O seni kısıtlıyorsa sana güvenmiyor demektir , o zaman neden benim hayatımdasın? Ben zaten yapıp yapmamam gereken şeyleri bilirim sana mı soracağım? Bunlar tanıma evresinden sonra. Tanıma evresinde bunlara karışamazsın sen kim oluyorsun ki der g.tüne tekmeyi basar.
----------Eklendi @ 23:45:29 ---------- Yazıldı @ 23:44:59 ----------
Tecrübe ve yaş farkı olsa gerek![]()
Bunlar tanıma evresinden sonra. Tanıma evresinde bunlara karışamazsın sen kim oluyorsun ki der g.tüne tekmeyi basar.
----------Eklendi @ 23:45:29 ---------- Yazıldı @ 23:44:59 ----------
Tecrübe ve yaş farkı olsa gerek
Biliyordum benim gibi düşünen biri olacağınıHaklısın kardeşim sonuna kadar yanındayımO seni kısıtlıyorsa sana güvenmiyor demektir , o zaman neden benim hayatımdasın? Ben zaten yapıp yapmamam gereken şeyleri bilirim sana mı soracağım?
Yalnız şöyle bir durum var ki insanlar ilgilendikleri kişilere karışırlar ama her şeyi dozunda yapmak gerek fazlası boğar.

Yalnız o da kız![]()

Bir yıl .Arkadaşlar kısaca şöyle söyleyim size kendinizi karşınızdakine sorumlu hissettiğiniz zaman bu tür şeylere takılmayacaksınız. Şimdi ben ne kadar söylesem de yaşamadan bilmeyeceksiniz.
Aramızda bu arada 1 yaş var demişsin. En uzun süreli ilişkin ne kadar oldu acaba ?
O zaten 3. bir erkeğin hayatınıza girmemesi gerektiğini bilen biridir benceben mesela sevgilime güvenirim ama 3.cü bi erkeğe güvenmem bu yüzden sevgilimin hayatına karışmam normaldir
Tesadüf olsa gerek zaten ona katılan birinin cinsiyetinin kız olması % 50Yalnız o da kız![]()

ben mesela sevgilime güvenirim ama 3.cü bi erkeğe güvenmem bu yüzden sevgilimin hayatına karışmam normaldir

Kaç yaşında ? Şimdi 16 yaşında olduğunu farz edelim. Sizin çıkmanız pek de çıkma sayılmaz 11 yaşında çıkma neymiş birbirinize lolipop ısmarlıyordunuz o zamanlar
ben 5 yıl çıkmıştım ilk sevgilimle![]()

Tahmin ettiğim gibi böyle düşünmen normal.
Bir yıl .
Kaç yaşında ? Şimdi 16 yaşında olduğunu farz edelim. Sizin çıkmanız pek de çıkma sayılmaz 11 yaşında çıkma neymiş birbirinize lolipop ısmarlıyordunuz o zamanlar
dondurma falan ısmarlardık bisiklete binerdk hep beraberdim onunla büyünce herşey değişinde ayrılmak zorunda kaldık 
Çok uzun oğlum lan nasıl dayandın o kadar1 hafta![]()

Ya tamam o konuda bir şey diyemem ama aman bunu giyme, aman şuraya gitme, zart zurt sıkıcı ya![]()
Büyük başarı doğrusu1 hafta![]()