Arkadaşlar 1500bin bütçeye en uygun, en kaliteli akıllı telefon hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ykyildiz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 1500bin bütçeye en uygun, en kaliteli akıllı telefon hangisi ?
Ben bir telefon almak istiyorum. 1,5 bin bütçem var hangi telefonu önerirsiniz. HTC'leri beğeniyorum ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

'Patron

'Patron

Üye
Nokia istersen N9 u bekle derim Yok dersen İphone 4 al yada Xperia Arc :good:

Uruloki

Uruloki

Üye
N9 biraz daha ucuz olur eğer htc leri beğeniyorsan biraz bekle htc evo 3D çıkınca htc sensationun fiyatı düşer ki yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş 1400 tl civarına almışt

futbol123

futbol123

Üye
iphone 5 ve n9 un çıkmasını bekleyin..

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
bu para çok bile huawei ideos x5 çok kaliteli ve özellikli bi telefon kesinlikle incelemenizi öneririm..

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Motorolanin yeni bi telefonu var ona bi bak çok iyi bi telefon veya galaxy s2 sen Android Türkiye adresine bi bak güzel telefonlar var

buket2

buket2

Üye
bence hmmm; htc desire hd, lg optimus 2x ya da lg optimus black:oke:

hamit45500

hamit45500

Üye
biraz beklemeni oneririm Fiyatlar dusecek

fireman87

fireman87

Üye
SGS2 :oke:

technoshark

technoshark

Üye
1500 tl ye çok güzel smartphoneler alabilirsin dostum, aradığın özellikler felan varmı ?kafanda özellik felan yok ise android işlemcili telefonları gözünğ çevirmeni istedim, Şuan revaşta 2 smartphone gözüme çarpıyor... 1.si HTC D HD 2. Optimus Black :oke: bunların arasında seçim yapabilirsin:...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
1 Yıl Beklersen Galaxy S III Alabilirsin Ki Beklemezsin Eminim :D Neyse Özelliği Söyleyim Ben Yine De

Yayınlanan haber ve tweet’lerden sızan bilgilerden anladığımız kadarıyla yeni Samsung Galaxy S3;

• Yeni nesil Dört Çekirdekli İşlemci ve GPU
  • Yeni nesil Super AMOLED panel
  • Android 4.0 Ice Cream Sandwich İşletim sistemi
  • Yeni nesil pil
özelliklerine sahipmiş. Tweet’lerinde daha yüksek hızda bir çift çekirdekli işlemci ya da dört çekirdekli işlemci olabileceğinden bahsediliyor. Fakat 2011 yılı sonunda kullanıma hazır olması beklenen dört çekirdekli işlemciler yerine daha önce hızı arttırıldığından dolayı ısınma problemlerine yol açan çift çekirdekli işlemcinin kullanılması fikri pek mantıklı gelmiyor. Ayrıca yeni nesil bir grafik işlemci taşıyacak olan Galaxy S3 büyük ihtimalle 3D teknolojisini desteklemeyecek.

Gelelim Benim Dediğim Motorola Telefonuna Adı Motorola ATRIX Özellikleri

• 4 inç 16 Milyon Renk, qHD (960×640 piksel) çözünürlükte, çizilmelere karşı dayanıklı Gorilla Cam’a sahip Dokunmatik Ekran
  • 1GHz Nvidia Tegra 2 çipset
  • 1GB RAM
  • Android 2.2 Froyo işletim sistemi ve MOTOBLUR Kullanıcı Arayüzü
  • Adobe Flash Player 10.2 desteği
  • 5MP Otofokuslu Kamera ve Çift LED Flaş
  • 720p @30fps Video çekme ve oynatma
  • VGA Ön Kamera
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi HotSpot özelliği ve DLNA
  • A-GPS ve Dijital Pusula
  • Parmakizi okuyuculu Güç/Ekran Kilidi Butonu
  • 16GB Dahili Hafıza, 32GB kadar microSD kart desteği
  • İvme ölçer ve Yakınlık sensörü
  • microUSB, microHDMI ve Bluetooth 2.1
  • Divx/Xvid formatları desteği
  • Gürültü Engelleyici İkinci Kamera
  • 1930mAh Standart Lityum İyon Pili
  • 400 Saat Bekleme Süresi
  • 9 Saat Konuşma Süresi
Galaxy S2 Nin Özellikleri

• 125 x 66 x 9.5 mm
  • 135 gram
  • Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi
  • 4.2 inç Super Clear LCD 800 x 480 piksel Dokunmatik Ekran
  • 5MP’lik Otofokus ve LED Flaşlı Kamera
  • 720p HD Video çekme desteği
  • Ön Kamera
  • 8GB Dahili Hafıza
  • 620 Saat Bekleme Süresi
  • 9 Saat Konuşma Süresi
Samsung Galaxy S II; 8.49 mm inceliğinde ve 116 gram ağırlığındayken, Galaxy Z 9.5 mm ve 135 gram ağırlığında. Ayrıca Super AMOLED Plus ve 1.2GHz Samsung Exynos çipset yerine SC-LCD ve 1GHz Nvidia AP20H Tegra 2‘nin kullanılmış olması cihazı performans ve pil ömrü yönünden etkilese de fiyatının daha makul olmasını sağlamış. Sahip olduğu kamera sensörü ise 5MP kalitesinde resim ve 720p HD video çekimi yapabiliyor.
Samsung Galaxy Z’nin RAM miktarı konusunda kesin bir bilgiye sahip değiliz, fakat Galaxy S II gibi 1GB değil de 512 MB olduğu yönünde yorumlar bulunuyor. Tasarım konusunda ise bazı değişiklikler yapılmış. Köşeleri daha yuvarlak olan Galaxy Z’nin arka kısmı Galaxy S II’den neredeyse tamamen farklı. Galaxy S II’nin arka kapağı tam esnek plastikten üretilmiş, Galaxy Z’nin arka kapağı ise metalimsi ve desenli bir görünüme sahip. Son olarak Galaxy S II’deki çıkıntılı kamera tasarımı tamamiyle değiştirilmiş.
İlk tanıtımı İsveç’te yapılan Galaxy Z’nin fiyatı 3995 İsveç kronu olarak belirlenmiş. Bu rakam yaklaşık olarak 630$ veya 435€ değerlerine tekabül etmektedir. Cihazın ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında bir bilgiye sahip değiliz.

