oha bu kadr online varmı yha yo çoğu klavyenin üstünde uyuyor şu an :ehe
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap SilentOne' Alıntı: oha bu kadr online varmı yha Genişletmek için tıkla ... yo çoğu klavyenin üstünde uyuyor şu an
SilentOne' Alıntı: oha bu kadr online varmı yha Genişletmek için tıkla ... yo çoğu klavyenin üstünde uyuyor şu an
SilentOne Üye minoo' Alıntı: Bu ne demekti yahu anlamadım ben Genişletmek için tıkla ... sen dedin yha 4 saatlik uyku uyudum bnde 2 saatlik uyku ile duruyom 8 tane nescafe ile duruyom
minoo' Alıntı: Bu ne demekti yahu anlamadım ben Genişletmek için tıkla ... sen dedin yha 4 saatlik uyku uyudum bnde 2 saatlik uyku ile duruyom 8 tane nescafe ile duruyom
OğuzcanAbi Üye TheM-CK' Alıntı: oh bee yavaşladı sanki Genişletmek için tıkla ... yok gelirler şimdi enwer k' Alıntı: yo çoğu klavyenin üstünde uyuyor şu an Genişletmek için tıkla ... Fahrettin.ony' Alıntı: Bende siyah olanım Genişletmek için tıkla ...
TheM-CK' Alıntı: oh bee yavaşladı sanki Genişletmek için tıkla ... yok gelirler şimdi enwer k' Alıntı: yo çoğu klavyenin üstünde uyuyor şu an Genişletmek için tıkla ... Fahrettin.ony' Alıntı: Bende siyah olanım Genişletmek için tıkla ...
Fahrettin.Onay Üye TheM-CK' Alıntı: pınaaarr gittinmi kızz kız hıza yetişemedi terk ediyo konuyu Genişletmek için tıkla ...
TheM-CK' Alıntı: pınaaarr gittinmi kızz kız hıza yetişemedi terk ediyo konuyu Genişletmek için tıkla ...
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: oldu valla. Genişletmek için tıkla ... ben daha 8 de kalkcam dükkan açcam
AbdulkadirAvan Üye TheM-CK' Alıntı: oh bee yavaşladı sanki Genişletmek için tıkla ... sanki yavaşladı
SilentOne Üye Burak' Alıntı: 5800 alcam. sıkıldım 5130dan Genişletmek için tıkla ... almaaa c5-03 al bari
Fahrettin.Onay Üye minoo' Alıntı: Size bir şey dicem şimdi ama korkuyorum Genişletmek için tıkla ... de de yesinler senii
minoo' Alıntı: Size bir şey dicem şimdi ama korkuyorum Genişletmek için tıkla ... de de yesinler senii
OğuzcanAbi Üye minoo' Alıntı: Size bir şey dicem şimdi ama korkuyorum Genişletmek için tıkla ... uykum kaçtı dicek