Nokia S^3 Belle + 1GHZ + 512 Mb Ram'li bir tel çıkarsa satın alır mıydınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia S^3 Belle + 1GHZ + 512 Mb Ram'li bir tel çıkarsa satın alır mıydınız ?

• Evet, alırdım

Kullanılan: 47 51.6%
  • Hayır, almam

Kullanılan: 44 48.4%

• Kullanılan toplam oy
    91
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tavbiy

tavbiy

Üye
ben bir çok marka telefoni ve tamir ettim mesleğim icabı yıllardır'da bu işle uğraşıyorum doğrusu. Neden.se nokiagerçekten sağlam bir telefon her yönü ile.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ben bir çok marka telefoni ve tamir ettim mesleğim icabı yıllardır'da bu işle uğraşıyorum doğrusu. Neden.se nokiagerçekten sağlam bir telefon her yönü ile.
İşletim sistemi okadar da sağlam değil bence,şu n8 i meego ile çıkarsaydı neolurdu sanki?bence nokia açısından büyük bir +(artı)olurdu.

serinaga

serinaga

Üye
bu saatten sonra symbian biraz zor.anca şöyle saglam programlar çıktıgında,unsigned,signed olayı kalmadıgında,android programları çalıştırabildiginde ya da android kurulabildiginde symbian adam gibi bir işletim sistemine dönüşür.

Sana Tamamen Katılıyorum ...

----------Eklendi @ 01:37:57 ---------- Yazıldı @ 01:29:13 ----------

arkadas android ayri bir isletim sistemi, symbian ayri bir isletim sistemi... isletim sistemine isletim sistemi mi kurucan?

Walla neden olmasın ? Win6.5 üzerine android kurmuştum ve açılışta hangisini açayım diye soruyordu, manyak bişi olmuştu tel, çift işletim sistemli :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Sana Tamamen Katılıyorum ...

----------Eklendi @ 01:37:57 ---------- Yazıldı @ 01:29:13 ----------

Walla neden olmasın ? Win6.5 üzerine android kurmuştum ve açılışta hangisini açayım diye soruyordu, manyak bişi olmuştu tel, çift işletim sistemli :)

ooo süpermiş:ehe

ozggurr

ozggurr

Üye
nokia bıraktı symbianı dostum nereye kadar bu fanlık:ehe nfc bt3 üstü sen hangi telden bahsediyosun dostum???

Arkadas kullaniyorum isimi goruyorum ve memnunum, sen ne fanligindan/ vantilatorlugunden bahsediyorsun. Bahsettigim telefon da piyasaya ciksa alacagim telefon, yani henuz yok... Sanki ben hic teknolojiden, isletim sisteminden ve kendi ihtiyaclarimdan anlamayan bir dangalagim, sen ise teknoloji ureten, piyasaya yon veren pacalarindan akil dokulen bir dahisin... Hadi ordan be! Gec ayna karsisina gul kendine seytan seytan.. Cocuk!

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadas kullaniyorum isimi goruyorum ve memnunum, sen ne fanligindan/ vantilatorlugunden bahsediyorsun. Bahsettigim telefon da piyasaya ciksa alacagim telefon, yani henuz yok... Sanki ben hic teknolojiden, isletim sisteminden ve kendi ihtiyaclarimdan anlamayan bir dangalagim, sen ise teknoloji ureten, piyasaya yon veren pacalarindan akil dokulan bir dahisin... Hadi ordan be! Gec ayna karsisina gul kendine seytan seytan.. Cocuk!

Hocam sakin.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
fanlığından/vantilatörlüğünden.. :kop2: nidforspid cevabını aldı:oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
artıksymbian öldü adroid meego lu telefon almak lazım

ozggurr

ozggurr

Üye
fanlığından/vantilatörlüğünden.. :kop2: nidforspid cevabını aldı:oke:

Kotu niyetle yazmadim aslinda, arkadasa hatirlatayim:

arhavi'de başlarız
hopa dağı aşarız
borçka, çoruh boyunca
yola devam ederiz...

oy canım oyy

biz artvinliyiz
özümüz sevgi canım
sözümüz sevgi

murgul'un madenine
kaçkar'ın görkemiyle
kafkasör şenliğiyle
dünyanın her yerinde

oy canım oyy

biz artvinliyiz
özümüz sevgi canım
sözümüz sevgi

yaylaların içinde
yusufeli yaylası
ardanuç'a gidince
başka olur havası

oy canım oyy

biz artvinliyiz
özümüz sevgi canım
sözümüz sevgi

şavşat'ın folklorüyle
macaheli balıyla
işte böyle yaşarız
artvin'in dört bir yanında

oy canım oyy

biz artvinliyiz
özümüz sevgi canım
sözümüz sevgi

moondial

Üye
elemana şiir bile çığırdın bea. Helal

one2one2

one2one2

Üye
değil belle windows 7 kullansa daha nokia ya dokunmam bile nokiadan yediğim bu kazıgın acısını biraz zor unuturuz

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
N8 1100 lira, 500 liralık androidli telefonlar hızda onu 2 ye 3 katlıyor. Bir daha Symbian mı Asla.. Çöpe atacak başka param yok :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: hoss
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
2GHz olsa belki biraz düşünebilirim :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
gerçi fiyatları için 200-300 arası deniyor eğer öyle olursa çok satabilir sonuçta daha önce çok gördük nokia 1 ghz koysun 512 ram koysun diyenleri burda e fiyatıda az bir miktar ve tamamen yenilenmiş symbianla neden olmasın diyen çok olur bence

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
nokia yine bi telefon çıkarır öyle bi pazarlarki koşa koşa alırsınız büyük konuşmayın :evet: örnek ben 5800 dan sonra almam nokia diyip duruyodum şuan elimde N8 var :oke: nokia bütçe olarakta ülkemize uygun telefonlar getiriyo bu özellikleri bu fiyata almak kolay değil insan kanııyo hemen bak galaxy s2 iphone 4 e vs 1500 den aşağı değil o 500-600 lira dediğiniz hızlı telefonlar sadece hızlı ve uygulama mağazasından başka bi esprisi yok N8 in ayrıcalıklı yanlarına söylememe gerek otg kamera vs gerçi nokia da en çok işçilik sorunu çıkaran telefon olabilir ama tam ülkemize göre diye düşünüyorum ben

cardanadam

cardanadam

Üye
symbian anna belle megoo sonuçta hepsi nokianın diyoruzki symbian kendini geliştirmiyor geriye dönüp bir bakarmısınız 6600 la n8 aynımı? Nokia daha ne yapsın android diyorsunuz onda olan işlemci nokiada olsun uçar resmen ama onlarda uçamıyor nokianın tek sorunu şarj bence ona çözüm bulsun hızı nasıl olsa ayarlanır

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
symbian anna belle megoo sonuçta hepsi nokianın diyoruzki symbian kendini geliştirmiyor geriye dönüp bir bakarmısınız 6600 la n8 aynımı? Nokia daha ne yapsın android diyorsunuz onda olan işlemci nokiada olsun uçar resmen ama onlarda uçamıyor nokianın tek sorunu şarj bence ona çözüm bulsun hızı nasıl olsa ayarlanır

Bir zahmet fark olsun onla onun arasında, ama N97 de kullanılan işletim sistemi ile N8'de kullanılan işletim sistemi arasında öyle abartılı bir gelişme yok mesela.
Donanım olarak 2'ye katlar N8 tabi ki ama işletim sistemi olarak gelişme yok.

ozggurr

ozggurr

Üye
Bir zahmet fark olsun onla onun arasında, ama N97 de kullanılan işletim sistemi ile N8'de kullanılan işletim sistemi arasında öyle abartılı bir gelişme yok mesela.

Isletim sistemi olarak bir gelisme yok diyen adam bu konuya son noktayi koymustur.. Modlar konuyu kapatabilir cok rahat birsekilde...

Nonamex arkadasimiz yazilabilecek herseyi yazdi son tespiti ile...

Tesekkurler nonamex iyi ki varsin...

cardanadam

cardanadam

Üye

güncellemelerle onlarda hal olur sıkmayın canınızı rahat olun ya ben güncellemeyi hiç takmıyorum kafama geç gelmi erken gelmiş fark etmez telefonun eksikliklerini gidersinde gerisi önemli değil

Anußis

Anußis

Üye
dediğin özelliklerde 2 senelik wave1 özellikleri daha cazip özellikler olursa ancak
:megafon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...