najanaja
Üye
N8 Müzikçalar Sorunu
ewet arkadaşlar bi çok kişi bu sorunla karşılaşıyo sanırım ama benim sorunum bi türlü çözülmüyo. \private\10281e17" "\private\101ffca9 bu klasörlerdeki dosyaları silip tekrar taratın düzelir denmiş ama işe yaramıyo. şöle tarif edeyim bazı zil sesi olarak kullandığım kısa müzikler var hiçbirine tag eklemediğim halde taglı albüm olarak görünüyor bir tanede olmadığı halde bir müziği var gösteriyo silmeye çalışınca dosya bozuk uyarısı veriyo bazı mp3 lerin ise albüm kapak resmini göstermiyo. Ne yaptığıma gelince bütün müziklerimi pc ye yedekledim sonra telden hepsini sildim söylene private klasörlerinin içlerindekini sildim usb yi çıkartıp müzikçalara girdim müzik taranıyor deyip tarama yaptı fakata hiçbişey olmadığı halde aynı bütün müzikleri albüm resmi olmadan isimlerini gösteriyo fakat içleri boş yani o private klasörlerini silmek bende işe yaramıyo bunun tam kesin bi çözümü varmı acaba taptaze bi müzikçalar veritabanı nasıl elde edebilirim fakat yazılım ve format atmadan warsa bildiğiniz bi yöntem yardımcı olursanız sewinirim. Şimdiden teşekkürler.
----------Eklendi @ 19:01:33 ---------- Yazıldı @ 18:58:03 ----------
Konuyu sanırım yazılım desteğe açmam gerekiyordu doğru yermi oldu bilmiyorum moderatörler ilgilenirse sevinirim.
----------Eklendi @ 19:01:33 ---------- Yazıldı @ 18:58:03 ----------
Konuyu sanırım yazılım desteğe açmam gerekiyordu doğru yermi oldu bilmiyorum moderatörler ilgilenirse sevinirim.