c6-00 v40.0.021 hack yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MjKaaN

MjKaaN

Üye
    Konu Sahibi
c6-00 v40.0.021 hack yardım
arkadaşlar başlıkta belirtmiş olduğum telefon için hack bulamadım sitede eğer varsa konu link verirmisiniz , yoksa da nerden bulabilirim .

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
arkadaşlar başlıkta belirtmiş olduğum telefon için hack bulamadım sitede eğer varsa konu link verirmisiniz , yoksa da nerden bulabilirim .

Navifirmde Bütün Dosyaları İndir Daha Sonra Rofs2 Dosyasını Nokia Firmware Editör İle Aç Daha Sonra http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ack-yapin-installserver-exe-s60v5-387402.html Bu Adresteki Dosyayı İndir Ve Rar ın İçindeki installserver.exe yi Sys Bin Klasörünün İçine at Yeniden Paketle ve Flashla Telefon Hacklenmiştir. :oke:

• Beğen
Tepkiler: -efşan
MjKaaN

MjKaaN

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeş yapmayı deneyeceğim beceremezsem yardım edersin inşallah bu konuda yeniyim teli alalı 2 hafta oldu daha sertifika sorunu için hacliyeceğim

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
<br />
<br />
sağol kardeş şimdi yapmayı deneyeceğim beceremezsem yardım edersin inşallah bu konuda yeniyim teli alalı 2 hafta oldu daha sertifika sorunu için hacliyeceğim
elimizden geleni yaparız ama emin olki zor bi işlem değildir :yuru

MjKaaN

MjKaaN

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş sağol :)

----------Eklendi @ 15:39:27 ---------- Yazıldı @ 15:09:17 ----------

----------Eklendi @ 15:40:31 ---------- Yazıldı @ 15:39:27 ----------

elimizden geleni yaparız ama emin olki zor bi işlem değildir :yuru

sağol kardeş yeniden paketledim ve şimdi ne yapacağım orasını çözemedim

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
tamam kardeş sağol :)

----------Eklendi @ 15:39:27 ---------- Yazıldı @ 15:09:17 ----------

----------Eklendi @ 15:40:31 ---------- Yazıldı @ 15:39:27 ----------

sağol kardeş yeniden paketledim ve şimdi ne yapacağım orasını çözemedim

jaf emülatör ile flashlayacaksın forumda bir sürü anlatım var :yuru

MjKaaN

MjKaaN

Üye
    Konu Sahibi
usta heerşey tamam dosyaları yükledi telefon kendi hard format attı ama yinede aynı sertifika hatası :vur

MjKaaN

MjKaaN

Üye
    Konu Sahibi
kardeş dediğin yöntem olmuyor dosyayı geri paketliyorum ama gene ilk halinde oluyor

forumber

Üye
hard format atmıyacaksın...

MjKaaN

MjKaaN

Üye
    Konu Sahibi
kendi attı yani yeniden başlattı hersey silindi ,, kardeş paketleme işini çözemedım bi yardım edermisin

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kendi attı yani yeniden başlattı hersey silindi ,, kardeş paketleme işini çözemedım bi yardım edermisin

usta dosyayı doğru yere atacaksın sonra paketleyip flashla işlem bu kadar %100 çalışıyor

MjKaaN

MjKaaN

Üye
    Konu Sahibi
usta dosyayı doğru yere atacaksın sonra paketleyip flashla işlem bu kadar %100 çalışıyor

kardeş olmuyorr olmuyor geri paketliyorum ama dosyaa olarak gözükmüyor klasör olarak gözüküyorr .s.s.s

durukk96

Üye
kardeşim sen hiç paketlemeyle falan uğraşma just hackit diye bir program var onu forumda arattır indirip kur aç sertifikaya gerek kalmaz

MjKaaN

MjKaaN

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sen hiç paketlemeyle falan uğraşma just hackit diye bir program var onu forumda arattır indirip kur aç sertifikaya gerek kalmaz
<br />
<br />

signed değil o program kardeşim

CCCANERRR

CCCANERRR

Üye
dostum ben bugün arkadaşın dediklerini yaptım başarılı oldum telefonum hacklendi yardımcı olabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt