Şarj Aleti

Sponsorlu Bağlantılar

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
Şarj Aleti
Kafayı yemek üzereyim, telefonumu alalı daha 6-7 ay oldu kutusundan çıkan şarj kendi kendine bozuldu, neyse dedim benim hatamdır dedim bilmeden bir şey yapmışımdır dedim, gittim nokia shoptan yeni şarj aleti aldım. bugünde bu şarj aleti bozuldu kendi kendine... ne yapacağımı bilemiyorum yeni şarj aleti almak istemiyorum 25tl'di ben aldığımda yine 25tl vermek hiç içimden gelmiyor.. bu parçayı ne yapacağımı bilemiyorum garanti bu parçaları alıyor mu verebilir miyim garantiye? yada aldığım yere mi götürsem faturayla bilemedim.. yoksa daha ciddi bir sorun olup telefon mu şarj aletlerini bozuyor bilmiyorum.. birde telefonu şarja takınca dokunmatiği çalışmıyor bazen.. Bir akıl verin arkadaşlar ne yapmalıyım?

pasha14

pasha14

Üye
Garanti bu gibi parçaları alır mı bilmiyorum ama şansını bir dene. Belkide bulunduğun yerin elektiriğinde bir sorun var ? Elektrik akımı birden bire artıp düşüyorsa şarj aletini yakar. Şarj aleti telefona hep aynı elektriği vermeye çalışır. :oke:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Kafayı yemek üzereyim, telefonumu alalı daha 6-7 ay oldu kutusundan çıkan şarj kendi kendine bozuldu, neyse dedim benim hatamdır dedim bilmeden bir şey yapmışımdır dedim, gittim nokia shoptan yeni şarj aleti aldım. bugünde bu şarj aleti bozuldu kendi kendine... ne yapacağımı bilemiyorum yeni şarj aleti almak istemiyorum 25tl'di ben aldığımda yine 25tl vermek hiç içimden gelmiyor.. bu parçayı ne yapacağımı bilemiyorum garanti bu parçaları alıyor mu verebilir miyim garantiye? yada aldığım yere mi götürsem faturayla bilemedim.. yoksa daha ciddi bir sorun olup telefon mu şarj aletlerini bozuyor bilmiyorum.. birde telefonu şarja takınca dokunmatiği çalışmıyor bazen.. Bir akıl verin arkadaşlar ne yapmalıyım?

dostum bu tarz parçalar garanti kapsamına girmez.muhtemelen senin elektrik tesisatında sıkıntı vardır.çünkü 2 tane şarj aletini perte çıkarmışsın... :pro:

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
ilk cihaz izmir'de ikinci cihaz eskişehir'de bozuldu.. elektrik tesisatında sorun olduğunuda düşünmüyorum çünkü daha önce evdeki hiçbir şey böyle bozulmadı ve yıllardır da şarj aletlerini hep aynı prize sokuyorum..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ilk cihaz izmir'de ikinci cihaz eskişehir'de bozuldu.. elektrik tesisatında sorun olduğunuda düşünmüyorum çünkü daha önce evdeki hiçbir şey böyle bozulmadı ve yıllardır da şarj aletlerini hep aynı prize sokuyorum..
o zaman nokia shop'a bi baskın yap :pro: :sopa:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
elektronik şans işi derler seninki de öyle olmuş...

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
şans işi de.. ben halen ne yapacağımı bilemiyorum.. nokia shop almıcak çünkü biz sattığımızda çalışıyordu dicek..

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Telefondan kaynaklanabilir.
Veya elektronikçiye götür neden kaynaklandığını sana söyler.

