galaxy ace yardım lazım beyler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguz1721

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace yardım lazım beyler
arkadaşlar ben sorularımı soruyorum cevaplarsanız çok memnun olurum
2)SWYPE ve xt9 da türkçe yazı yazmak istiyorum bunun için neyi nasıl yüklemem lazım
3)telefon yurtdışında bir şirketten promosyon olarak alınmış ve fransızca uygulamalar var nasıl silebilirim görev yöneticisinden filan silinmiyor
4)sağlam bir antivirüs bilen var mı tavsiye olarak
6)root rom nedir ne işe yarar nasıl yapılır
7)kies i yükledim sonra kies için bir güncelleme var dedi fakat güncelleme sırasında sürekli hata veriyor ne yapmam lazım

MBrkA

MBrkA

Üye
2- Örneğin i ye basılı tut ordan ı ya bas.O şekilde tüm harfler var.
3- Telefonu kiesten güncelle düzelir.
5- 5mp de zoom yapılmıyor ayarlardan mpyi düşür ne kadar düşürürsen o kadar zoom yaparsın.
6- Root telefonun herşeyine erişmeni sağlar.Root programları ile kolayca root yapabilirsin ancak garantin gider.
7-Kiesi kapat yeniden aç yine hata verirse sil kiesi baştan yükle.İnternetini de bir kontrol et.

oguz1721

Üye
    Konu Sahibi
2.soruda türkçe karakter kullanmayı kastetmedim kelimeleri o oluşturuyor ya diğer dillerde oluşturuyor türkçe değil mesela swypeda nasılsın filan yazılmıyor türkçe desteği yok çünkü
3.soru telefon zaten en son güncellemede gözüküyor

ayrıca telefonun garantisi zaten yok root telefona zarar verir mi

nexpow

nexpow

Üye
3- root yapman lazım bu şekilde romdaki istemedigin programları silebilirsin
6- root telefon hafızasına erişmeni saglar . windowsda adminisitor neise linux ve androidde root dur rot telefona zarar vermez superoneclick programı ile root yapabilirsin fakat root yapınca garanti gider

rom telefonun versiyonudur mesela 2,2 2,3 bunun gibi

MBrkA

MBrkA

Üye
2.soruda türkçe karakter kullanmayı kastetmedim kelimeleri o oluşturuyor ya diğer dillerde oluşturuyor türkçe değil mesela swypeda nasılsın filan yazılmıyor türkçe desteği yok çünkü
3.soru telefon zaten en son güncellemede gözüküyor

ayrıca telefonun garantisi zaten yok root telefona zarar verir mi

Telefonu ECT'ye al, gelir güncelleme bende geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt