Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5230 hakkında yardım istiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
romedon
Üye
Konu Sahibi
Nokia 5230 hakkında yardım istiyorum
nokia 5230 alıcam symbian yugulamal ile ilgili 5800dan ne farkı var 5800 yükleyip buna yükleyemiceğim uygulamalar varmı ayeca 5230 un en kötü ve en güzel özellşklerini söyelrmisiniz
mardok
Üye
5800 a olan tüm uygulamalar 5230'a olur o konuda bi sıkıntın olmasın şimdi
-5800 a göre eksileri
*wi-fi yok
*görüntülü konuşma yok(3G var ama 3G hızında internet
*kamere 5800'da 3.2mp 5230'da 2mp
-5800 a göre artıları
*5230 tüm s60v5 modelleri içerisinde en fazla performansa sahip olan telefon
otur düşün wi-fi kamera görüntülü konuşma falan olmadanda yapabilirim dersen 5230 yok dersen 5800 aralarına yanlış hatırlamıyorsam 150-200 tl fark vardı
romedon
Üye
Konu Sahibi
hayır 5800 a göre kötü yanlrını biliyorum sade kullananlar 5230 u suna benzer bişey desin atyorum çok mesaj gelince donuyor yada kendi kendine kapnıyor gibi
bu arada oyun yüklerim ben kasmaz dimi dayımda c503 vardı prans of persio hd donukluyordu hd oyunalr donuklamaz dimi
mardok
Üye
tüm S60v5 modelleri HD oyunları kasarak çalıştırır HD oyunlar S^3 donanımlı cihazlar içindir
5230 un fiyatı ne kadar eğer ederse veya biraz daha eklersen android al bence
punemr123
Üye
ben 5230 bir sene once aldim v50geldi rahat kullaniyorsun ama uygulamalarda teklio ama klasorlersen daha az donuo wifi artik cok ihtiyac deil cunku ucuza buyuk paketler war ben kullaniorum ayrica net acaip hizli wifiye gore.son zamanlarda bayagi c6fw de cikti 5230a ama ben suan ofw kullaniorum.tel guzel fakat buyuk sd lerde donuo mu bilmiorum bende 1gb var cunku.fiyatta gecen sene 320 idi benim ark. 5800i akrabasindan 480e almisti 160 cok para deil ama xm buna gore bayagi yavas
niokianın androidi yok ben nokiadan başka tel almam güvenemiyorum hele samsung hiç hiç almam samsung konusunda tarrtşöma yapmayılm nasıl mal olduğunu biliyorum
niokianın androidi yok ben nokiadan başka tel almam güvenemiyorum hele samsung hiç hiç almam samsung konusunda tarrtşöma yapmayılm nasıl mal olduğunu biliyorum
Samsung'a laf ettirmem belki bazı modelleri iyi olmayabiliyor ama en iyi modelleri son birkaç yıldır samsung çıkartıyor, bence sende duvarları yık bir samsung al dene, pişman olmayacaksın.