pc çalışıyor görüntü yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kolera90

Üye
    Konu Sahibi
pc çalışıyor görüntü yok
arkadaşlar ekran kartı ramler hdd .. hepsini tek tek denedim çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor yardımlarınızı bekliorum...kafayı yiyecemm:vur

futbol123

futbol123

Üye
ekran kartı yanmıştır yada görüntüyü ekrana veren kablo kopmustur

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ekran kartı yanmıştır yada görüntüyü ekrana veren kablo kopmustur

Olabilir veya ekran kartı tam takılmamıştır bende çok oldu hep tam takmamışım bi türlü görüntü gelmiyordu

ALPARS™

ALPARS™

Üye
monitörün sağlam mı?

one2one2

one2one2

Üye
dua ette benim başıma gelen sanada olmasın benim pc de öyle yaptı birkaç gün sonra anakart 1 tane ram 1 hdd 1 power e mâl oldu. Yandı anlicagin. Poweri kontrol et derim.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
arkadaşlar ekran kartı ramler hdd .. hepsini tek tek denedim çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor yardımlarınızı bekliorum...kafayı yiyecemm:vur

BIOS pilini çıkarın ve Anakartınızı resetleyin. Bunu Jumperdan da yapabilirsiniz. Pili çıkardıktan ve beş dakika bekledikten sonra tekrar yerine takın. Monitorunuzun güç kablosunu ve Monitor ile Ekran kartı arasındaki VGA veya DVI girişini kontrol edin. Bazen kablolar gevşediği için ve yerine tam oturmadığı zamanlar da görüntü gelmeyebilir. Anakartı sıfırladığınız hâlde görüntü gelmiyor ise, Donanımsal probleme bağlı olarak Anakartınız bozuk demektir veya PSU ( güç kaynağı ) yeterli gücü sağlayamıyordur.

kolera90

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlar için çok çok tşkr ederim..problem hdd de çıktı ..sanırım pcyi prizden kapatıomuş evin ufaklığı artı kasadada elektrik kaçağı var.. şükür ki diğer parçalarda sıkıntı yok :)ilk mesajda hdd sağlam demiştim ki o zaman sağlamdı bi kez çalıştığına şahit olunca sağlam dedim we elektrik kaçağı var die powwerden şüphelendim ama hdd o anlık çalışmış heralde yanlışlıkla :) bizide kandırdı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt