Yepyeni sertifika alma sitesi ve yöntemi 2011 !!! Resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AyarsızEnerji

Üye
    Konu Sahibi
Yepyeni sertifika alma sitesi ve yöntemi 2011 !!! Resimli anlatım
Evet arkadaşlar biliyorsunuz Opda, İmobile, SymbianSigned, S60certkey gibi siteler Sertifika vermiyor. Uzun uğraşlar Sonucu Yeni bir site buldum. O sitede 3-4 gün beklemek yok. Tam 1 Gün Sonra sertifika sahibi oluyorsunuz. Nasıl mı? İzleyin Görün :)

Not: Anlatım tamamen Kendi Yapımım olup Hiçbir Alıntı olmadan Alın Teriyle Yapılmıştır !

Önce Sitemize Üye Olunuz !

TIKLADIKTAN SONRA SAYFANIN EN SONUNA GELİN VE CEVAP YAZMA BÖLÜMÜNE

'Patron

'Patron

Üye
Teşekküreler.Sertifikasız arkadaşlara çok iyi oldu.:alkis

• Beğen
Tepkiler: gavvas
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler. Opda noldu düzelmedi mi ???

mystiery_

mystiery_

Üye
hiç gerek yok boyle işlere justhackit le hackle geç ha garanti derdinizmi var bas reseti hacksiz olsun

kuatromen

Üye
@ayarsizenerjii ; Öncelikle çalışman çok güzel olmuş emeğin için teşekkür ederim ancak şöyle bir durum var arkadaşlar , bu siteden alınan sertifikalar sizin imeinize özel olarak değilde o topic (başlığa) mesaj yazan kişilerin ve sizin imeileri olduğu sertifikadır (bir nevi toplu sertifika olarak düşünebilirsiniz)

Ve yine üzülerek belirtmek istiyorum ki ben bu siteden tam 2 kez sertifika alıp indirmeme rağme telefona bu sertifika ile signedlanmış program yüklemek istediğim zaman "Yüklenemiyor , sertifika tarafından kısıtlanıyor" uyarısı alıyorum (Telefonum 5800 (version 58.0.007)) , kısaca sertifikanın düzgün çalışması için YALNIZCA SİZİN İMEİNİZE ÖZEL sertifika almanız lazım.

Size özel sertifika yeren ver neresi derseniz , s60certykey.com adresinden alabilirsiniz derim ben , gerçi bugün ikinci gün olacak ben talepte bulunalı ama halen daha bekliyorum bakalım.

OPDA'ya gelince , artık OPDA MOPDA kalmadı arkadaşlar , o yüzden yukarda yazdığım siteye girip kaydolun derim ben.

@mystiery : Kardeşim ne kadar güzel yazmışsın sen öyle , just hack it ile hackle gitsin ... Allahım yarabbim mesaja bak ya !

Güzel kardeşim just hack it ile telefonu hacklemek için just hack it'i kendi imeine göre ilk önce sertifikalandırman lazım , yoksa sertifika hatası verir durur telefon . Bunun içinde ilk önce s60certkey.com'dan kendi imeine özel sertifika alman lazım , sonra just hack it i sertifikalandırıp teline yüklemen lazım.

Hadi kolay gelsin ....

MjKaaN

MjKaaN

Üye
@ayarsizenerjii ; Öncelikle çalışman çok güzel olmuş emeğin için teşekkür ederim ancak şöyle bir durum var arkadaşlar , bu siteden alınan sertifikalar sizin imeinize özel olarak değilde o topic (başlığa) mesaj yazan kişilerin ve sizin imeileri olduğu sertifikadır (bir nevi toplu sertifika olarak düşünebilirsiniz)

Ve yine üzülerek belirtmek istiyorum ki ben bu siteden tam 2 kez sertifika alıp indirmeme rağme telefona bu sertifika ile signedlanmış program yüklemek istediğim zaman "Yüklenemiyor , sertifika tarafından kısıtlanıyor" uyarısı alıyorum (Telefonum 5800 (version 58.0.007)) , kısaca sertifikanın düzgün çalışması için YALNIZCA SİZİN İMEİNİZE ÖZEL sertifika almanız lazım.