Ocean258

Ocean258

Üye
Okadar uçuk fıyat vermene bıle gerek yok LG optımus Black aldım 1 ay once.. fıyatına gore mukemmel telefon hızı tasarımı ekran kalitesi parlaklıgı,şarj suresı cok guzel telefonun.. android 2.2 froyo yuklu.. ama yukselebılıyor. uygulamaları bedava.. ne bılım ben cok sevdım hıcte sıkayetım yok.. sanada tavsıye ederım bı bak bunada..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
1 Yıl Beklersen Galaxy S III Alabilirsin Ki Beklemezsin Eminim :D Neyse Özelliği Söyleyim Ben Yine De

Yayınlanan haber ve tweet’lerden sızan bilgilerden anladığımız kadarıyla yeni Samsung Galaxy S3;

• Yeni nesil Dört Çekirdekli İşlemci ve GPU
  • Yeni nesil Super AMOLED panel
  • Android 4.0 Ice Cream Sandwich İşletim sistemi
  • Yeni nesil pil
özelliklerine sahipmiş. Tweet’lerinde daha yüksek hızda bir çift çekirdekli işlemci ya da dört çekirdekli işlemci olabileceğinden bahsediliyor. Fakat 2011 yılı sonunda kullanıma hazır olması beklenen dört çekirdekli işlemciler yerine daha önce hızı arttırıldığından dolayı ısınma problemlerine yol açan çift çekirdekli işlemcinin kullanılması fikri pek mantıklı gelmiyor. Ayrıca yeni nesil bir grafik işlemci taşıyacak olan Galaxy S3 büyük ihtimalle 3D teknolojisini desteklemeyecek.

Gelelim Benim Dediğim Motorola Telefonuna Adı Motorola ATRIX Özellikleri

• 4 inç 16 Milyon Renk, qHD (960×640 piksel) çözünürlükte, çizilmelere karşı dayanıklı Gorilla Cam’a sahip Dokunmatik Ekran
  • 1GB RAM
  • Android 2.2 Froyo işletim sistemi ve MOTOBLUR Kullanıcı Arayüzü
  • Adobe Flash Player 10.2 desteği
  • 5MP Otofokuslu Kamera ve Çift LED Flaş
  • 720p @30fps Video çekme ve oynatma
  • VGA Ön Kamera
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi HotSpot özelliği ve DLNA
  • A-GPS ve Dijital Pusula
  • Parmakizi okuyuculu Güç/Ekran Kilidi Butonu
  • 16GB Dahili Hafıza, 32GB kadar microSD kart desteği
  • İvme ölçer ve Yakınlık sensörü
  • microUSB, microHDMI ve Bluetooth 2.1
  • Divx/Xvid formatları desteği
  • Gürültü Engelleyici İkinci Kamera
  • 1930mAh Standart Lityum İyon Pili
  • 400 Saat Bekleme Süresi
  • 9 Saat Konuşma Süresi
Galaxy S2 Nin Özellikleri

• 125 x 66 x 9.5 mm
  • 135 gram
  • Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi
  • 4.2 inç Super Clear LCD 800 x 480 piksel Dokunmatik Ekran
  • 5MP’lik Otofokus ve LED Flaşlı Kamera
  • 720p HD Video çekme desteği
  • Ön Kamera
  • 8GB Dahili Hafıza
  • 620 Saat Bekleme Süresi
  • 9 Saat Konuşma Süresi
Samsung Galaxy S II; 8.49 mm inceliğinde ve 116 gram ağırlığındayken, Galaxy Z 9.5 mm ve 135 gram ağırlığında. Ayrıca Super AMOLED Plus ve 1.2GHz Samsung Exynos çipset yerine SC-LCD ve 1GHz Nvidia AP20H Tegra 2‘nin kullanılmış olması cihazı performans ve pil ömrü yönünden etkilese de fiyatının daha makul olmasını sağlamış. Sahip olduğu kamera sensörü ise 5MP kalitesinde resim ve 720p HD video çekimi yapabiliyor.
Samsung Galaxy Z’nin RAM miktarı konusunda kesin bir bilgiye sahip değiliz, fakat Galaxy S II gibi 1GB değil de 512 MB olduğu yönünde yorumlar bulunuyor. Tasarım konusunda ise bazı değişiklikler yapılmış. Köşeleri daha yuvarlak olan Galaxy Z’nin arka kısmı Galaxy S II’den neredeyse tamamen farklı. Galaxy S II’nin arka kapağı tam esnek plastikten üretilmiş, Galaxy Z’nin arka kapağı ise metalimsi ve desenli bir görünüme sahip. Son olarak Galaxy S II’deki çıkıntılı kamera tasarımı tamamiyle değiştirilmiş.
İlk tanıtımı İsveç’te yapılan Galaxy Z’nin fiyatı 3995 İsveç kronu olarak belirlenmiş. Bu rakam yaklaşık olarak 630$ veya 435€ değerlerine tekabül etmektedir. Cihazın ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında bir bilgiye sahip değiliz.

SII hakkında verdiğin bilgiler yanlış. Yani çoğu :oke:

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
Iphone 4 hertürlü :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt