adam kafar vermis de sen onun bu basligi acarken kararsiz olduguna ihtimal veriyor musun utku... Yapma gozunu seveyim... Bu mesajlar kasilsin diye acildi bu baslik zaten... Basligi acan acemi biri olsa eyvallah....
adam kafar vermis de sen onun bu basligi acarken kararsiz olduguna ihtimal veriyor musun utku... Yapma gozunu seveyim... Bu mesajlar kasilsin diye acildi bu baslik zaten... Basligi acan acemi biri olsa eyvallah....
Ne demek istiyorsun? Kararsız kaldım, yardım aldım ve kararımı verdim o kadar.
Hiçbir kasıt falan yok. Ha sen kasıt olduğunu düşünüyorsan...
Sütüne kalmış...

Utku™;3578228' Alıntı:adam karar vermiş hala konuşuyorsunuz artık yetermesaj mı kasıyorsunuz anlamıyorum................
oyun,fm receiver dışında n8 de yapıpta 5800 da yapılamayan bi kaç şeyi söyleyin bakalım n8 ciler

internette flash video izlenebiliyor mu? usb bellek , mause vs. takılıyormu? kaliteli fotoğraflar çekilebiliyor mu? ekran hassasiyeti aynı mı?.....![]()
5800 400-500 Lira N8 1000-1200 lira arasında değişiyor. O kadar fark için değer mi ? değmez..
o kadar fark derken saydığım 3-5 farkla sınırlı değildir heralde. ama yinede iki telefon aynı kefeye konulamaz.ben ikisini de kullandım fiyata göre bakarsan iki telefonda alınmaz...o kadar fark derken saydığım 3-5 farkla sınırlı değildir heralde. ama yinede iki telefon aynı kefeye konulamaz.
----------Eklendi @ 21:26:42 ---------- Yazıldı @ 21:25:20 ----------
birde 5800 çıktığındaki fiyata göre karşılaştırma yapılmalı.. n8 de 2 yıl sonra 600 tl olcak belki..
O kadar düşmez bence, piyasadan çekerler.
hiç belli olmaz şu an nokia farklı planlar üzerinde bence. çok daha üstün telefonlar çıkacaktır ama şuan hi geliştirmelerin çoğu işletim sistemleri ve yenilikçi teknolojiler üzerine.. n8 şuan için nokianın en güzel fotoğraf çeken telefonu ve bu yıl içinde bu konuda ona raki bir telefon çıkarcağını sanmıyorum nokianın.. önceki telefonlar gibi fiyatı düşecek.. üretimde durcak elbet ama stoklardaki telefonlar 2 yıl daha kalır diyorum ben.. bi ara n73 almıştım hemde çıkalı en az 3 sene olmuştur. belkide ama sıfırlar vardı piyasada..
5800 400-500 Lira N8 1000-1200 lira arasında değişiyor. O kadar fark için değer mi ? değmez..

Düşmez kalkmaz bir Allah...