Size özel sertifika yeren ver neresi derseniz , s60certykey.com adresinden alabilirsiniz derim ben , gerçi bugün ikinci gün olacak ben talepte bulunalı ama halen daha bekliyorum bakalım.

OPDA'ya gelince , artık OPDA MOPDA kalmadı arkadaşlar , o yüzden yukarda yazdığım siteye girip kaydolun derim ben.

@mystiery : Kardeşim ne kadar güzel yazmışsın sen öyle , just hack it ile hackle gitsin ... Allahım yarabbim mesaja bak ya !

Güzel kardeşim just hack it ile telefonu hacklemek için just hack it'i kendi imeine göre ilk önce sertifikalandırman lazım , yoksa sertifika hatası verir durur telefon . Bunun içinde ilk önce s60certkey.com'dan kendi imeine özel sertifika alman lazım , sonra just hack it i sertifikalandırıp teline yüklemen lazım.

Hadi kolay gelsin ....

kardeş sen s60certkey.com'dan sertifika alırsan bizede haber verde bizde deneyelim çünkü ben her siteye imei vermek istemiyorum zaten 2-3 yere verdik bi sorun çıkmaz inşallah

kuatromen

Üye
kardeş sen s60certkey.com'dan sertifika alırsan bizede haber verde bizde deneyelim çünkü ben her siteye imei vermek istemiyorum zaten 2-3 yere verdik bi sorun çıkmaz inşallah

Tamam kardeş bugün ikinci gün olacak talepte bulunalı bakalım daha halen yanıt gelmesini bekliyorum . Sitede yazanlara göre 24 veya 48 saat içerisinde sertifikanız hazırlanır diyor.

Bugün saat 12:48'te tam 48 saat olmuş olacak.

AyarsızEnerji

Üye
    Konu Sahibi

Hadi kolay gelsin ....

güzel kardeşim evet haklısın bende o hatayı aldım ama opda, imobile ve s60certkey gibi siteler vermiyor. Bende bi haftadır s60certkey e imei verdim ama halen sertifikam gelmedi. Çünkü bizim gibi bekleyen tam 16.000 e yakın imei var. Sitenin sağ köşesindeki statik durumuna bakarsan görürsün .

kuatromen

Üye
güzel kardeşim evet haklısın bende o hatayı aldım ama opda, imobile ve s60certkey gibi siteler vermiyor. Bende bi haftadır s60certkey e imei verdim ama halen sertifikam gelmedi. Çünkü bizim gibi bekleyen tam 16.000 e yakın imei var. Sitenin sağ köşesindeki statik durumuna bakarsan görürsün .

Kardeş bunun çözümü nedir peki ? IMEI'mize özel Sertifika yoksa unsigned programlarıda kuramayız telefona öyleyse . Hack yapalım telefonu diyecem ama onun içinde sertifika lazım .

Ya adam akıllı sertifika veren bir site bulana kadar bekliyecez , ya telefona format atıp cfw kuracaz (ki ben bunun taraftarı değilim , telefonum daha birkaç haftalık ve ben telefonun garantisinin bozulmasını istemiyorum + birazda sakat bir olay bu formatlama işi , telefonun kalıcı olarak bozulma riskide var)

Yada son çare olarak , ovi store'daki programları para verip satın alıcaz. Başkada bir çözüm yolu aklıma gelmiyor şuan

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Just hack ve helloox için sertifika gerekiyor hellooxun telefonda çalışacağından emin olanlar hellooxun sitesine versinler imei yi sertifikalandırılmış olarak alsınlar aslında

'Patron

'Patron

Üye
Just hack ve helloox için sertifika gerekiyor hellooxun telefonda çalışacağından emin olanlar hellooxun sitesine versinler imei yi sertifikalandırılmış olarak alsınlar aslında
ama helloxda çalışmadı işte bizde :hmmm

kuatromen

Üye

Ben onuda yaptım dostum , zaten bağış yapman gerekiyor adamlara hellooxun sana özel signedlı hallerini göndermeleri için , 9 dolar bağışta bulundum ama olmadı , programı indirdim kurdum telefona hack yapılırken çıkan Installing root cer kısmında telefon donuyordu sürekli , ne kadar denemişsemde olmadı. Bu konuyu adamlara ingilizce mesaj atıp belirttim onlarda bana benim telefonumdaki sürüm için (v52.0.007 sürümünü kullanıyorum) henüz patch çıkarmadıklarını ama ilerde çıkartırlarsa ücretsiz indirebileceğimi söylediler.

