Mesela şu youtube videosunu beğen,yorum at. Veya google playda şu uygulamayı indir diye. Tabi gorevi yapinca ekran fotosu alıp sitemize gönderiyorsunuz. Sitemiz buna göre tasarlandı. Zaten tek tek yönlendiriyor sitemiz sizi. *Kısaca günde sadece 10 dakikanızı alıyor.*

3) Yaptığınız görevleri silip iptal ederseniz veya illegal bir durum yaparsanız ekipten atılır ve sitedeki bakiyenizi çekemezsiniz.

4) Her görev için görev açıklama kısmını okumaniz gerekmekte. Bu sitede yaziyor zaten görevlerim kısmında.

5) Gelelim ödeme kısmına. Ödemeleri 5 tl ve üstü olduğunda ödeme talebinde bulunabilirsiniz. Istediginiz bankaya gönderiyoruz. (Innial kullananlar ayda 1 kez cekim yapabiliyor. Innial disi haric tum bankalara her gun çekim talebinde bulunabilirsinuz)


Bu kadar arkadaşlar kafanıza takılan sorularınız varsa mesaj atin. Whatsapp grubumuza alalim
 
  • Beğen
Tepkiler: bveo1990


Üst Alt