1 GB yetermi yetmez mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

start01

start01

Üye
    Konu Sahibi
1 GB yetermi yetmez mi ?
arkadaşlar avea nın 1 GB aylık internet paketini almayı düşünüyorum.Sizce video filan izlenmeye yetermi?Hiç mobil internet kullanmadğım için bilmiyorum :ağlarım:
Arkadaşlar Jet değil cep telefonuna alacam birde avea internet sitesinde 1 GB 9 tl yazıyor o doğrumu bir yanlışlık olmasın :hmmm

Burak

Üye
çok az limit.

Zaten bir video en az 3mb.

Bence 1 hafta ancak. Biter hemen.

start01

start01

Üye
    Konu Sahibi
en yüksek limiti 1 GB başka yok offf 2 hafta kadar yetse yeter bana

punisher123

punisher123

Üye
Sadece facebook fln ve bir iki site ile kullandım 1gbyi,video izlemedim,10 gün gitti,bu devirde 1 gb yeterli değil dostum,her taraf görsel içerik dolu..

technoshark

technoshark

Üye
ne kadar kullandığına bağlı, cep telefonundan internete pc yide bağlarsan hiç yetmez.. sınırsız al daha iyi değilmi ? vodafonede kampanyalar var ama aveada bilmiyorum.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
benim avea 2gb 1ayı doldurcm btmdı.maxıdym sureklı.facebook,bıkc takıldgm forum ve haber sitelerı falanda var.ösymdn klavz ble ındrdm .vıdeo ızlemdm ama hc

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bana Yetmezdi

cendapros

Üye
valla bana fazlasiyla yetiyo. Genellikle mobil versiyonu olan sitelerde geziyorum. Hatta bunu da avea 3g yi kullanarak yaziyorum ve cok memnunun=) maxicep tarzi mobil versiyonu olan sitelerde gezinmek onmeli. Face, milliyet mobil fanatik mobil, gmail mobil vs vs bazen gunde 2 3 mbyi bile gecmiyo... En basit olarak bi milliyet normal sitesine girersen 3.5 mb. Mobil sitesi 70 kb=) tamamen kullanim aliskanliklariyla ilgili biilgilerinize..

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
futbol123

futbol123

Üye
vodafone aylık cepnet alısanız daha kaarlıdır 1ay boyunca sınırsız 7.99tl nokia veya samsung telefonunuz varsa usb veya bluetoot yoluyla bilgisayar ve laptoptan girebilirsiniz (hız 100mb ı aşıncas 128kb e düşüyor ) e 8tl ye ne beklenirki :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
1gb hem download hemde upload toplamı. Yani bana 3 gün gider, seni bilemem

lord_kanka

lord_kanka

Üye
kullanmana baglı bana 1 gb 4 saat yetiyor sana 1 ayda yetebilir

aliorhann

Üye
kardeş 1gb yeterli faturalı alırsan 1 gb 9tl aşarsan eğer 29tl 4gb kadar fatura gelir ayrıca başka operatörden mobil modem varsa numaranı avea ya taşı hem modem parası vermezsin hemde vergi vermezsin sadece aylık ödemeni gerçekleştirirsin

sokelee09

sokelee09

Üye
1 gb internet telefondan çok iyi.
vodafone cepnet kullanıyordum sınırsız 8 tl
mynet,milliyet,fanatik mobile vsvsvs uygulamalara giriyodum.facebook'a sözlüklere falan giriodum ayda toplam 200ü anca buluodu.interneti bilgisayara bağlayıp kullanmıcağın sürece telefonda 1 gb artar bile kardeşim

emrah0020

emrah0020

Üye
ben internetten cıkmadıgım halde yetiyo kardes video izliyorm indiriyorm bi de

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşlar avea nın 1 GB aylık internet paketini almayı düşünüyorum.Sizce video filan izlenmeye yetermi?Hiç mobil internet kullanmadğım için bilmiyorum :ağlarım:
Arkadaşlar Jet değil cep telefonuna alacam birde avea internet sitesinde 1 GB 9 tl yazıyor o doğrumu bir yanlışlık olmasın :hmmm

Kardeş ben yaklaşık 9-10 aydır kullanıyorum daha 1 Gbyte'ı aşmadım, çok fazla film video yoksa fazlasıyla yeter.

SHS

SHS

Üye
yeter yeter:oke:

phasan

phasan

Üye
bı siteye girersen arada yetmez bu site cok megabayt iyor facebook msn ve bi kaç islem yaparsan oyun oynamayı p biside indirmessen yeter

u_cosar

u_cosar

Üye
Ben bayağı bir tasarruflu halde kullanıyorum çok zor yetiriyorum

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
bence yetmez

Mücahit G

Mücahit G

Üye
yetmez