Türkcell T10 için oyun önerisi.

Sponsorlu Bağlantılar

yakut15

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell T10 için oyun önerisi.
Arkadaşlar dün Türkcell t10 aldım oynayabileceğim güzel oyun önerirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

50 görüntülenme 0 cevap bu ne yaa

Trackmania

Trackmania

Üye
T10 Android işletim sisteminemi sahip ? :hmmm

basakburcu

Üye
evet android 2.1 işletim sistemine sahip,bir çok oyun denedim tam olarak çalıştırdığım tek oyun GT Racing Motor Academy bu oyunuda telefonn kapasitesi yetmedi,oyunu kaldırmıyor...

Trackmania

Trackmania

Üye
Ram yetersizliginden olmalı..telefonun bişeyini kırmışlar ama ney oldugunu tam olarak hatırlamıyorum...Ona göre oyun yoktur dostum şansına küs.Eger varsa özür dilerim yanlış bilgi için ama oyun yok die gözüküyor hayırlı oğurlu olsun.

--------------- Ekleme ---------------

O telefon bildigim kadarıyla bir sosyal ağ telefonudur.

yakut15

Üye
    Konu Sahibi
6 oyun 1 uygulama buldum kullananlar için ben tavsiye ediyim
Oyun : Hungry shark 2 , caligo chaser (bu çok iyi) , atilt 3d lybarinth , ninja kaka , soccer super star , paper toss
Uygulama : ibeer
hepsi hoşuma gitti benim.

Trackmania

Trackmania

Üye
Sat derim bühçen iyi ise samsung wve yada iphone almanı tavsiye ederim dostum..:oke:

omer41ks

Üye
benimki açıyo çok rahat

krmk41

krmk41

Üye
"ANGRY BİRDS" OYUNUNU ACIYO .....:oke:

galaxyminipsp

galaxyminipsp

Üye
Önce Pes 2011 i yükle ekrar çozünürlüğü falan istemez direk yükle sonra bakarsın oyunlarına

krmk41

krmk41

Üye
Önce Pes 2011 i yükle ekrar çozünürlüğü falan istemez direk yükle sonra bakarsın oyunlarına

arkadas, pes 2011 i yüklerken internetten 50 mb'lik download islemi yapıyor.o islemi yapadan tel.e yüklee yntemi biliyorsan soylermsn ltfn??? pes'in hastasıyım..weya android için bska bir futbol oyunu biliyorsn soylermsn??? download islemi olmasın....:oke:

Üst Alt