ScribbLe'dan Kendi Çizdigim Bir Kaç Resim
ultrayer6 Üye MaxiHipHopLife' Alıntı: Scribble nedir? Genişletmek için tıkla ... yazılım güncelleme'ye gir var orda.
MaxiHipHopLife' Alıntı: Scribble nedir? Genişletmek için tıkla ... yazılım güncelleme'ye gir var orda.
watercity Üye ultrayer6' Alıntı: yazılım güncelleme'ye gir var orda. Genişletmek için tıkla ... nerde bulamadım ? bu arada 2. resim harika
ultrayer6' Alıntı: yazılım güncelleme'ye gir var orda. Genişletmek için tıkla ... nerde bulamadım ? bu arada 2. resim harika
'Patron Üye By_GaBLiN' Alıntı: Güzel Çizmişsin Bi Arada Ben Yapsam Aslında Genişletmek için tıkla ... Yokki program bi solesenız. Benım magic brush çalışmalarım var da koymadım.Onlar daha Abstrach çalışmalar.
By_GaBLiN' Alıntı: Güzel Çizmişsin Bi Arada Ben Yapsam Aslında Genişletmek için tıkla ... Yokki program bi solesenız. Benım magic brush çalışmalarım var da koymadım.Onlar daha Abstrach çalışmalar.
ThicKY Üye Konu Sahibi Herkese Teşekkür Ederim Magic Brush Biraz Daha KısıtLı Gibi GeLdi Bana ScribbLe Daha Serbest ÇizimLer YapabiLmek İçin İdeaL Gibi GeLdi Bana.
Herkese Teşekkür Ederim Magic Brush Biraz Daha KısıtLı Gibi GeLdi Bana ScribbLe Daha Serbest ÇizimLer YapabiLmek İçin İdeaL Gibi GeLdi Bana.
'Patron Üye ThicKY' Alıntı: Herkese Teşekkür Ederim Magic Brush Biraz Daha KısıtLı Gibi GeLdi Bana ScribbLe Daha Serbest ÇizimLer YapabiLmek İçin İdeaL Gibi GeLdi Bana. Genişletmek için tıkla ... Bi link atsana hacı. Python mu bide?
ThicKY' Alıntı: Herkese Teşekkür Ederim Magic Brush Biraz Daha KısıtLı Gibi GeLdi Bana ScribbLe Daha Serbest ÇizimLer YapabiLmek İçin İdeaL Gibi GeLdi Bana. Genişletmek için tıkla ... Bi link atsana hacı. Python mu bide?
ThicKY Üye Konu Sahibi MaxiHipHopLife' Alıntı: Bi link atsana hacı. Python mu bide? Genişletmek için tıkla ... Dostum Ben GünceLLeme İLe Kurmuştum.Onun İçin Link Atamıyorum Yani KuruLum Dosyası Yok Varsada TeLin Neresindedir BiLmiyorum =)
MaxiHipHopLife' Alıntı: Bi link atsana hacı. Python mu bide? Genişletmek için tıkla ... Dostum Ben GünceLLeme İLe Kurmuştum.Onun İçin Link Atamıyorum Yani KuruLum Dosyası Yok Varsada TeLin Neresindedir BiLmiyorum =)
pasha14 Üye Vayy be biz daha normal resim defterine resim çizemiyoruz. Resimler güzel olmuş kardeş , devam et resimlere...
Vayy be biz daha normal resim defterine resim çizemiyoruz. Resimler güzel olmuş kardeş , devam et resimlere...