galaxy gio'da şikayetler var mesela en bariz şikayet wifi sorunu. he hepsinde var mıdır aynı sorun bilemem. tasarımı ve özellikleri bakımından huawei daha iyi bir smartphone görüntüsü çiziyor. ama bir yerde araştırması vardı kamera kalitesi pek tatmin edici değil deniyordu. bir de lg optimus one tavsiye ederim.

gioçin mallarından uzak durun,sonra pişman olmayın.dunya cın mallarından yakınırken okadar para verıpte cınmalı bır urun almak pek mantıklı degıl.zaten cın mallarının tek bır albenısı oluyor ucuz olması,sonucuda bellı adii urunler karar senındır ben gıo tercıh ettım cokta memnunum
Çin malımıArkadaslar bütün telefonlar cin'de üretiliyor, sadece damgasını sahipleri vuruyor hepsi bu.. x5 f/p kralı su an. Gio yerine onu al sonra bana dua edersin
![]()

arkadaşlar huawei suan dünyada en çok android'li telefon üreten 5 şirketten biri ayrıca huawei ideos x5'le galaxy gio 'yu karşılaştırıp galaxy gio al diyenin aklından şüphe ederim
gioçin mallarından uzak durun,sonra pişman olmayın.dunya cın mallarından yakınırken okadar para verıpte cınmalı bır urun almak pek mantıklı degıl.zaten cın mallarının tek bır albenısı oluyor ucuz olması,sonucuda bellı adii urunler karar senındır ben gıo tercıh ettım cokta memnunum
) ideos x5 de 5 Mp + flaş.. her ikisinde 800Mhz lik işlemci.. bence her ikiside en iyi F/P telefonları...huawei x5 çok daha iyidir ,gio yu ezer gecer

her ikiside sistem olarak neredeyse aynı ne gibi bir durumda gioyu eziyor ve geçiyor ve gidiyor 
galaxy gio'da şikayetler var mesela en bariz şikayet wifi sorunu. he hepsinde var mıdır aynı sorun bilemem. tasarımı ve özellikleri bakımından huawei daha iyi bir smartphone görüntüsü çiziyor. ama bir yerde araştırması vardı kamera kalitesi pek tatmin edici değil deniyordu. bir de lg optimus one tavsiye ederim.
elektro yukarıda gio ya göre artılarını yazmışsın x5 in ,birde flash player artısı var ve ekran çözünürlüğü gio ya göre oldukca yüksekbunlar benim için ezici üstünlükler
Kamera arka bölümde çıkıntılı olduğundan çizilebilme ihtimali çok yüksek
Pil ise fevkalade dayanıksız, bir arkadaşın söylediğine göre ekran ışığını kısıp, wifi, gps ve senkronizasyon kapatınca 1,5 gün gidiyormuş ama bunları kapatacaksam neden bu kadar kapsamlı bir telefon alayım ki? Yani en azından senkronizasyon açık olmalı (gmail,facebook,mailler,twitter gibi bilgiler için)
DH.comdaki huawei X5 in videosunu izlee.. ya ben telefonu kötülemiyorum asla onu bende alacak oldum vazgeçtim. netten almaya güvenemedim... Gio nunda var eksiklikleri yok degiL...ama gioyuda siz küçümsüyorsunuz gioda 500 TLnin(turkcell indirimden yararlandım)karşılıgını en iyi şekilde veriyor...Gio 550 TL ama huawei 570 TL arasındaki çok fark var diyorsunuz oo farkları 20 TL gibi bir para ilemi karşıladı !!?? bence aralarında birbirlerini ezecek kadar fark yok... ikiside en iyi F/P...