Dokunmatik Telefon Oneriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamit45500

hamit45500

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik Telefon Oneriniz
Merhaba Bu hafta kuzenime telefon alicam Fiyat agirligi 300 tl gecmezse iyi olur Dokunmatik ekran olucak(dokunmatigi rahat olucak) onerileriniz?

fireman87

fireman87

Üye
350 lira gibi bi fiyata optimus me var onu almalısın, çünkü o fiyata ondan iyisini bulamazsın...

hoss

hoss

Üye
o fiyata adam giibi dokunmTİK telefon bulamazsın , corby wifi ,monte ,star 2 ,yendo , wave 525 ,corby 2 alabilirsin

kadsamuy

Üye
samsung star alırsın o paraya baska zor...

RedColt

RedColt

Üye
o fiyata adam giibi dokunmTİK telefon bulamazsın , corby wifi ,monte ,star 2 ,yendo , wave 525 ,corby 2 alabilirsin

monte öneririm kamerası stara göre daha iyi ama şekli bir tuhaf dersen star iyidir. starı kullandım kesinlikle kötü bir telefon değil hatta o paraya alabileceğin iyi telefon.

hamit45500

hamit45500

Üye
    Konu Sahibi
star'i bi arastirayim

hamit45500

hamit45500

Üye
    Konu Sahibi
Star'i pek bagenmedim baska onerebileceginiz varmi fiyat 350-400 olur

ahıskalı95

ahıskalı95

Üye
Bir tane var galiba o fiyatlarda Samsung, dokunmatik ekranlı Corby Pop 295 yada 265 mi neymiş benim arkadaşım kullanıyor iyi bir şeye benziyor

hoss

hoss

Üye
o dediğin corby pro , onun ekranı rezistif iyi degil
Bir tane var galiba o fiyatlarda Samsung, dokunmatik ekranlı Corby Pop 295 yada 265 mi neymiş benim arkadaşım kullanıyor iyi bir şeye benziyor

----------Eklendi @ 16:56:38 ---------- Yazıldı @ 16:55:45 ----------

optimus me olabilir yada yukarıda bir sürü model saydım birini begen
Star'i pek bagenmedim baska onerebileceginiz varmi fiyat 350-400 olur

technoblue

technoblue

Üye
üzerine 50 tl daha koy lg optimus me al ;)

Ocean258

Ocean258

Üye
350-400 arası bı telefon tavsıye ederım sana bende kullandım Lg optımus me.. gercekten fiyatına gore cok guzel telefon,tasarımı,erkan parlaklıgı,fıyatı,hızı,wifi'si, şarjı suresının uzunlugu bunlarda gercekten artısı çok. uygun fiyata smartphone almak ıstıyorsan en ıyı smartphone o bence.. bı bak araştır derım sana..

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Optimus Me önerilmiş bence de olabilir aslında. Fiyatına göre kaliteli bir smartphone çünkü.

technoshark

technoshark

Üye
dostum dokunmatik olarkatan androidli bakmanı öneririm, androiş işletim sistemleride revaşta olduğu için... aklıma gelen optimus me var, uygulama ve oyunlar google market sayesinde bedava oyun seviyorsan ;) dokunmatiğide iyi derecede nede olsa iphone samsung gibi markaların ekranlarını yapıyorlar :oke:

Masha

Masha

Üye
Bende arkadaşların dediği gibi optimus me derim tavsiye ederim arkadaşımda var android 2.2 Froyo işletim sistemli hem hızlı hem ekran kalitesi açısından iyi fiyat konusunda da tam istediğin gibi

hamit45500

hamit45500

Üye
    Konu Sahibi
optimus me kullanan varsa biraz anlatabilirmi?

Elektr0

Elektr0

Üye
fiyatına göre gzl Tel .. Youtube ye gir telefonun ismini yaz baya bir inceleme çıkar ordan izleyebilirsin...:oke:

hamit45500

hamit45500

Üye
    Konu Sahibi
kararimi verdim optimus me alicam hem fiyat guzel hemde kullanisi yorum esirgemeyenlere tesekkurler

Elektr0

Elektr0

Üye
zaten msjlardaki genel tavsiye edilen teldi optimus me ...güle güle kullanın...:oke:

futbol123

futbol123

Üye
vodafone 945 alabilirsin androitli 3d oyunlar falan kaldırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt