N8 Müzikçalar Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
N8 Müzikçalar Sorunu
ewet arkadaşlar bi çok kişi bu sorunla karşılaşıyo sanırım ama benim sorunum bi türlü çözülmüyo. \private\10281e17" "\private\101ffca9 bu klasörlerdeki dosyaları silip tekrar taratın düzelir denmiş ama işe yaramıyo. şöle tarif edeyim bazı zil sesi olarak kullandığım kısa müzikler var hiçbirine tag eklemediğim halde taglı albüm olarak görünüyor bir tanede olmadığı halde bir müziği var gösteriyo silmeye çalışınca dosya bozuk uyarısı veriyo bazı mp3 lerin ise albüm kapak resmini göstermiyo. Ne yaptığıma gelince bütün müziklerimi pc ye yedekledim sonra telden hepsini sildim söylene private klasörlerinin içlerindekini sildim usb yi çıkartıp müzikçalara girdim müzik taranıyor deyip tarama yaptı fakata hiçbişey olmadığı halde aynı bütün müzikleri albüm resmi olmadan isimlerini gösteriyo fakat içleri boş yani o private klasörlerini silmek bende işe yaramıyo bunun tam kesin bi çözümü varmı acaba taptaze bi müzikçalar veritabanı nasıl elde edebilirim fakat yazılım ve format atmadan warsa bildiğiniz bi yöntem yardımcı olursanız sewinirim. Şimdiden teşekkürler.

----------Eklendi @ 19:01:33 ---------- Yazıldı @ 18:58:03 ----------

Konuyu sanırım yazılım desteğe açmam gerekiyordu doğru yermi oldu bilmiyorum moderatörler ilgilenirse sevinirim.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu bi allahın kulundan destek?

serdar84

serdar84

Üye
ayni sorun bendede var 20 tane album var 5 adet daha koydum birden bazilarinin album kapaklari kayboldu ve olmadigi halte bos dosyalar cikti onu arasitirayim ben biraz:vur

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
tam olayı anlamadım ama şarkılara kolayca albüm kapağı ekleyebileceğiniz bi program adı verebilirm

BossRazor

Üye
aynı sorun malesef bende de baş gösterdi bu da N8 in son bombası çoğu cihazda var =(((

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ayni sorun bendede var 20 tane album var 5 adet daha koydum birden bazilarinin album kapaklari kayboldu ve olmadigi halte bos dosyalar cikti onu arasitirayim ben biraz:vur

walla iyi olur kardeş ben o kadar araştırdım hem yabancı hem türk siteleri tek yol bu private klasörlerini silmek var başkada bi yöntem bulamadım bi de sen bak bakalım belki başka bi çözümü vardır.

serdar84

serdar84

Üye
la oglum ne mp3 tag i onun lan ne ugrasiyorsunuz aslanlar gibi nokia ovi player varken ha kullanmasini bilmiyorsan o baska sürce lisan eyledigsem af ola

----------Eklendi @ 21:25:55 ---------- Yazıldı @ 20:01:13 ----------

najanaja bende aydinliyim lo neressinden

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
la oglum ne mp3 tag i onun lan ne ugrasiyorsunuz aslanlar gibi nokia ovi player varken ha kullanmasini bilmiyorsan o baska sürce lisan eyledigsem af ola

ovi den albüme resim ekleniyo mu editleniyomu

serdar84

serdar84

Üye
herhalde oglum:naughty:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ben hiç görmedim anlat öğrenelim

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

Nazilli sen?

----------Eklendi @ 14:08:10 ---------- Yazıldı @ 14:03:42 ----------

arkadaşlar dikkat ettiyseniz biri bi yardım konusu açtığı zaman hep konuyu saptırıyosunuz. Ben müzikçalar ın müzik listesi hatasından bahsediyorum siz albüm kapak resmiyle ilgili prolar veriyosunuz onlar bizde de war mp3 lere nasıl albüm resmi ekleneceğini biliyoruz heralde ne alaka bilmem açıkça sorunumu anlatmışım bilginiz yoksa başka başka şeylerden bahsetmeyin lütfen yardımı dokunacak bilgiler verin.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
adamlar istedi bende verdim napıym yardımcı olmak için var bu destek forumları bunun için ayrı konu açıp siteyimi kirletiyim zaten konuyu açan sorununu okuyup cevap atar sorununu pek açık yazdığında söylenemez

----------Eklendi @ 14:56:10 ---------- Yazıldı @ 14:55:39 ----------

adam bize konu saptırmayın diyo kendileri memleket soruyo allahım :d:

serdar84

serdar84

Üye
ben incirliovaliyim mustafakamikaze ben sana özelden anlatirim nasil yapildigini ayrica sorunu cözmüs degilim baska forumlarda bakiyorum ama ordada net cevap veren olmamis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt