dikkat ette senin android sevincin sönmesinN9'u alınca hayallerinde böyle kırılacak![]()

kuyruk sıkıştı optimizasyona koş koş sarılGerekli optimizasyonlar yapılmamış demek ki asphalt 6 için diyorum bende.

söylesene android nefes aldırıyormu donanıma diye 

dikkat ette senin android sevincin sönmesin![]()
N9 çıkana kadar neler çıkacak kesin 
dikkat ette senin android sevincin sönmesin
----------Eklendi @ 19:28:17 ---------- Yazıldı @ 19:26:19 ----------
kuyruk sıkıştı optimizasyona koş koş sarılsöylesene android nefes aldırıyormu donanıma diye
![]()

çıkarabildiğiniz kadar çıkarınbiz bir sistem üzerinde tam 2 tane platformun uygulamalarını çalıştırırken sizde androidin sömürdüğü sistem üzerinde daha oyalanırsınız..
O kadar beğenmediğiniz Android'in uygulamalarını çalıştırabilecek diye bayram ediyorsunuz şu an
Android uygulamaları olmadan Meego'nun çöp olduğunu biliyorsunuz çünkü.Ram hariç benim telefonum N9'la aynı CPU Ve GPU'ya sahip. N9 daha piyasaya çıkmadıN9 çıkana kadar neler çıkacak kesin
----------Eklendi @ 19:30:07 ---------- Yazıldı @ 19:29:27 ----------
Siz Symbian'da her oyunda iyi optimize edilmemiş deyip duruyordunuz ben bir tane oyunda dedim diye suç mu oldu![]()

her oyun mu? güldürme beni ya asphalt 5 le alakalı optimizasyon sorunu vardı onun dışında ben hiçbir oyunda böyle birşeyle karşılaşmadım![]()
Görende MeeGo için bir sürü program oyun var sanacakO kadar beğenmediğiniz Android'in uygulamalarını çalıştırabilecek diye bayram ediyorsunuz şu an
Android uygulamaları olmadan Meego'nun çöp olduğunu biliyorsunuz çünkü.

Tamam bende Asphalt 6 da da optimizasyon sorunu var diyorum o vakit, siz deyince iyi ben deyince mi kötü ?

android in uygulamalarına bağımlı değiliz merak etme burada sana asıl anlatmak istediğim androidin yapamadığını bu platform yapacak ayrıca çöp falanda değil esas çöp olan android markettir
----------Eklendi @ 19:34:41 ---------- Yazıldı @ 19:33:51 ----------
sorun falan yok n900 paşalar gibi açıyor sorun android in işlemciyi sömürmesi ve verimli kullanamaması![]()

Bir ara 680 mhz işlemcili Symbian'ıda Androidden iyi yapmıştınız siz onu da hatırlıyorum
680 + 300(gpu) = 980 mhz android'e yetiştik diye 

Angry Birds'te bile tekliyor Symbian, Androidde yağ gibi kayarken...

Hehe Eminim, Bir tane düzgün yazılmamış oyun yüzünden Android kötü olduBir ara 680 mhz işlemcili Symbian'ıda Androidden iyi yapmıştınız siz onu da hatırlıyorum
680 + 300(gpu) = 980 mhz android'e yetiştik diye
Angry Birds'te bile tekliyor Symbian, Androidde yağ gibi kayarken...
Nokia'nın ilk dokunmatiği 5800, kasa açıklığı donma reset atma gibi sorunları yüzünden iade eden çok oldu
Nokia'nın ilk S^3'lü dokunmatiği kapanma sorunları yüzünden iade eden çok oldu.ş
Nokia N9 bakalım ne sorundan çok iade eden olacak
Aklıma geldide ön yüzünde tuş olmaması kötü ayrıca, MeeGo yerine Android'i zor kullanacaksınız o tuşlar olmadan
![]()
ha bu arada seni bilmemde benim açıpta oynayamadığım *1* tane dahi oyun yok.nokia senin gibi müşterilerine özel cihaz yapıyor herhalde ki böyle sağda solda atıp tutupta nokia nın reklamını yapasın diye 

