İşletim sistemi okadar da sağlam değil bence,şu n8 i meego ile çıkarsaydı neolurdu sanki?bence nokia açısından büyük bir +(artı)olurdu.ben bir çok marka telefoni ve tamir ettim mesleğim icabı yıllardır'da bu işle uğraşıyorum doğrusu. Neden.se nokiagerçekten sağlam bir telefon her yönü ile.
bu saatten sonra symbian biraz zor.anca şöyle saglam programlar çıktıgında,unsigned,signed olayı kalmadıgında,android programları çalıştırabildiginde ya da android kurulabildiginde symbian adam gibi bir işletim sistemine dönüşür.
arkadas android ayri bir isletim sistemi, symbian ayri bir isletim sistemi... isletim sistemine isletim sistemi mi kurucan?

Sana Tamamen Katılıyorum ...
----------Eklendi @ 01:37:57 ---------- Yazıldı @ 01:29:13 ----------
Walla neden olmasın ? Win6.5 üzerine android kurmuştum ve açılışta hangisini açayım diye soruyordu, manyak bişi olmuştu tel, çift işletim sistemli![]()

nokia bıraktı symbianı dostum nereye kadar bu fanlıknfc bt3 üstü sen hangi telden bahsediyosun dostum???
Arkadas kullaniyorum isimi goruyorum ve memnunum, sen ne fanligindan/ vantilatorlugunden bahsediyorsun. Bahsettigim telefon da piyasaya ciksa alacagim telefon, yani henuz yok... Sanki ben hic teknolojiden, isletim sisteminden ve kendi ihtiyaclarimdan anlamayan bir dangalagim, sen ise teknoloji ureten, piyasaya yon veren pacalarindan akil dokulan bir dahisin... Hadi ordan be! Gec ayna karsisina gul kendine seytan seytan.. Cocuk!
fanlığından/vantilatörlüğünden..nidforspid cevabını aldı
![]()
örnek ben 5800 dan sonra almam nokia diyip duruyodum şuan elimde N8 var
nokia bütçe olarakta ülkemize uygun telefonlar getiriyo bu özellikleri bu fiyata almak kolay değil insan kanııyo hemen bak galaxy s2 iphone 4 e vs 1500 den aşağı değil o 500-600 lira dediğiniz hızlı telefonlar sadece hızlı ve uygulama mağazasından başka bi esprisi yok N8 in ayrıcalıklı yanlarına söylememe gerek otg kamera vs gerçi nokia da en çok işçilik sorunu çıkaran telefon olabilir ama tam ülkemize göre diye düşünüyorum bensymbian anna belle megoo sonuçta hepsi nokianın diyoruzki symbian kendini geliştirmiyor geriye dönüp bir bakarmısınız 6600 la n8 aynımı? Nokia daha ne yapsın android diyorsunuz onda olan işlemci nokiada olsun uçar resmen ama onlarda uçamıyor nokianın tek sorunu şarj bence ona çözüm bulsun hızı nasıl olsa ayarlanır
Bir zahmet fark olsun onla onun arasında, ama N97 de kullanılan işletim sistemi ile N8'de kullanılan işletim sistemi arasında öyle abartılı bir gelişme yok mesela.
Donanım olarak 2'ye katlar N8 tabi ki ama işletim sistemi olarak gelişme yok.
Bir zahmet fark olsun onla onun arasında, ama N97 de kullanılan işletim sistemi ile N8'de kullanılan işletim sistemi arasında öyle abartılı bir gelişme yok mesela.
Donanım olarak 2'ye katlar N8 tabi ki ama işletim sistemi olarak gelişme yok.