Cruzer_Contour
Üye
bence sen hadi ordan kafandan uydurup saçmalamakta üstüne yok...ben demiştim
----------Eklendi @ 11:55:15 ---------- Yazıldı @ 11:54:37 ----------
hadi ordan
bence sen hadi ordan kafandan uydurup saçmalamakta üstüne yok...ben demiştim
----------Eklendi @ 11:55:15 ---------- Yazıldı @ 11:54:37 ----------
hadi ordan
ios
----------Eklendi @ 12:22:42 ---------- Yazıldı @ 12:22:12 ----------
bana göre meego symbiana benziyor

neresi benziyor?ios
----------Eklendi @ 12:22:42 ---------- Yazıldı @ 12:22:12 ----------
bana göre meego symbiana benziyor
Hızı ve sorunlari benzemesinde![]()
sen hiç bi videosunu izlemedin herhalde
bunları
Linux ve İntel ortak yapımı zaten N8 ile alakası yok N9 Dokunmatik
sen hiç bi videosunu izlemedin herhalde
----------Eklendi @ 16:21:47 ---------- Yazıldı @ 16:21:20 ----------
Linux diyoruz, alakası yok diyoruz!

Meego symbian'a mı benziiyor ???
Nerden inceledin de hızını sorununu anladın dostum hadi video'dan izledin desek hızına herkes hayran kaldı bir sorunda yoktu..
Nonamex isimli arkadas senin sorunun meego symbian falan degil.Nokia ne kullansa onu kötülüyorsun.Hiç bosuna ugrasmayın Nokia o tırış androidi kullanmayacak hiçbir zaman.(Ki kullansa bile sen bi kulup bulursun)...
Meego symbian'a mı benziiyor ???
Nerden inceledin de hızını sorununu anladın dostum hadi video'dan izledin desek hızına herkes hayran kaldı bir sorunda yoktu..
Nonamex isimli arkadas senin sorunun meego symbian falan degil.Nokia ne kullansa onu kötülüyorsun.Hiç bosuna ugrasmayın Nokia o tırış androidi kullanmayacak hiçbir zaman.(Ki kullansa bile sen bi kulup bulursun)...
geçeceksin bu ayakları ha sen ha elop ikinizde aynısınız.nokia androide geçse yok şöyle özendide yok böyle sorunluda diye yine zırvalayıp durursunuz ki farkettiysen bu bölümde android ne biçim madara olmuş durumda.meego üzerindeki emülatör sayesinde android apps leri vs. hepsi açılacak.peki ya sonra?android yavaaaaşça düşüşe geçecek...Nokia Android kullansa kötülemem, nihayet doğru yolu buldu diye sevinirim.

geçeceksin bu ayakları ha sen ha elop ikinizde aynısınız.nokia androide geçse yok şöyle özendide yok böyle sorunluda diye yine zırvalayıp durursunuz ki farkettiysen bu bölümde android ne biçim madara olmuş durumda.meego üzerindeki emülatör sayesinde android apps leri vs. hepsi açılacak.peki ya sonra?android yavaaaaşça düşüşe geçecek...![]()

Nokıa N9 1 ghz işlemci ile gelecek ama Android'i geçemez o ayrıÇift çekirdekli telefonlar almış başını giderken, 1 tane MeeGo işletim sistemi telefonun android'in pazar payının düşmesine sebep olacağını mı söylüyorsunuz şimdi ?![]()
Nokia N900 diye birsey duymadın sanırım sen biraz arastır sonra meego hakkında konus.O çift çekirdekli 1Ghz islemci 2 çekirdekli diye 2Ghz gibi çalısmıyor böyle çocukça bir kanıya kapılmayın.Android o islemciyi sonunda kadar sömürüyor dostum.SGS2 bile N8'den biraz fazla islemci ve gpu ayırabiliyor oyunlara uygulamalara vs...Çift çekirdekli telefonlar almış başını giderken, 1 tane MeeGo işletim sistemi telefonun android'in pazar payının düşmesine sebep olacağını mı söylüyorsunuz şimdi ?![]()
Nokia N900 diye birsey duymadın sanırım sen biraz arastır sonra meego hakkında konus.O çift çekirdekli 1Ghz islemci 2 çekirdekli diye 2Ghz gibi çalısmıyor böyle çocukça bir kanıya kapılmayın.Android o islemciyi sonunda kadar sömürüyor dostum.SGS2 bile N8'den biraz fazla islemci ve gpu ayırabiliyor oyunlara uygulamalara vs...

O zaman Symbian işlemciyi kullanmayı beceremiyor ?belkide 100 kere bunu yazdım hala siz çift çekirdeği bir şey sanmaya devam bakın lg 2x ve sensation asphalt 6 dan atıyor ama N900 atmıyor çata çuta çalıştırıyor sadece anroidin swap desteği olmadığından bir yazlım yüklemek zorunda kalıyorlar fakat N9 1gb ram olduğundan bunada gerek kalmadan çift çekirdekli cihazların bile oynatamadığı oyunları oynatıcak siz hala çift çekirdek diyin hayal görmeye devam hayal görmeye devam tamam mı?

Nokia her zaman olduğu gibi N9'dada teknolojiyi geriden takip ediyor.Siz diyordunuz Symbiandaki oyunlar için bende bir sefer diyim o vakit, Android için düzgün kodlanmamıştır henüz
----------Eklendi @ 18:34:57 ---------- Yazıldı @ 18:24:36 ----------
1 gb ramlı, çift çekirdekli, sağlam gpu'lu Androidler çıkınca N9 bunların hiç biriyle yarışamayacak.Nokia her zaman olduğu gibi N9'dada teknolojiyi geriden takip ediyor.

senin yorumlarını okudukça gülmekten kırılıyorum 

sen 1 gb ramlı çift çekirdekli sağlam gpu lu androidini getir bende n9 umla yarıştırayım sonra onlar yanında ezik büzük kalsınlar hemde android oyunlarıyla 

senin yorumlarını okudukça gülmekten kırılıyorum
sen 1 gb ramlı çift çekirdekli sağlam gpu lu androidini getir bende n9 umla yarıştırayım sonra onlar yanında ezik büzük kalsınlar hemde android oyunlarıyla
![]()
![]()
![]()