Yaptığım 9 dolar bağışta boşa gitmiş oldu kısaca ... :off:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

ama helloxda çalışmadı işte bizde :hmmm

Evet Bizde Çalışmadı Yeni Telefon Alan Olursa 5800 Falan Onlarda Çalışıyor Diye Biliyorum

----------Eklendi @ 13:12:10 ---------- Yazıldı @ 13:11:23 ----------

Ben onuda yaptım dostum , zaten bağış yapman gerekiyor adamlara hellooxun sana özel signedlı hallerini göndermeleri için , 9 dolar bağışta bulundum ama olmadı , programı indirdim kurdum telefona hack yapılırken çıkan Installing root cer kısmında telefon donuyordu sürekli , ne kadar denemişsemde olmadı. Bu konuyu adamlara ingilizce mesaj atıp belirttim onlarda bana benim telefonumdaki sürüm için (v52.0.007 sürümünü kullanıyorum) henüz patch çıkarmadıklarını ama ilerde çıkartırlarsa ücretsiz indirebileceğimi söylediler.

Yaptığım 9 dolar bağışta boşa gitmiş oldu kısaca ... :off:

Bak Bunu Bilmiyordum

kuatromen

Üye
Evet Bizde Çalışmadı Yeni Telefon Alan Olursa 5800 Falan Onlarda Çalışıyor Diye Biliyorum

Dostum benim telefonum yeni zaten daha birkaç haftalık. Ondan dolayı hack olmuyor ya. Eski sürüm olsaymış eğer hackleyebilirmişim.

Telefonum 5800 XM , profilimde 6120c yazıyor o eski telefonumdur.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Dostum benim telefonum yeni zaten daha birkaç haftalık. Ondan dolayı hack olmuyor ya. Eski sürüm olsaymış eğer hackleyebilirmişim.

Telefonum 5800 XM , profilimde 6120c yazıyor o eski telefonumdur.

Hangi Version Yüklü Ben Hepsinde Oluyor Diye Biliyorum Yanlış Mı Biliyorum Yoksa

tuncm10

Üye
20 gün önce ikinci el bi c6 aldım o günden beri ime i yi vermediğim site kalmadı hala bi sertifika alamadım bu hallere düşeceğimi bilseydim n95 den vazgeçmezdim eskiden ne kadar kolaydı bu sertifika işi yaa şu işi adam gibi yapacak bi site hala bulamadım.

ahmetc503

bu işi imeisiz haleetcek bişi yokmu

harwired

Üye
öyle bir zamanlamada kayıt olup certificate request yazacaktım adam konu kilit yaptı yeni actı ilk ben koydum başa :d bu arada IMEI siz olcagını sanmıorum bu sorunun .s

watercity

watercity

Üye
hocam yaptık bakalım beklemedeyim ama gözüme çarptı kendi üyeligimde imei cellular yazıyo ve imeim gözüküyor diger üyelerde böyle bişey yok sadece banamı gözüküyor imei

edit : sitede okudum sadece ben ve site çalışanlarına gözüküyormuş imei şimdilik bekliyorum

AyarsızEnerji

Üye
    Konu Sahibi
hocam yaptık bakalım beklemedeyim ama gözüme çarptı kendi üyeligimde imei cellular yazıyo ve imeim gözüküyor diger üyelerde böyle bişey yok sadece banamı gözüküyor imei

edit : sitede okudum sadece ben ve site çalışanlarına gözüküyormuş imei şimdilik bekliyorum

imei sadece sana ve yöneticilere gözükür. diğer üyelere gözükmez merak etme :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt