internet kullanımımı sınırlayabileceğim bir program var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smt00123

Üye
    Konu Sahibi
internet kullanımımı sınırlayabileceğim bir program var mı?
Ben telefonda paket veriyi açtığımda birçok şey internet yiyiyor.Bunu kısıtlayabileceğim sadece kendi istediğim sitelere izin verebileceğim bir program var mı?

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
ben de ace kullanıcısıyım şöyle bir sorun var acede paket veriyi açınca hiçbir şey yapma kendiliğinden tl nin gittiğini görürsün bende bu yüzden paket veriyi kapattım...ama bunu sınırlayan bi program var mı bilmiyorum:allalla:

altay89

altay89

Üye
istediğin programların internet erişimini kes istediklerininkini aç böylece senin kontrolün dışında internet katası gitmez

FQXT

FQXT

Üye
DroidWall - Android Firewall işini görür ama root lu olmak şartıyla..

smt00123

Üye
    Konu Sahibi
FQXT

FQXT

Üye
bu biraz sistem dosyalarına tam erişimle alakalı sanırım ondan dolayı benim tahminimce yok ,root olmadan bu program yok kısaca..ama 8 mılyona kıyarım dersen al vodofone aylık cep ne kadar giderse gitsin rahat rahat opera mini ile sörfünüde yap ,online radyonuda dinle hatta multı oyun oyna ,download yap ,laptopa bağla opera turbo ıle ucusa geç =) facebook chat msn her turlu sosyal ag ve mesenger kullan ,shazam servisinide kullan ...ben uzunca zamandır galaxy s ımde böyle kullanıyorum aylık paket bıttıgınde edge ve 3g yi kapatıyorum cunku dedıgın gıbı kontorler ucuyor ama paketi yenıledınmı keyıf devam ediyor :pro:

smt00123

Üye
    Konu Sahibi
bu biraz sistem dosyalarına tam erişimle alakalı sanırım ondan dolayı benim tahminimce yok ,root olmadan bu program yok kısaca..ama 8 mılyona kıyarım dersen al vodofone aylık cep ne kadar giderse gitsin rahat rahat opera mini ile sörfünüde yap ,online radyonuda dinle hatta multı oyun oyna ,download yap ,laptopa bağla opera turbo ıle ucusa geç =) facebook chat msn her turlu sosyal ag ve mesenger kullan ,shazam servisinide kullan ...ben uzunca zamandır galaxy s ımde böyle kullanıyorum aylık paket bıttıgınde edge ve 3g yi kapatıyorum cunku dedıgın gıbı kontorler ucuyor ama paketi yenıledınmı keyıf devam ediyor :pro:

normalde zaten Wi-Fi ile internete giriyorum fakat dışarıda 0.facebook kullanacağım zaman paket veriyi açınca para gidiyo yani internet paketi alırsam 8 lira çöpe gidicek :(

altay89

altay89

Üye
d8 tl verince 1 ay kullanırsın ama diğer türlü bir saat ten bile 10 tl gidebilir

muayyercom

muayyercom

Üye
bu programı kullanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt