MaxiOkey Turnuvası (Eşleşmeler)

Sponsorlu Bağlantılar

technoshark

technoshark

Üye
Batak oluyorsa oynuyalım :)

pelın_

pelin. Toplasan bkc kere oynycaz okadar skntı yapma.btnce yarışma yne mynetten devam edrsn.
Saol murat.)

sorun o dıyılkı cnm ya bı odaya gırdım oynayamıyorum tuhaf bısey anlamdım

Masha

Masha

Üye
yok hayır ben çıktım oynamadan şu anda iş yerindeyim çalışıyorum sanırım şimdi okeye vakit ayıramam

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ben bkmadm daha siteye bşey dyemem valla.umarm cok karısk dgldr.

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
kafası karışık olmayanlar için karışık değil arkadaşlar:)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
masha pm attm sana alrsn umarm bi yanlş anlaşlma oldu.d.d

Masha

Masha

Üye
Tamam aldım önemli değil sorun yok :)

arslansem

arslansem

Üye
Kardeşim hakkarim falan nedir ya saçma sapan yerlere giriyoruz mynet herkese ortak işte altüstü bir oyun oynayıp çıkacağız.İsminde hayır yok.Elazığlılar diye bir site var oraya girelim olmadı.Tövbe ya.Bırakın şunu mynetten oynayalım işte mis gibi.Kim niye mynete karşı çıkıyor anlamıyorum ki

pelın_

ben bkmadm daha siteye bşey dyemem valla.umarm cok karısk dgldr.

ya bırak ortak neresı karısık dıyıl resmen çarsamba pazarı gıbı hıc bısıy anlamdım sunu mynette yapalım heyy

----------Eklendi @ 15:27:32 ---------- Yazıldı @ 15:26:58 ----------

Kardeşim hakkarim falan nedir ya saçma sapan yerlere giriyoruz mynet herkese ortak işte altüstü bir oyun oynayıp çıkacağız.İsminde hayır yok.Elazığlılar diye bir site var oraya girelim olmadı.Tövbe ya.Bırakın şunu mynetten oynayalım işte mis gibi.Kim niye mynete karşı çıkıyor anlamıyorum ki

hay yasa ben anlamdım bundan bısey ve cok sacma afedersın sureklı sacma sapan seyler gelıyo mynette olsun ben oynayamıyorum

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
mynete bazı arkadaşlar giremiyormuş dün öyle dediler.zaten millete dert anlatmaktan bıktım.mynette oynuyoruz bende böyle bişey bekliyordum

arslansem

arslansem

Üye
Kim neden giremiyor mynete?Java sorunu mu?Sorunu olan yazsın buraya çözelim geçelim mynet'e.Saçma sapan sitelere girmeyelim abi ya

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hakkarim tam bir abaza deposu özellikle bayan arkadaşlar kesinlikle rahatsız olacak mynet kesindir,bir anlayış bekliyorum hepinizden.İlk konu günceldir.Teşekkürler..

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
toplam 500 oda var
her birini aylık 30 tl'den kiraya verse
500x50=25000
aylık 25 bin tl.. iyi para :pro:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
murat 3gundur 3yarısmada da bı karısklıktr gdyo yok imza yok avatar derken okeye de sçradı.oraya yazdm burayada yazıyorum ya yarısmayı duzenlyn koymuşsa kurallar dgşmesn snradan.bşka mynet mı ddn dgstrme.yada dgerı.bnada kalsa mynet olsun ama knu öyle açldgndan ılımlı yaklaştm.knuyu açan arkadaşlarn kararı net olsun ki herkes bocalamasn:)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hadi Bakalım Mynetteyiz

Masha

Masha

Üye
şimdi nerede oynuyoruz onu bir kararlaşırın boşu boşunamı üye olduk

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Mynet

pelın_

bende sılmeye calısıyorum ıgrenç bıyer olur olmadık seyler yazıyolar özelıde kapattım ama yok hala sınır olmum mynet olsun

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
murat 3gundur 3yarısmada da bı karısklıktr gdyo yok imza yok avatar derken okeye de sçradı.oraya yazdm burayada yazıyorum ya yarısmayı duzenlyn koymuşsa kurallar dgşmesn snradan.bşka mynet mı ddn dgstrme.yada dgerı.bnada kalsa mynet olsun ama knu öyle açldgndan ılımlı yaklaştm.knuyu açan arkadaşlarn kararı net olsun ki herkes bocalamasn:)

karar net tuba öyle birşey oluyo ki kimi başım ağrıyo kimi şuraya alerjim var orası olursa gelmem buraya babam kızar şuraya kocam kızar deyip duruyor,bizde kimseyi dışlamayalım gelsinler oynuyalım diye bu şekilde ortalık şeysi oluyoruz resmen.Mynet kesindir,isteyen gelir isteyen gelmez arkadaşlar kimse gücenmesin.Mynete hepiniz üyesinizdir zaten

arslansem

arslansem

Üye
Kura nasıl çekildi merak ettim :ehe

• Beğen
Tepkiler: By_GaBLiN, Silinen Üye 166392 ve greenmile
Takipçi Satın Al

Üst Alt