androidli telefonlar bugüne kadar hiç problem çıkarmadı değilmi?hiç iade eden olmadı?bi kere tuş koymamaları tasarıma ait bir parça ama sen estetikten anlamıyorsan benim yapabileceğim bir şey yok o çok övdüğün androidli telefonları 1.5 metreden beton zemine bırak sonra tek tek bütün parçalarını topla ben burda sana 5800 la gelmedim n8 le geldim kulvarında yarıştır cihazları pireyle deveyi yarıştırma.asphalt 6 da yağ gibi kayıyor değil miha bu arada seni bilmemde benim açıpta oynayamadığım *1* tane dahi oyun yok.nokia senin gibi müşterilerine özel cihaz yapıyor herhalde ki böyle sağda solda atıp tutupta nokia nın reklamını yapasın diye
![]()

Siz telefonu yere atmak için alıyor olabilirsiniz, biz oyun ve uygulama için alıyoruz.
LG telefonumda tuş takımı dokunmatik ve gayet şık duruyor.
Tek derdim Asphalt 6 oynayamamak olsun o kadar oyun dururken zaten
Açıp oynayamadığım oyun olduğunu iddia etmiyorum, oyunlarda sürekli teklemeler olunca soğuyorum. Mesela Angry Birds'ün bazı levellerında var ve rahatsız edici.
Nokia'nın yavaş ve hantal telefonlarını savunmam için sebep söyle ?

valla ben telefonu yere atmak için falan almadım nokia ya olan güvenim sonsuzdu ve bu konuda kendini ispatladı her anlamda angry birds ü dün bitirdim ve bir kere bile tekleme olmadı seni bir türlü anlamış değilim ayrıca anna ile saat kilidi kırılacak ve 707 mhz gelecek ve gpu ve cpu kullanımı daha verimli hale gelecek yazık üzülüyorum senin gibilere 1 ghz diye aldanıp gidip alıyorlar oysaki sırf 400 mhz i sistem çalıyor ee geriye ne kaldı 600 mhz otomatik olarak senin sınıflandırmanla eski telefon olarak kabul ediliyor.n9 bi çıksın bak o zaman daha nasıl madara olacak bu android![]()
Nokia N8'de oynadığım oyunların hepsi , LG telefonumda daha performanslı ve akıcı çalışıyor 
Tamam tamam 600 mhz olsun madem...
600 mhz + gpu + Android , 680 mhz + güçlü GPU + Symbian'ı bir güzel yeniyorNokia N8'de oynadığım oyunların hepsi , LG telefonumda daha performanslı ve akıcı çalışıyor
![]()

:anna yı bekle 

güldürme ya beni Allah aşkına güldürme gpu nu sevsinler![]()
:anna yı bekle
![]()

katılıyorumsonuna kadar ios!!! dereye görmeden paçayı sıvamak olmaz... meego ya daha bişey yok var ama ios kadar yok...
şu an için ios tabii ileri içinde ios çünki apple hamleler güçlenirse armut toplamaz![]()

Anna babba beklemektense Android kullanıp Anna'nın getireceği tarayıcıdan 2-3 kat iyi, flash 10.3 destekli bir tarayıcıya sahip olurum daha iyi.
Bu arada gülünecek bir şey varsa sizin Symbian'ı savunmanız.

gerçekler ağır gelince koşup androide sarılıyorsun ya başka birşey demiyorum.zaten bir tek tarayıcısı var başka hiç bir işe yaramıyor bi ton uygulama var diyorsunuz kaç tanesi doğru düzgün işe yarıyor?n8 in kamerası bile yeter ki anna ile 30 fps ve daha hızlı bir tarayıcı bizleri bekliyor.neyse ben sizi meego gelince görecem.o zaman da meego diye sayıklarsınız