Samsung Galaxy Gio Kies Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Gio Kies Güncellemesi
Telefonu kies e bağladım bu çıktı. Bu Android 2.3 mü?

samety500

samety500

Üye
bende yükseltmek istiyorum ama bi sorun olacağndan korkuyorm ya bilen arkadaşlar varsa cvp bekliyrm

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
iyide bu güncelleme 2.3 mü??

samety500

samety500

Üye
evtt :D

----------Eklendi @ 00:30:16 ---------- Yazıldı @ 00:29:34 ----------

bnde hazırda bekliyorm suan. iyii bi habr alsm yüklycm hmn. ama ram dük olduğn tavsiye etmiyorlar

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Bnde bekliyorum. Yapan varsa belirtileri yazabilir mi? Tavsiye eder misiniz?. Yada Geri 2.2 ye geçebilir miyim. Cevaplarınızı bekliyorum. Saygılar

samety500

samety500

Üye
61semih

61semih

Üye
yuklıyenler ram den cok yedıgını soyluyorlar fakat bu performansı etkılermı acaba.şahsen ben zaten aynı anda enfazla 2 uygulama acıyorum sımdıye kadarda ram kullanımının 200 bıle gormedı.fakat şarj performans konusunda pozıtıf etkılerı varmış sanırım.
1.memnun kalmazsak 2.2 ye donuluyormu
2. 2.3 yaparken telefon ılk aldıgımız gunku halınemı donuyor
3.ise yedeklemek ıcın nasıl bır yontem bulabılırız.zira yedekleme programları var bunlar nekadar ıse yarar.hafıza kartını pc ye yedeklesek cogu oyun uygulamaların bır kısmı tel hafızasında sakladıgı ıcın bunlar ucup gıder heralde çözumu nedır
gercı ben bugun kıes e bagldım tel ı fakat oyle bırsey gormedım hatta sırf geldımı guncelleme dıye.gelen tek guncelleme kıes guncellemesıydı
konuyu acan arkadas bununile karıstırmıyo olmasın ?

samety500

samety500

Üye
yuklıyenler ram den cok yedıgını soyluyorlar fakat bu performansı etkılermı acaba.şahsen ben zaten aynı anda enfazla 2 uygulama acıyorum sımdıye kadarda ram kullanımının 200 bıle gormedı.fakat şarj performans konusunda pozıtıf etkılerı varmış sanırım.
1.memnun kalmazsak 2.2 ye donuluyormu
2. 2.3 yaparken telefon ılk aldıgımız gunku halınemı donuyor
3.ise yedeklemek ıcın nasıl bır yontem bulabılırız.zira yedekleme programları var bunlar nekadar ıse yarar.hafıza kartını pc ye yedeklesek cogu oyun uygulamaların bır kısmı tel hafızasında sakladıgı ıcın bunlar ucup gıder heralde çözumu nedır
gercı ben bugun kıes e bagldım tel ı fakat oyle bırsey gormedım hatta sırf geldımı guncelleme dıye.gelen tek guncelleme kıes guncellemesıydı
konuyu acan arkadas bununile karıstırmıyo olmasın ?
bende çok merak ediyorum yaa.samfirmware gücellemsi gelmiş 2.3.3 olark görünüyo gio için. bnmde ram 200 görmedi bu güne kadar.yükleyenler varsa.hbr versn

61semih

61semih

Üye
smdı baktımda guncellestırme yok.yanı bugun banada geldı ama bu 2.3 guncellestırılmesı degıl kıes ın kendı guncellestırmesı.heycan yaptırdınız banada :D

----------Eklendi @ 01:18:04 ---------- Yazıldı @ 01:11:52 ----------

bu arada telefonu pc ye bagladıgımızdada karsımıza cıkan hata ayıklama ne işe yarar

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş resimde var güncelleme. Daha önce kies güncellemesi geldiydi. Kiesi güncelledim bir kaç saat sonra bağladım telefonu. Güncelleme ekranında GTS5660 diyor dikkat ederseniz. Bendeki şu an froyo. Kies resmi bir güncelleme oldugu için garanti dışı kalmaz heralde. Yükleyeceğim ama bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Cpt.Corelli

Üye
Ben güncelledim. Ama aldığım gün güncellediğim için falanca değişti diyemiyorum. Ama bir gariplik yok telefonda

AlpEr_1907

AlpEr_1907

Üye
bendede ciktio uyari ben guncelleye bastim telefon zaten 2.2.1 di guncelledim gene 2.2.1 bise degismedi

MBrkA

MBrkA

Üye
Acede de geldi o.O 2.3 deil normal bir güncelleme.Bende hiçbirşey silinmedi.Orjinal güncelleme olduğu için de garanti gitmedi.

samety500

samety500

Üye
61semih

61semih

Üye
takıbı kıes ten geldıgı ıcın garantı kapsamına bırsey olmaz.fakat sende cıksa bu 2.3 bızdede cıkardı bende farklı bır guncelleme cıktı.yanı 2.3 degıl sanırım oyle olsa forumlar yıkılırdı takıpteyım :D

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
peki semih kardes bana gelen 2.3 değil yani? Yapabilir miyim?

61semih

61semih

Üye
yap bende yaptım cunku kıes ı ılk kurdugumda guncellemıstı bırde geldımı ulan şu 2.3 dıye bır bakıyım dedım yıne cıktı yaptım ama oda kıes guncellemesı.yanı gıo ıcın henuz resmı olarak 2.3 cıkmadı.ha cok meraklıysan 2.3 forumlarda var tabıkı kıes tekı kadar kolay yukseltılmıyor ıvır zıvırı var ama yapan arakadaşlar var

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
ya resme bi b aksanız kies güncellemesi değil

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Bİlgilerinizi bekliyorum. En çokta bu güncelleme 2.3 mü?

samety500

samety500

Üye
yükle kardeş kiesden garnti dışı faln kalmaz

Üst Alt