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
ALPARS™;3601045' Alıntı:
Telefondan kaynaklanabilir.
Veya elektronikçiye götür neden kaynaklandığını sana söyler.

olur mu ya, garanti dışı kalmasın?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
kulaklık bozulunca garanti değiştiriyo bunu neden değiştirmesin

----------Eklendi @ 13:29:48 ---------- Yazıldı @ 13:27:39 ----------

bide bu aletlerin dandik olanı var bide iyi olanı var n8 imin içinden çıkan küçük bi şarj aletiydi tepesinde nokia yazıyodu bu aletin amperide düşüktü ben onu yedekte tutuyorum benim şuan kullandığım şarj aleti 5800 ım dan çıkan şarj aleti son derece kaliteli yapmadığım kalmadı bilgisayar koltuğumla kablonun üzerinden kaçkez geçmişimdir banamısın demiyo ama bu benim dediğim küçük olandan daha pahalı dışarda senin 25 tl ye aldığın o ufak cinsten olan büyüğü alsan hiç bu tür sorun yaşamazdın

----------Eklendi @ 13:31:35 ---------- Yazıldı @ 13:29:48 ----------

benim dediğim bu :oke:

pcwolf

pcwolf

Üye
Babam 3 senedir n95 kullanıyor kaç kere şarj aleti bozuldu bilmiyorum. Nokianın şarj aletleri ya çok dandik ya da dağıtıcılar nokianın gönderdiği şarj aletini değiştiriyor dandik olanı koyuyor. 4 5 tane şarj aleti bozuldu nedir bu ya...

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
kulaklık bozulunca garanti değiştiriyo bunu neden değiştirmesin

----------Eklendi @ 13:29:48 ---------- Yazıldı @ 13:27:39 ----------

bide bu aletlerin dandik olanı var bide iyi olanı var n8 imin içinden çıkan küçük bi şarj aletiydi tepesinde nokia yazıyodu bu aletin amperide düşüktü ben onu yedekte tutuyorum benim şuan kullandığım şarj aleti 5800 ım dan çıkan şarj aleti son derece kaliteli yapmadığım kalmadı bilgisayar koltuğumla kablonun üzerinden kaçkez geçmişimdir banamısın demiyo ama bu benim dediğim küçük olandan daha pahalı dışarda senin 25 tl ye aldığın o ufak cinsten olan büyüğü alsan hiç bu tür sorun yaşamazdın

----------Eklendi @ 13:31:35 ---------- Yazıldı @ 13:29:48 ----------

benim dediğim bu :oke:

yarın ilk işim almak olacak.. bakalım sonucu göreceğiz..

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Benim de tepesinde Nokia ışığı yanan şarj aleti bozuldu.. çok şaşırdım ilk defa başıma geliyor. 5800'ımın şarj aleti mükemmeldi ve hızlı şarj ediyordu ama bu şarj neden bozuldu anlam veremedim o kadar da KARİZMATİKdi::)

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
Benim de tepesinde Nokia ışığı yanan şarj aleti bozuldu.. çok şaşırdım ilk defa başıma geliyor. 5800'ımın şarj aleti mükemmeldi ve hızlı şarj ediyordu ama bu şarj neden bozuldu anlam veremedim o kadar da KARİZMATİKdi::)

zaten ilk şarjım c7'nin kutusunun içinden çıkan şarj, ikincisi tepesinde nokia, bu 5800 şarjıda bozulursa nokiaya iyice bi sövcem :D

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
zaten ilk şarjım c7'nin kutusunun içinden çıkan şarj, ikincisi tepesinde nokia, bu 5800 şarjıda bozulursa nokiaya iyice bi sövcem :D

aldın demek kaç tl verdin bu biraz daha pahalıdır o küçüklere göre

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
aradım ama bulamadım. Nokia shopa faturamla gidip, sorgusuz değişim yaptılar. Teşekkurler nokia. Kullanıcısına desteği verdiği için.. :)

pcwolf

pcwolf

Üye
Senin sayende ben de faturayı alıp servise götürdüm şarj aletini, değiştiriler deyip gönderdiler servise:oke:

catdog136

catdog136

Üye
    Konu Sahibi
yararlı olduysa ne mutlu.. :)

Üst Alt