ben açtım ama. Hosgeldin. hoşbuldum:)
-YARINIYOK- Üye TheM-CK' Alıntı: hep birlikte hoşgeldik Genişletmek için tıkla ... birlikte hoş bulduk
-YARINIYOK- Üye .BlueTR' Alıntı: asıl ben accaktımm Genişletmek için tıkla ... ne sana ne bana kısmet oldu
-YARINIYOK- Üye hoşgeldin tuba ----------Eklendi @ 00:05:55 ---------- Yazıldı @ 00:05:39 ---------- iyi geceler mert
hoşgeldin tuba ----------Eklendi @ 00:05:55 ---------- Yazıldı @ 00:05:39 ---------- iyi geceler mert
-efşan Üye Tuba_erva' Alıntı: merhaba siz muhabbetı kurun ben bıseyler atıstırıp gelım cok acıktım Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun bende acıktım valla
Tuba_erva' Alıntı: merhaba siz muhabbetı kurun ben bıseyler atıstırıp gelım cok acıktım Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun bende acıktım valla
Tuba.Erva Üye hosbulduk saol -YARINIYOK-' Alıntı: hoşgeldin tuba ----------Eklendi @ 00:05:55 ---------- Yazıldı @ 00:05:39 ---------- iyi geceler mert Genişletmek için tıkla ...
hosbulduk saol -YARINIYOK-' Alıntı: hoşgeldin tuba ----------Eklendi @ 00:05:55 ---------- Yazıldı @ 00:05:39 ---------- iyi geceler mert Genişletmek için tıkla ...
Burak Üye arslansem' Alıntı: Ah ah bi ara ne muhabbetler döndürürdük burada sabahlara kadar Sene,geçen sene Genişletmek için tıkla ... hatırladım ve duygulandım. Hosgeldın
arslansem' Alıntı: Ah ah bi ara ne muhabbetler döndürürdük burada sabahlara kadar Sene,geçen sene Genişletmek için tıkla ... hatırladım ve duygulandım. Hosgeldın