Telefon tavsiye ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertesacker

Üye
    Konu Sahibi
Telefon tavsiye ???
Arkadaşlar benim 200 Tl civarı bi bütcem var.Dokunmatik olan her türlü telefon yazabilirsiniz.Ben samsung s5233 düsünüyorum ama siz ne dersiniz ?:heyo:

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Bütçen çok düşük malesef.:ağlarım: 150 TL daha bulup Optimus Me al diyebiliyorum sadece.

Masha

Masha

Üye
Arkadaş önermiş Android 2.2 froyo kaliteli tasarımı iyi telefon tavsiye etmiş bu özellikte ancak bu telefonu en düşük fiyat olarak bulursun ve senin dediğin fiyata ancak çin malına talimsin :)

fireman87

fireman87

Üye
350 yap bütçeni optimus me al pişman olmazsın, paranı çöpe atmamı olursun.

technoshark

technoshark

Üye
Kardeşim gerçekten çok az bir bütçen var.. o paraya birebir çakma ancak çin malı iphone4 alınır :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lg wink al 50 daha ekle

mertesacker

Üye
    Konu Sahibi
Bende isterim bundan almak ve bütcemi artırınca telefon modelleride artıyo tabiki ama gerçekten daha fazla veremem arkadaşlar.Zaten 2. el telefon alıcam...Android olmasına gerek yok sadece dokunmatik olsun yeter tabi çin malı iphone gibi de olmasın :D(Çok mu şey istiyorum):ehe

buket2

buket2

Üye
350 yap bütçeni optimus me al pişman olmazsın, paranı çöpe atmamı olursun.

kesinlikle biraz daha bekle android froyo işlemcili optimus me al... bu fiyata alacağın en iyi telefon hatta en iyi smartphone:oke:

mertesacker

Üye
    Konu Sahibi
technoshark

technoshark

Üye
iphone 3g var :) daha ne istiyorsun bea :)

technoblue

technoblue

Üye
Telefona baktım ama pek sevmedim :S

s5233 300 tl sanırım. pek de bir özelliği yok. 3.2 mp kamerası var ama pek iyi fotoğraf çektiği söylenemez. bence biraz daha para biriktirip arakdaşların tavsiye ettiği optimus me'yi alman daha sağlıklı olur. pek sevmedim demişsin ama bi sakıncası yoksa neden sevmediğini öğrenebilir miyim?

mertesacker

Üye
    Konu Sahibi
s5233 300tl ama 2.el alagım için 200 tl civarı optimus me yi sevdim ama dediğim gibi o kdar param yok ben lg wink i sevmedim dmeiştim bu arada

technoshark

technoshark

Üye
Senin telefonun çin mi ? profilinde yazanı söylemiştim :)

he bu arada optimus me hakkaten güzel sana gider bir telefon,fiyatıda uygun o kadarda çok değil ... üzerine ufak biraz daha ekle al paran çöp olmasın ;)

mertesacker

Üye
    Konu Sahibi
Evet çin çakma iphone :)

technoshark

technoshark

Üye
Bende orjin sandım ondan yazdım sana :)) o zaman çıkart onu elinden kardeşim :)
bir an bile tutma.. yazık sağlığına.

mertesacker

Üye
    Konu Sahibi
Ocean258

Ocean258

Üye
arkadaslarda onermıs zaten.. bıraz daha sabret 200 tl ye dokunmatık bulamazsın adam gıbı bulsanda bırseyı vardır basın agırır.. sabret biraz optimus me al.. o fıyata alabileceğin en iyi smartphone da o zaten.. andorid 2.2 froyo lu telefon kullanmıs olursun.. benimde tavsiyem bu..

mertesacker

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar hepinize teşkkür ederim.Artık biraz daha beklicem :)

mertesacker

Üye
    Konu Sahibi
:=),

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...