Android'i zor günler bekliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mkemalynd

mkemalynd

Üye
windows phone 7 işletim sistemi için her şirketten 14 dolar para alıyor kimse bu parayı verip de wp7 ye geçmez merak etmeyin android i zor günler değil süpeeerrrr günler bekliyorrrr :ehe:ehe:ehe:naughty::naughty::naughty:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
windows phone 7 işletim sistemi için her şirketten 14 dolar para alıyor kimse bu parayı verip de wp7 ye geçmez merak etmeyin android i zor günler değil süpeeerrrr günler bekliyorrrr :ehe:ehe:ehe:naughty::naughty::naughty:

Android de cihaz başına 49 dolar alıyor ona kalırsa. Ama şirketler alıyor değil mi?

garizmaboy

Üye
Microsoft yıllarca dünyanın en değerli şirketiydi ve son yıllarda bunu google a kaptırdı.(bkz. = ). Ve bence bunda en büyük etken vizyonunu kaybetmiş olan bill gates zaten o gittikten sonra biraz toparlanma sürecine girdiler.microsoft çok fazla kan kaybetmesinin üzerine çok agresif hareket etmeye başladı. Google ve apple la yarışabilmek için heryolu deniyor.Google ın her alanda bir şirket satın alıp birsürü ürün piyasaya sürmesi üzerine çok sert bir hamleyle gidip skype'ı satın aldı.hemde fiyatının çok çok üstünde bir bedelle.Şimdide nokia yla anlaşmak üzereler. ve nokiada aynı durumda bir zamanların telefon alanında en iyi şirketiydi şimdi onlarda çok zor durumdalar piyasanın çok gerisinde kaldılar onlar symbianla boğuşurken android le iphone piyasayı altüst etti.ceo ları bile akıllı telefon pazarında çok geri kaldıklarını itiraf etti zaten..Microsoft şu anda sadece pc işletim sistemi sektöründe iyi konumda diğer içinde bulunduğu sektörlerde çok iç açıcı bir halde değil..Chrome Os çıktığı zaman veya sağlam bir linux derlemesi rakip olarak çıktığı zaman bu alandada tahtının sallanacağını düşünüyorum..Sonuç olarak bir zamanların koca devi microsoft çok kötü bir durumda ve hızla kan kaybediyor..Bu yüzdende çok agresif bir şekilde satın almalar yapıyor yeni ürünler çıkarıyor davalar açıyor elindeki tüm kozları kullanıyor..bu stratejinin tutup tutmayacağını bilemem ama şu an için androidle yarışabileceğini veya androidi yok edebileceğini sanmıyorum..Şu anda androidle ilgili en büyük sıkıntı oracle ın google'a patent yüzünden açmış olduğu 6milyar dolarlık dava..linkler açılmadığı için microsoft android arasındaki olayı öğrenemedim ama microsoft bu şekilde baskı yapmaya devam ederse samsung veya diğer şirketlerde tamam kardeşim der biz android kullanmıyoruz der telefonlarını basit bir işletim sistemiyle piyasaya sürer..daha sonra bi bootlader çıkartır el altından ve telefonlara çok kolay bir şekilde android kurulur.ki zaten şu anda windows mobile ile htc alıp beğenmeyip android kurup kullanan arkadaşlarım var.

yani işin özü androide bişey olmaz merak etmeyin :)

Jetlak

Üye
bence konuyu açan adam hakklı cünkü nokiayı nasıl diz cöktürdüler gördük önce deger kaybettirdiler sonra ele gecirdiler bundada nokia ceosunun faydası cok oldu o adam pisligin teki android kullanan markalara cok pis dalıyolar htc ve samsung buna örnek resmen kullanmıcan demeye getiriyolar patent davaları cok pis telefon başına 15 dolar cok büyük bir para ama belli olmaz çünkü karşılarındada google var

15 dolar mı büyük sen git maliyet ve satış rakamlarını karşılaştır dudağın uçuklar :)

khytr89

khytr89

Üye
eric schmidt,bill gates'i suya götürür sussuz getirtir :ehe

OğuzcanAbi

Üye
mizah bölümüne açsaydın keşke kardeş güldüm geçtim :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Oku bi yazıyı oku.
Anlaşma yapıldı, ücret ödeniyor diyorum. Kaynak da gösteriyorum. Sen daha ne diyorsun?

----------Eklendi @ 12:00:02 ---------- Yazıldı @ 11:59:38 ----------

Arkadaş hiç okumamış yazıyı.

