Samsung Galaxy Gio Kies Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
2.3 se ve tekrar froyo ya geçmek istiyorsam napacagım.

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar hala bilgilerinizi beklioyrum. Guncelleyecegm ama tekrar geri donmek istersem ne yapacam. Arastirdim ama root ile sistemi yedekleyebilrmisiz ama garanti disi oluyomus dha telf. Yeni root dan baska cozum yokmu. 30tl yede orj. Rom atiolarmis ama ben kendim yapmk istyrm

samety500

samety500

Üye
arkadaslar hala bilgilerinizi beklioyrum. Guncelleyecegm ama tekrar geri donmek istersem ne yapacam. Arastirdim ama root ile sistemi yedekleyebilrmisiz ama garanti disi oluyomus dha telf. Yeni root dan baska cozum yokmu. 30tl yede orj. Rom atiolarmis ama ben kendim yapmk istyrm

ben odin ile 2.3 e geçtim pek bi farklılık yk biraz değişiklk. ram 278 dn 279 olmş.performans biraz daha ii gibi. bana sorarsn şimdlk geçme. kies e gelince geç derm

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
samsung un kendi arayüzü için yaptığı güncelleme yoksa bende korktum servise gittim daha gingerbread 2.3.3 çıkmamıştı ve aynı güncellemeydi yani panik etmeye gerek yok isterseniz odinden 2.3 ü yükleyin ama riskli

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben odinle yüklemeyeceğim. Resimdeki güncellemeyi yapacagım. İyi bakarsanız kies güncellemesi değil. Yani telefonu kies üzerinden güncelleyeceğim ama bü güncelleme 2.3 gingbread mı bilmiyorum. Eğer oysa yükleyeceğim ama memnun kalmazsam geri dönmek istersem ne yapacagım? Yani Froyo ya dönmek istersem.

----------Eklendi @ 23:00:31 ---------- Yazıldı @ 22:43:17 ----------

ben odin ile 2.3 e geçtim pek bi farklılık yk biraz değişiklk. ram 278 dn 279 olmş.performans biraz daha ii gibi. bana sorarsn şimdlk geçme. kies e gelince geç derm

zaten kies te bi güncelleme varda oda 2.3 mü bilmiyorum. yükleyeceğim ama geri dönüşüde olsa içim rahatlayacak.

Sarangni

Sarangni

Üye
Ayın 4'de güncelleme yaptım hala sürüm 2.2.1 sürümde her hangi bir değişiklik olmadı.

burakgode

Üye
Arkadaslar bn Samsung Galaxy gio kullanıyorum ve sürümüm 2.3.3 ve sorun yasamıyorum sadece hd oyunların birkaçında sorun yasıyorum ve baska sıkıntım yok sürüm ıle ılgıli.. ferah olun

Üst Alt