herkese selam ben geldim millet =)
Burak Üye greenmile' Alıntı: belediye başkanı mı Genişletmek için tıkla ... ne diye algılamak istiyorsan öyle algıla. ----------Eklendi @ 00:33:13 ---------- Yazıldı @ 00:32:33 ---------- Berke' Alıntı: herkese selam ben geldim millet =) Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nerdesin sen ya
greenmile' Alıntı: belediye başkanı mı Genişletmek için tıkla ... ne diye algılamak istiyorsan öyle algıla. ----------Eklendi @ 00:33:13 ---------- Yazıldı @ 00:32:33 ---------- Berke' Alıntı: herkese selam ben geldim millet =) Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nerdesin sen ya
greenmile Üye Burak' Alıntı: ne diye algılamak istiyorsan öyle algıla. ----------Eklendi @ 00:33:13 ---------- Yazıldı @ 00:32:33 ---------- hoşgeldin nerdesin sen ya Genişletmek için tıkla ... tamam
Burak' Alıntı: ne diye algılamak istiyorsan öyle algıla. ----------Eklendi @ 00:33:13 ---------- Yazıldı @ 00:32:33 ---------- hoşgeldin nerdesin sen ya Genişletmek için tıkla ... tamam
Burak Üye Oguzc@N' Alıntı: Süper olmuş Genişletmek için tıkla ... bileğimizin hakkıyla aldık o rütbeyi
-efşan Üye bende bendee yavaş ya biraz ----------Eklendi @ 00:35:17 ---------- Yazıldı @ 00:34:58 ---------- ne hızlı bi konu arkadaş ----------Eklendi @ 00:35:34 ---------- Yazıldı @ 00:35:17 ---------- speedy gececiler ----------Eklendi @ 00:36:08 ---------- Yazıldı @ 00:35:34 ---------- ahada durdu ya la konu tmm tmm hızlanın arkadaş
bende bendee yavaş ya biraz ----------Eklendi @ 00:35:17 ---------- Yazıldı @ 00:34:58 ---------- ne hızlı bi konu arkadaş ----------Eklendi @ 00:35:34 ---------- Yazıldı @ 00:35:17 ---------- speedy gececiler ----------Eklendi @ 00:36:08 ---------- Yazıldı @ 00:35:34 ---------- ahada durdu ya la konu tmm tmm hızlanın arkadaş
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: bileğimizin hakkıyla aldık o rütbeyi Genişletmek için tıkla ... ozan abşye dedi gel bilek güreşi yapalım yenince aldı işte
Burak' Alıntı: bileğimizin hakkıyla aldık o rütbeyi Genişletmek için tıkla ... ozan abşye dedi gel bilek güreşi yapalım yenince aldı işte
Burak Üye greenmile' Alıntı: tamam Genişletmek için tıkla ... şaka anlayışında değişiklikler yapmışsın. önceden sende bana laf atardın. herneyse...
greenmile' Alıntı: tamam Genişletmek için tıkla ... şaka anlayışında değişiklikler yapmışsın. önceden sende bana laf atardın. herneyse...