:ehe

nexpow

nexpow

Üye
15 dolar mı büyük sen git maliyet ve satış rakamlarını karşılaştır dudağın uçuklar :)

davayı kazanırsa telefon başına 15 dolar alacaklar her modelden dünyada kaçtane cıktıgından haberinvarmı milyonlarca cıkarıyolar mesela bnm telefonum 1 milyon tane cıkarmıssalar 15 milyon dolar vercek ee samsungun bir sürü android kullanan telefonu var

.BlueTR

.BlueTR

Üye
android i zor değil güzel günler bekler ;)
aynen.ayrıca Samsung batmaz Galaxy S2 nin çıktığı günden bu yana kaç telefon sattığını biliyomusun?
1 buçuk saniyede 1 telefon hesapla artık.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi

aynen.ayrıca Samsung batmaz Galaxy S2 nin çıktığı günden bu yana kaç telefon sattığını biliyomusun?
1 buçuk saniyede 1 telefon hesapla artık.

Nokia batacak dediğimde de aynı bu tepkileri aldım.

"5800'ın kaç sattığını biliyor musun?"
dediler...

nexpow

nexpow

Üye
haklı :)

gowlet

gowlet

Üye
Nokia'nın batacağı zaten belliydi arkadaşlar. Aynı boyutta telefonlar ve inadına Symbian. Sırf bu yüzden battı ama ben inanıyorum ki ev ekranı ve widgetleri ile, menü ve uygulamaları ile Android'in geleceği parlak.

mahoma61

Üye
Android sıkıntıyı cok yaşıyacak ama genede ayakta kalacak.

Nokia'nın Yıllar Önce bu duruma geleceği belliydi hatta geç bile kaldı .. ama ayrıca samsung yeniliklerle ayakta kalmayı her sekilde basarır bu firmanın sırtı yere gelmez bende bunu söyliyim size .. Nokia gibi 6600 cıkandan beri sürekli aynı sistemleri baz alınarak geliştiren bir firma bu kadar uzun yıllar yüksek satışlar yapabilmiş olması bence sanstı millet alışmış bildiğini kullanmaya ama kullanıcıda artık bişeylerden anlamaya basladıkca nokia terkedilmeye baslandı sadece bilir kişiler tarafından ele geçirilmedi kullanıcı kaybı son zamanlarda cok büyükki adamların yaptıgı modeller özellikler hersey ortada..

gowlet

gowlet

Üye
Bir de Windows Mobile kullananlar bilir o sistemin saçmalığını. HTC kullandım ve bu kadar rezalet bir OS olur mu dedim. Gerçekten bu sistemi kullandığım zamanlar Symbian'i çok aradım. Çoğu kullanıcınında bu düşüncelerimle hemfikir olduğunu düşünüyorum ve sen gelmiş iOS ve Symbian karşısında (WMP'yi saymıyorum bile) hızla yükselen ve hala yükselmeye devam eden işletim sistemini zor günler bekleyecek diyorsun. Bu zor günler Android'i bitirmez arkadaşlar.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

Android sistemi güzel zaten, kendiliğinden batmayacak. ZORLA BATIRILACAK

gowlet

gowlet

Üye
iOS varken senin WPM'nin batıracağını söylemen çok saçma.

xinsurer

xinsurer

Üye
Ya arkadaşlar niye kafa yoruyorsunuz bu işlere.. alın androidinizi bakın keyfinize.. zor günler bekliyormuş, size ne, babanızın şirketleri mi? hayatın tadını çıkarın.. bütün cihazları kasan iğrenç winmobile'dan darbe yiyen microsoftun wp7'si de tutmaz merak etmeyin, öyle dayatmayla da olmaz bu işler.. neyse boşverin yani, takılın keyfinize bakın, daha iyisi çıkana kadar en iyisi ANDROID :)

----------Eklendi @ 00:30:42 ---------- Yazıldı @ 00:28:36 ----------

bak bu durmda haklı Microsoft zorla batıracak.

Batırılana kadar en iyisi android :oke:

MBrkA

MBrkA

Üye
Batana kadar android.Batınca mecbur wp7 alırız.Yine internette paylaşılır android yapma.Android yapar devam ederiz :oke:
Ama sonuçta Microsoft bu,birden çıkıp google'dan özür dileyip mobil işletim sistemi olayı bırakabilir.Sağı solu belli olmaz microsoft'un.WP7 masrafları artarsa bırakabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt